Απο προχτες το ελεγαν οτι περιμενουν μεγαλη φωτια.....
Αφού φύσαγε όπως φύσαγε, δεν υπήρχε περίπτωση να μη γινόταν κάτι. Τη νύχτα ξύπνησα από το θόρυβο του αέρα.
Απο προχτες το ελεγαν οτι περιμενουν μεγαλη φωτια.....
Αφού φύσαγε όπως φύσαγε, δεν υπήρχε περίπτωση να μη γινόταν κάτι. Τη νύχτα ξύπνησα από το θόρυβο του αέρα.
Στο μεταξυ ποσο με ευχαριστει προσωπικα στο σωμα μου και στην ψυχοσυνθεση μου αυτος ο αερας ειναι κατι που δεν μπορω να περιγραψω (μισω το καλοκαιρι)
Αλλα οταν ξερεις τι καταστροφη φερνει δεν μπορεις να το χαρεις.
Τελικά λοιπόν λειτουργεί σωστά το 112.
![]()
Παρήγορο, ελπίζω να πάνε όλα καλά, καλό κουράγιο σε όσους βρίσκονται εκεί γύρω.
Καλα ακομη στην Ελλαδα εισαι;
Η "πλάκα" είναι πως το μήνυμα αυτό,ΔΕΝ ήρθε σε κανέναν που κατοικεί στην Ανάβυσσο και στις γύρω περιοχές όπως εγώ.Τελικά λοιπόν λειτουργεί σωστά το 112.
![]()
Παρήγορο, ελπίζω να πάνε όλα καλά, καλό κουράγιο σε όσους βρίσκονται εκεί γύρω.
Η "πλάκα" είναι πως το μήνυμα αυτό,ΔΕΝ ήρθε σε κανέναν που κατοικεί στην Ανάβυσσο και στις γύρω περιοχές όπως εγώ.
Θα μου πεις,αφού είσαι στην Ανάβυσσο,δεν ακούς τις σειρήνες;Τι το θέλεις το sms;
Όμως ακόμα και τώρα που γράφω,υπάρχουν νέες εστίες στην περιοχή και το μαθαίνουμε από τοπικές ομάδες στο Facebook.
Τα 114 είναι στο εργοστάσιο κονσερβοποίας ροδάκινων "Παυλίδης Πρόδρομος ΑΒΕΕ" στα Γιαννιτσά. Το γιατί φτάσανε τα 114 και γιατί ανακαλύφθηκε χτες 10 Σεπτέμβρη και όχι πριν 10 μέρες (όταν πχ μπορεί να ήταν μόνο 10) είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς, αν διαβάσει το βιογραφικό του κ. Παυλίδη https://www.ellinismos.gr/content/paylidis-prodromos
Αντιγράφω από το βιογραφικό: Το 1989, πολιτεύεται με τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Το 1990, επεκτείνει τις δραστηριότητες του στις κονσέρβες ροδάκινου και ιδρύει δύο εργοστάσια στα Γιαννιτσά με την επωνυμία «Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ». Το 2002, σταματά τη λειτουργία του ενός εκ των δύο εργοστασίων. Μεταφέρει τη μονάδα στην Αργεντινή και ιδρύει εκεί εργοστάσιο, στην πόλη Μεντόζα, με το ίδιο αντικείμενο. Η παραγωγή στην Αργεντινή λαμβάνει χώρα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο και στα Γιαννιτσά από τον Ιούνιο έως περίπου τις 10 Σεπτεμβρίου, με εποχιακούς εργαζομένους, που υπολογίζονται περίπου στα πεντακόσια άτομα.
Οπότε αν δουλεύεις μόνο 100 μέρες με εποχικούς δε σε παίρνει να σε κλείσουν για 15 μέρες. Κάποιος εισαγγελέας πρέπει να ερευνήσει το θέμα.
@malakudi
Αν θες να συζητήσουμε, ξαναδοκίμασε χωρίς τις ειρωνίες. Αν όχι, λάθος μέρος.
Δεν ειρωνεύτηκα. Είπες δε καταλαβαίνεις. Και σου εξήγησα πως δε γίνεται από ένα κρούσμα να φτάσεις τα 114 σε μία μέρα. Αν ψάξεις θα βρεις και καταγγελίες υπαλλήλων για άτομα που ενώ είχαν ενδείξεις ίωσης (φταρνίσματα κτλ) έρχονταν καθημερινά στην εργασία. Είναι ηλίου φαεινότερο τι έγινε, το εργοστάσιο έκλεινε κύκλο εργασιών 10/09 και τα κρούσματα "ανακαλύφθηκαν" 10/09.
Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Δεν το βρίσκεις κάπως παράλογο να πάρει κάποιος το ρίσκο να δημιουργήσει υγειονομική βόμβα προκειμένου να μην χάσει τζίρο 2 εβδομάδων ένα συσκευαστήριο που λειτουργεί με εποχιακούς υπαλλήλους?Απλώς αντέγραψα όλη την παράγραφο από το βιογραφικό, το ότι ήταν πολιτευτής πριν 30 χρόνια δε το χρησιμιοποιώ ως επιχείρημα. Το επιχείρημά μου είναι πως επειδή το εργοστάσιο είχε συγκεκριμένο κύκλο εργασιών σχεδόν 100 ημερών, θα είχε πρόβλημα αν έκλεινε πριν 10 μέρες εφ' όσον έβγαινε στη φόρα πως μπορεί να είχε 1-2-5 κρούσματα. Το εργοστάσιο έκλεισε τελικά σήμερα 11/9 για 15 μέρες. Ναι ΟΚ, μπορεί να ήταν και τυχαίο θα μου πεις ή μπορεί να ήταν ακαριαία η διάδοση. Επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω και να έχω άλλη άποψη. Θεωρώ πως πρέπει να ερευνηθεί από εισαγγελέα αν έγιναν παραβάσεις του κανονισμού υγιεινής σε σχέση με τον COVID-19. Μπαίνουν σε καραντίνα 4 νομοί γιατί ένα εργοστάσιο έπρεπε να κλείσει τον κύκλο εργασιών του, αυτό πιστεύω εγώ.
Από τη σύντομη περιγραφή της επιχειρηματικής του δράσης, γίνεται φανερό ότι ο κ. Πρόδρομος Παυλίδης ανήκει στους επιχειρηματίες, οι οποίοι τρέφονται από το επιχειρείν και τα κέρδη των εταιριών δεν αποτελούν αυτοσκοπό αλλά μέσο δημιουργίας. Η πορεία του μέχρι σήμερα είναι ανοδική και ο βιογραφούμενος πιστεύει ότι οι επαγγελματικοί του στόχοι έχουν επιτευχθεί. Θέλει να μεταδώσει την εμπειρία του στα παιδιά του. Τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει στην οικογένεια του.
Στην προσωπική του ζωή.... Ως άτομο, τον χαρακτηρίζει η ανθρωπιά, η δημιουργία, η διορατικότητα. Πιστεύει στον ανθρώπινο παράγοντα. Είναι επίμονος και φιλόδοξος για την επίτευξη του στόχου του. Διακατέχεται από εργατικότητα κι έχει καταφέρει να επιτύχει τους στόχους του. Η εταιρεία διαθέτει πολύ επιλεγμένο προσωπικό, το οποίο εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βιογραφούμενου και τον αγαπά πολύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.