SR-71
AVClub Fanatic
Σε lockdowns ... η συζυγος ... ΩΦΕΙΛΕΙ να υπερτερει της παλλακιδος ! :flute:
Ειναι μαντρωμενος ο συζυγος :smash: ... χρυση ευκαιρια !
Τασο
....
Ειναι μαντρωμενος ο συζυγος :smash: ... χρυση ευκαιρια !
Τασο
Βγηκα στη βεραντα να παρω κατι... Πηρε η ακρη υου ματιου μου κατι να αναβοσβηνει απο διπλα... Κανω να δω καλυτερα... Ο διπλά στολισε κιολας δεντρο! Ο Χριστός....
Βγηκα στη βεραντα να παρω κατι... Πηρε η ακρη υου ματιου μου κατι να αναβοσβηνει απο διπλα... Κανω να δω καλυτερα... Ο διπλά στολισε κιολας δεντρο! Ο Χριστός....
Αλλο βρε Μητσε οταν γιορτάζουν οι Κατερινες και αλλο οταν γιορταζουν οι αρχάγγελοι! Ιδιως με τετοια ζεστη! Μολις πριν 5 μερες στρωσαμε χαλια, ακομη θερμανση σπιτι δεν εχουμε αναψει και εχουμε μεσα 21.5 βαθμους με τα παραθυρα των μπανιων ανοικτα.
Τι στην ευχή?
Εδώ το πρωί έχουμε από 0 - 3 (αν είμαστε τυχεροί) και το μεσημέρι φτάνει την τρομερή θερμοκρασία των 17 oC.
Εδώ το πρωί έχουμε από 0 - 3 (αν είμαστε τυχεροί) και το μεσημέρι φτάνει την τρομερή θερμοκρασία των 17 oC.
Eγω αυτη την στιγμη εχω 24 μεσα στο σπιτι .... αλλα λεω να το κατεβασω στους 22.
Τι λες και συ ?![]()
Eγω αυτη την στιγμη εχω 24 μεσα στο σπιτι .... αλλα λεω να το κατεβασω στους 22.
Τι λες και συ ?![]()
Τι λες και συ ?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.