Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Όσο καθυστερούν το πραγματικό lockdown τόσο θα χειροτερέψουν τα πράγματα... Ακόμη και τώρα τα κάνουν λάθος..
Κανονικά πρέπει να κλείσουν τα πάντα και η τηλεργασια να φτάνει 100% για υπηρεσίες που μπορούν. Κλείσιμο όλων των σχολείων. Απαγόρευση κυκλοφορίας πλην εργασίας, έκτακτης ανάγκης, τρόφιμα όλη την ημέρα..,Περιορισμός sms 1/ημέρα
Το να το παίζουν τσιπηδες επειδή δεν δίνουν άδειες ειδικού σκοπού για να κλείσουν όλα τα σχολεία είναι πρόκληση.. Εννοείται κλειστά όλα τα καταστήματα κινητής και τράπεζες καθώς και δημόσιες υπηρεσίες, δικαστήρια κτλ

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Δεν ακουσα επισημη ανακοινωση, Νικο.

Ισως το αναγγειλουν αυριο ...

Επειδη μενω απεναντι απο Δημοτικο σχολειο,
σημερα ακουγα ολο το πρωι ... χαρες και τσιριδες και τρεχαλητακια ! :BDGBGDB55:

Βγηκα στη βεραντα να παρω κατι... Πηρε η ακρη υου ματιου μου κατι να αναβοσβηνει απο διπλα... Κανω να δω καλυτερα... Ο διπλά στολισε κιολας δεντρο! Ο Χριστός....

Καλά και εμείς στολίσαμε :) Κατάλοιπα από φοιτητής στο Λονδίνο που οι στολισμοί ξεκινούσαν από Νοέμβριο
Τα δημοτικά δεν τα κλείνουν γιατί δεν έχουν λεφτά για άδειες ειδικού σκοπού.. Νομίζω όλοι το καταλαβαίνουν αυτό.. Βασικα έχουν κλείσει μαγαζιά και εστίαση.. Στην ουσία είναι περιορισμός τομέων συναθροίσεων. Ελπιζω να πάρουν σύντομα τη σωστή απόφαση

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Βγηκα στη βεραντα να παρω κατι... Πηρε η ακρη υου ματιου μου κατι να αναβοσβηνει απο διπλα... Κανω να δω καλυτερα... Ο διπλά στολισε κιολας δεντρο! Ο Χριστός....

Ε τωρα που τελειωσε το χαλογουιν επρεπε...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ακόμη δεν ανακοίνωσαν κάτι για κλείσιμο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.Θα το σκεφτούν πολύ μια που η τηλεκπαίδευση θα αποτελειώσει την πλατφόρμα cisco- webex (είδη σέρνεται)επειδή τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία είναι πολλαπλάσια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Εμείς βγάζουμε το δέντρο (έτοιμο ,στολισμένο και με φωτάκια εδώ και τρία χρόνια!!) την ημέρα της γιορτής της αδελφής μου (25 Νοεμβρίου) και 1η Δεκεμβρίου στολίζουμε το υπόλοιπο σπίτι.

Να τα χορτάσουμε τα Χριστούγεννα!

Αλλο βρε Μητσε οταν γιορτάζουν οι Κατερινες και αλλο οταν γιορταζουν οι αρχάγγελοι! Ιδιως με τετοια ζεστη! Μολις πριν 5 μερες στρωσαμε χαλια, ακομη θερμανση σπιτι δεν εχουμε αναψει και εχουμε μεσα 21.5 βαθμους με τα παραθυρα των μπανιων ανοικτα.

Αλλο βρε Μητσε οταν γιορτάζουν οι Κατερινες και αλλο οταν γιορταζουν οι αρχάγγελοι! Ιδιως με τετοια ζεστη! Μολις πριν 5 μερες στρωσαμε χαλια, ακομη θερμανση σπιτι δεν εχουμε αναψει και εχουμε μεσα 21.5 βαθμους με τα παραθυρα των μπανιων ανοικτα.

Τι στην ευχή?

Εδώ το πρωί έχουμε από 0 - 3 (αν είμαστε τυχεροί) και το μεσημέρι φτάνει την τρομερή θερμοκρασία των 17 oC.

Τι στην ευχή?

Εδώ το πρωί έχουμε από 0 - 3 (αν είμαστε τυχεροί) και το μεσημέρι φτάνει την τρομερή θερμοκρασία των 17 oC.

Εσείς είστε άλλο, εσείς είστε (σε άλλη) Ήπειρο.

Καο εδω 17 φτανει, απλα το πρωι δεν εχει τοσο κρυο. Ε βαλε οι μονωσεις, το σπιτι δεν χρειαστηκε ακομη θερμανση.
Γραφειο που ειναι πολυ χειροτερα απο μονωση λογω υαλοπινακων και προσανατολισμου, αναψαμε λιγο ac να σπασει.

Eγω αυτη την στιγμη εχω 24 μεσα στο σπιτι .... αλλα λεω να το κατεβασω στους 22.

Τι λες και συ ? :rolleyes:

Κλεισε κλιματιστικο, ανοιξε πορτα να ανεβει λιγο η υγρασια, γιατι θα αρχισεις σε χρονο ντετε να βηχεις και να τρεχεις για ραπιντ τεστ. :music-smiley-005:

Eγω αυτη την στιγμη εχω 24 μεσα στο σπιτι .... αλλα λεω να το κατεβασω στους 22.

Τι λες και συ ? :rolleyes:

Mε 24 μέσα στο σπίτι δεν είμαι καλά, δεν μπορώ τόση θέρμανση.

Με 16 είμαι μια χαρά (το ιδανικό για μένα).

Tωρα με βαλατε σε σκεψεις :hmmmm:

Πορτες ανοιγω (το πρωι) αλλα εδω και δεκα μερες μου εφεραν δωρο εναν αφυγραντηρα (ιονιστηρα, κλπ)
και απο την πολυ χαρα .... εβαλα την υγρασια στο 35%. Φουλ ιονισμος - φουλ UV καθαρισμος (και ολα αυτα).

Χμμμμ :chinscratch:... ειναι σεναριο scifi οτι ΙΣΩΣ να μου προκαλεσε την κρισουλα ασθματος ?

Άνετα Μάνο....να στοχεύεις 45-55 υγρασία. Εδώ στο Αμέρικα έχω αγοράσει 2 υγραντήρες για αυτό το λόγο. Έχω αλλεργικό άσθμα κ κάτω από αυτά τα επίπεδα βήχω πολύ

Status
Not open for further replies.