Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι μια ωραία πατέντα να κάνουν λιγότερα τεστ για να βγαίνει μικρότερο το νούμερο και να δημιουργείται η αίσθηση ψυχολογικά ότι πάμε καλά μειώνονται τα κρούσματα ,οπότε κάντε λίγο ακόμα υπομονή όπου να ναι ανοίγουν καταστήματα κλπ;;

Λέτε να το κάνουν;

Ως γνωστόν η πολιτική και οι πολιτικοί είναι ικανοί για όλα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια σκοπιμότητα. Έτσι κι αλλιώς τα ΜΜΕ έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να αναφέρουν τη διαίρεση κρούσματα ανά τεστ.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Να ρωτήσω κάτι; Δεν είναι μια ωραία πατέντα να κάνουν λιγότερα τεστ για να βγαίνει μικρότερο το νούμερο και να δημιουργείται η αίσθηση ψυχολογικά ότι πάμε καλά μειώνονται τα κρούσματα ,οπότε κάντε λίγο ακόμα υπομονή όπου να ναι ανοίγουν καταστήματα κλπ;;

Λέτε να το κάνουν;

Ως γνωστόν η πολιτική και οι πολιτικοί είναι ικανοί για όλα.

Οχι Τασο.

Γιατι αν το κανουν

1ον θα τους βγαλουν στα μανταλακια μιας και αυτες τις γελοιοτητες τις ελεγε κορυφαιος πολιτικος(δεν ειναι της παρουσης αυτη η κουβεντα εδω μεσα ) και επεφτε ντοματα.

2ον οι νεκροι και οι διασωληνωμενοι δεν κρυβονται.

Σημερα πεθανε και ενας 25χρονος .... απο Σερρες.
Ομως .... νοσηλευοταν εναν μηνα στην εντατικη
ΚΑΙ ειχε και υποκειμενη παθηση με την καρδια του.

Ομως, αν δεν ειχε προκυψει ο συγκεκριμενος ιος
... αυτος ο νεος ειχε ΜΕΛΛΟΝ μπροστα του.

Re: Απάντηση: Ιοί

To 2010 ...
τους 5 μηνες που μπαινοεβγαινα σε ενα κατεστραμμενο διαμερισμα (το δικο μου, που εκανα ανακαινιση)
οι μαστορες και τεχνιτες γελουσαν ... με τα υγρα μωρουδομανδηλα που εβγαζα απο τις τσεπες μου
και σκουπιζα τα χερια μου. Η ατακα ηταν "αμαν, σε βλεπουμε και υποφερουμε :laugh:" .... :icon15:

Οποτε ΝΑΙ ... το πλυσιμο των χεριων ειτε το χεις απο παιδικη ηλικια, ειτε δεν το χεις.
Δεν περιμενεις μια πανδημια να στο κανει βιωμα και αναποδραστη συνηθεια.
Εαν ειναι να σκεφτω ποσες φορες (ασυναισθητα) τριβω μυτη και ματια,
στο διαστημα μιας ημερας ... θα πρεπε να ειχα ΠΙΤΑΝΕΙ ! :rolleyes:

(λετε γιαυτο να απεφυγα το πρωτο κυμα ? .... το Μαρτιο ? .... χμμμμ :chinscratch:)

σκεφτόμουνα σήμερα ότι αθίγγανοι ή μετανάστες που μένουν σε δομή θ α έπρεπε να έχουν πεθάνει όλοι σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε και όμως δεν συμβαίνει!

από την άλλη θέλω να δω τι θα γίνει με το εμβόλιο, τα εύκολα πέρασαν και ξεκινάνε τα δύσκολα!

Γιατι να εχουν πεθανει ολοι οταν η πραγματικη θνητοτητα παιζει να ειναι αρκετα κατω του 1%; Χωρια το οτι ειναι νεότεροι σε ηλικια, πολυ κατω του εθνικου μεσου ορου, αρα η θνητοτητα σε αυτους λογικο να ειναι πολυ μικροτερη.
Επισης, υποπτευομαι οτι με τετοιες συνθηκες υγιεινής η φυσικη επιλογη πρεπει μα παιζει μεγαλυτερο ρολο απο ο,τι στον γενικο πληθυσμο. Με αλλα λογια αυτοι που βλεπεις ειναι οι πιο ανθεκτικοι επιζησαντες.

Οποίος γνωρίζει μια βοήθεια
Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί απεργία στον ηλεκτρικό-μετρο. Θα χρειαστεί να πάω και να φέρω την γυναίκα μου στην εργασία της, νοσηλεύτρια 15:00-23:00. Πως θα δικαιολογήσω την μετακίνηση; Η γυναίκα έχει χαρτί από τον εργοδότη εγώ; Είναι και το απαγορευτικό μετά τις 21:00...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Οποίος γνωρίζει μια βοήθεια
Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί απεργία στον ηλεκτρικό-μετρο. Θα χρειαστεί να πάω και να φέρω την γυναίκα μου στην εργασία της, νοσηλεύτρια 15:00-23:00. Πως θα δικαιολογήσω την μετακίνηση; Η γυναίκα έχει χαρτί από τον εργοδότη εγώ; Είναι και το απαγορευτικό μετά τις 21:00...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Ταξί

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

σκεφτόμουνα σήμερα ότι αθίγγανοι ή μετανάστες που μένουν σε δομή θ α έπρεπε να έχουν πεθάνει όλοι σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε και όμως δεν συμβαίνει!

Ποιος ειπε οτι οι αθιγγανοι, συγκεκριμενα τα πιτσιρικια τους, εχουν χαμηλη παιδικη θνησιμοτητα ?
Ειναι ΜΥΘΟΣ αυτο που μας περασαν ολοι οι παλιοι στην καουκα -> ασε το παιδι εξω, στα στοιχεια της φυσης,
την σκονη και τις βρωμιες (απο πολυ νωρις) και δεν προκειται να παθει τιποτα οταν μεγαλωσει. Eφταψυχο γινεται !

:blink::blink: :bang:

Το οποιο ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι ισχυει για τις ομαδες των αθιγγανων (το οποιο μας περασε και ο ελληνικος στρατος
ως φιλοσοφια ... αφου προηγουμενως μας εκανε 7 εμβολια ... αλλα και κατι ταινιες τυπου "300", οπου ενας
7χρονος εγκαταλειπεται μονος του εξω στα δαση του Ταϋγετου, κινδυνευοντας μονο απο λυκους και αγρια θηρια,
λες και μονο αυτα απειλουν μια παιδικη ζωουλα).

Τα ιδια ακριβως ισχυριστηκα σε φιλη μικροβιολογο (και οχι σημερα, 30 χρονια πριν) και μου ειπε ...
"Μανο, περνα μια βολτα απο τα μικρα επαρχιακα ιατρικα κεντρα .... και θα δεις ΠΟΙΟΙ τα επισκεπτονται"

Και μου κοπηκε .... η αποψαρα !

Κατι αλλο (ασχετο) που με θλιβει ως ειδηση (σημερα) ...
ειναι οτι μονο το 8 ιδιωτες γιατροι απαντησαν στο καλεσμα για ενισχυση του ΕΣΥ.
https://www.thetoc.gr/koinwnia/arti...-kalesma-tis-kubernisis-na-enisxusoun-to-esu/
Δεν ξερω τι γινεται σε αλλες χωρες (ουτε με ενδιαφερει) αλλα κατι εγραφα οτι
"τωρα ειναι η στιγμη να φανει η πιστη του ανθρωπου στον συνανθρωπο" ....

Re: Απάντηση: Ιοί

To 2010 ...
τους 5 μηνες που μπαινοεβγαινα σε ενα κατεστραμμενο διαμερισμα (το δικο μου, που εκανα ανακαινιση)
οι μαστορες και τεχνιτες γελουσαν ... με τα υγρα μωρουδομανδηλα που εβγαζα απο τις τσεπες μου
και σκουπιζα τα χερια μου. Η ατακα ηταν "αμαν, σε βλεπουμε και υποφερουμε :laugh:" .... :icon15:

Οποτε ΝΑΙ ... το πλυσιμο των χεριων ειτε το χεις απο παιδικη ηλικια, ειτε δεν το χεις.
Δεν περιμενεις μια πανδημια να στο κανει βιωμα και αναποδραστη συνηθεια.
Εαν ειναι να σκεφτω ποσες φορες (ασυναισθητα) τριβω μυτη και ματια,
στο διαστημα μιας ημερας ... θα πρεπε να ειχα ΠΙΤΑΝΕΙ ! :rolleyes:

(λετε γιαυτο να απεφυγα το πρωτο κυμα ? .... το Μαρτιο ? .... χμμμμ :chinscratch:)

Έπρεπε και αυτοί στην ανακαίνιση να ήταν όλη την ώρα με το μωρομάντηλο στο χέρι να δω πότε θα τελείωνε και πόσο θα την πλήρωνες. Γιατί και αυτοί δλδ δεν είναι άνθρωποι? :flipout:

Aυτο ειναι κατι .... που ΣΚΟΠΙΜΩΣ απεφυγα να επισημανω. :flute:
Ποσα μωροδουμανδηλα ... απαιτει η δουλεια ενος υδραυλικου ?
Βασικα ... ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ .... αν θελει να τελειωσει δουλεια και πληρωθει.

Τα θεμελια των κοινωνιων μας ειναι ... ΑΜΙΓΩΣ μεροληπτικα. :nounder:
(το οποιο ισχυει και για το ποιος χρειαζεται το τσιγαρο περισσοτερο απο ολους
για να μην κανει κανενα free fall απο τον πεμπτο ... μαζι με τον εργοδοτη !!!)

Ρε Μάνο, η δουλεία μου ήταν και για κάποια χρόνια όλη την μέρα μέσα σε σκόνες και φωτιές και ρινίσματα και δεν μπορείς να είσαι συνέχεια με το μωρομάντηλο.
Και δεν θυμάμαι να αρρώστησα ποτέ.

Και να σου πω εκτός από τα πνευμόνια, το βλέπω πολύ περισσότερο αθώο αυτό, από το να τρίβομαι επάνω σε άλλους σε κλάμπ, ή να συνηθίζω να πηγαίνω σε κλειστά μέρη με τον έναν επάνω στον άλλο (πάντα τα απέφευγα και ακόμη και μόνος στο αυτοκίνητο και με κρύο έξω πάντα έχω ανοιχτό λίγο το παράθυρο), όπως μας έλεγες εσύ που στην αρχή της πανδημίας έπρεπε να πας στη κλειστό καφέ που ανάσαινες την εκπνοή του άλλου.
Δλδ ήμαρτον! οι σκόνες σε πειράζουν κατά τα άλλα? :drool:

Λοιπον,

ο Κωστας (Ζαγγογιαννης) αφουγκραζεται πολυ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ την κουλτουρα του μεσου νεοελληνα
παρα ο Μανος .....

Φιλαρακος μου που δουλευει στα Public, με πληροφορησε οτι εχουν ξεστοκαρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο τις αποθηκες τους
και καθε νεα παραγγελια μπαινει σε hold τουλαχιστον δυο εβδομαδων, μεχρι να ρθει ο κωδικος απο το εξωτερικο.
Σε μερικες περιπτωσεις (ευτυχως ελαχιστες) ... ΔΕΝ θα ρθει ! Δηλαδη, η διαθεσιμοτητα ξεπερνα τους 2 μηνες
και αυτο ωφειλεται κυριως στον προμηθευτη (και τα καναλια διανομης που μπορει να χρησιμοποιησει).

Αρα ζητω συγνωμη .... που ειμαι τοσο ΜΑΚΡΙΑ απο την κουλτουρα του συγχρονου νεοελληνα.
Με ολα αυτα που εγραφα περι Pitch Black (χωρις Friday) και καταποντισμο της αγορας στις 27.
Με ολον αυτον τον ζοφο και την ανασφαλεια (οχι τι θα ξημερωσει οχι αυριο, αλλα σε δυο μηνες)
ακομα και να ηθελα να αγορασω ενα Playstation .... θα περιμενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τον Φεβρουαριο.

Αλλα απ'οτι φαινεται ..... ειμαι δεινοσαυρικη περιπτωση ελληνα (και οδευω προς εξαφανιση).

To φερνω εδω...

Εγω θα διαλεγα το Ρωσσικο, το Σπουτνικ. Μπορω να διαλεξω η θα παρω υποχρεωτικα οτι μου δωσουν (γουρουν στο σακι ) ;

Σημερα εκανα ενα εμβολιο, και πρωτη φορα το αισθανομαι "βαρυ"... ενα ειδος βαρους η σχετικα πονου στον ανω βραχιωνα η τον ώμο.
Αρχιζω και γονομαι παρανοϊκος μαλλον...

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

To φερνω εδω...

Εγω θα διαλεγα το Ρωσσικο, το Σπουτνικ. Μπορω να διαλεξω η θα παρω υποχρεωτικα οτι μου δωσουν (γουρουν στο σακι ) ;

Σημερα εκανα ενα εμβολιο, και πρωτη φορα το αισθανομαι "βαρυ"... ενα ειδος βαρους η σχετικα πονου στον ανω βραχιωνα η τον ώμο.
Αρχιζω και γονομαι παρανοϊκος μαλλον...
Πνευμονιόκοκκου?

Status
Not open for further replies.