Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εκτός από "κινήσεις" και "συνωμοσίες" βλέπεις κάποιο στοιχείο στο άρθρο που δεν είναι πραγματικό;

Δεν βγαζει νοημα η ερωτηση σου με βαση τις παραπανω τοποθετησεις μου.

Κοίτα, το άρθρο παρέχει αριθμούς και στατιστικά. Δε γράφει κάπου πως η Γη είναι επίπεδη. Και εν πάσει περιπτώσει γιατί μειώθηκαν τα τεστ;

Αριθμοι που οπως ειπα ειναι απολυτα λογικοι οταν τους κανουν υγειονομικοι (τα τεστς) και εδω και 15 ημερες η χωρα ειναι σε μια κριση ανευ προηγουμενου οπως και το υγειονομικο προσωπικο της που εχει δωσει πολυ περισσοτερο του 100% των δυνατοτητων του.

Τωρα αν εσυ προτιμας να κανουμε τεστς αντι να φροντιζουν τους αρρωστους (γιατι ολα μαζι εκτος και αν δεν κοιμουνται δεν μπορουν να τα κανουν ) συζητησε το με καποιον του υπουργειου παιδειας.

Εμενα μου μοιαζει απολυτα λογικο, τα τεστς δεν μπορουν να τα κανουν νεοπροσληφθεντες ανεργοι ουτε εστιατορες ουτε φωτογραφοι ουτε ελαιχρωματιστες ουτε κομμωτριες.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αφήνω αυτό εδώ μια και στο νήμα των ιών δε θα ξαναγράψω. Θα ήθελα και την τοποθέτηση του Στέλιου επ αυτού μιας και το παλικάρι κάνει εξαιρετική δουλειά στα στατιστικά.

https://www.antilalospress.gr/el/Thema/ekswfreniko-meiwsan-kata-50-000-ta-moriaka-test-koronoiou-se-ena-dekahmero-(pinakas)-10755?fbclid=IwAR0RXjOvVzAtzbpf_Rmgrdq53MKN73_E7CCGxAHqI-zboLi1pjtemMX1rfI
Νίκο συμβαίνουν παράξενα πράγματα
Μοριακό τεστ που έγινε στην μητέρα μου Κυριακή δόθηκε μόλις σήμερα.
Τρεις μέρες για να δοθεί αποτέλεσμα από τεστ για covid;
Αποκτήσαμε δυσκολίες στην διεξαγωγή μοριακών τεστ;

Εχω κανει δυο φορες εως τωρα και τις δυο μου ειπαν (για μοριακο μιλαμε) οτι τα αποτελεσματα βγαινουν απο 48 εως 72 ωρες.

Ενα τον σεπτεμβριο και ενα τον οκτωβρη που δεν θα ελεγε κανεις οτι ειχαν πηξει....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εχω κανει δυο φορες εως τωρα και τις δυο μου ειπαν (για μοριακο μιλαμε) οτι τα αποτελεσματα βγαινουν απο 48 εως 72 ωρες.

Ενα τον σεπτεμβριο και ενα τον οκτωβρη που δεν θα ελεγε κανεις οτι ειχαν πηξει....
Το μοριακό όταν βγαίνει θετικό σε ενημερώνουν τηλεφωνικά την ίδια μέρα.
Όταν βγαίνει αρνητικό εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης σου στέλνουν την ειδοποίηση με mail την επόμενη η και αργότερα .

Αριθμοι που οπως ειπα ειναι απολυτα λογικοι οταν τους κανουν υγειονομικοι (τα τεστς) και εδω και 15 ημερες η χωρα ειναι σε μια κριση ανευ προηγουμενου οπως και το υγειονομικο προσωπικο της που εχει δωσει πολυ περισσοτερο του 100% των δυνατοτητων του.

Τωρα αν εσυ προτιμας να κανουμε τεστς αντι να φροντιζουν τους αρρωστους (γιατι ολα μαζι εκτος και αν δεν κοιμουνται δεν μπορουν να τα κανουν ) συζητησε το με καποιον του υπουργειου παιδειας.

Εμενα μου μοιαζει απολυτα λογικο, τα τεστς δεν μπορουν να τα κανουν νεοπροσληφθεντες ανεργοι ουτε εστιατορες ουτε φωτογραφοι ουτε ελαιχρωματιστες ουτε κομμωτριες.

Τι σχέση έχουν τα τεστ με την περίθαλψη;; Μα βλέπεις τι λες; Τα τεστ γίνονται και από κινητές μονάδες που στήνονται στο φτερό, όχι μόνο από νοσοκομεία. Επίσης χιλιάδες στέλνονται σε εργαστήρια πανεπιστημίων-ερευνητικών κέντρων που ουδεμία σχέση έχουν με δομές υγείας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το μοριακό όταν βγαίνει θετικό σε ενημερώνουν τηλεφωνικά την ίδια μέρα.
Όταν βγαίνει αρνητικό εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης σου στέλνουν την ειδοποίηση με mail την επόμενη η και αργότερα .

Εμενα και στις δυο περιπτωσεις (ενα τεστ σε ιδιωτικο κεντρο και ενα στις μοναδες περισυλλογης του αεροδρομιου) μου ειπαν οτι αν προκειται για θετικο δειγμα θα το ξερω σε 48 ωρες. Οχι νωριτερα.

Αποτελεσματα γενικως απο 48 εως 72 ωρες. Εννοειται δεν ελαβα ποτε καμια απαντηση.

Τι σχέση έχουν τα τεστ με την περίθαλψη;; Μα βλέπεις τι λες; Τα τεστ γίνονται και από κινητές μονάδες που στήνονται στο φτερό, όχι μόνο από νοσοκομεία. Επίσης χιλιάδες στέλνονται σε εργαστήρια πανεπιστημίων-ερευνητικών κέντρων που ουδεμία σχέση έχουν με δομές υγείας.

Τις ληψεις ποιος τις κανει ?

Εγω ή εσυ και τα στελνουμε στα εργαστηρια ?

Οι κινητες μοναδες απο που στελεχωθηκαν ?

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έγινε
να τους τελείωσαν τα αντιδραστήρια και να καθυστέρησε ια δυο μέρες ο αντιπρόσωπος
το αποτέλεσμα να μην ήταν ξεκάθαρο και να έκαναν την αντίδραση ξανά και ξανά - οριακά θετικό
να χάλασε το κιτ ή το μηχάνημα που τρέχει around the clock και άλλα πολλά τεχνικά

την ιδια μέρα είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ, ειδικά με το χαμό που γίνεται τριγύρω
ακόμα και με επάρκεια σε kits, δεν έχουμε ανεξάντλητες υποδομές!
περαστικά στη μητέρα σου

Τις ληψεις ποιος τις κανει ?

Εγω ή εσυ και τα στελνουμε στα εργαστηρια ?

Οι κινητες μοναδες απο που στελεχωθηκαν ?

Σίγουρα τις λήψεις δειγμάτων δεν τις κάνουν γιατροί και νοσοκόμοι πρώτης γραμμής. Εδώ τρέχουν ανεμπόδιστα εκατοντάδες αιμοληψίες ανά τη χώρα, σε χωριά και πολιτιστικούς συλλόγους, και καλά κάνουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έγινε
να τους τελείωσαν τα αντιδραστήρια και να καθυστέρησε ια δυο μέρες ο αντιπρόσωπος
το αποτέλεσμα να μην ήταν ξεκάθαρο και να έκαναν την αντίδραση ξανά και ξανά - οριακά θετικό
να χάλασε το κιτ ή το μηχάνημα που τρέχει around the clock και άλλα πολλά τεχνικά

την ιδια μέρα είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ, ειδικά με το χαμό που γίνεται τριγύρω
ακόμα και με επάρκεια σε kits, δεν έχουμε ανεξάντλητες υποδομές!
περαστικά στη μητέρα σου
Ευχαριστώ πολύ
Παντως αποτελέσματα αυθημερόν είδα με τα μάτια μου και στην μητέρα μου στο ΑΧΕΠΑ 15 /11 (σε λίγες ώρες) και σε εμένα που έκανα μεσημέρι 12 η ώρα και μου τηλεφώνησαν στις 7 το απόγευμα.
Μάλιστα επειδή δεν το περίμενα γιατί μου είχαν πει πως την επόμενη μέρα θα με ειδοποιήσουν όταν ρώτησα μου ανέφερε πως όταν έχουν θετικά αποτελέσματα η ενημέρωση γίνεται τηλεφωνικά την ίδια μέρα.

Μοtoboots

εχεις ενα avatar που με κανει διαρκως να γελαω. :flipout:
Να χαμογελάτε και να προσέχετε, γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά και αν αρρωστήσουμε, είμαστε μόνοι.

Τα 5000 χιλιάδες τεστ λιγότερα την ημέρα είναι μείωση 20%, δε βλέπω την αστεία πλευρά που λες. Θα έπρεπε να υπάρχει ουσιαστική αύξηση τους, δε νομίζεις;

Eπειδη μπηκε στην συζητηση, το προτινω σαν υποθεση και μονο. Δεν γνωριζω.

Μηπως απλα πανε λιγοτεροι ανθρωποι (να στριμωχτουν) για να κανουν τεστ ;

Ειμαι υπερμαχος του μεγαλου ποσοστου τεστ και της μη καραντινας (βλεπε αναλογες στρατηγικες ανα κρατη και αποτελεσματα), οποτε ειμαι υπερ των μαζικων τεστ.
Μην παρθει σαν οτι δικαιολογω οτι υπαρχουν λιγοτερα τεστ. Μηπως απλα πανε 20% λιγοτεροι ανθρωποι στα κεντρα τεστ.

Θα ηταν μια εξηγηση...

Δεν ξέρω φίλε.. Ή μήπως τα ιδιωτικά εργαστήρια κάνουν την πάπια και δε θέλουν να κάνουν τεστ μετά την επιβολή πλαφόν στην τιμή; Κάτι που σίγουρα θα το ήξεραν νωρίτερα από όταν ανακοινώθηκε.

Δεν ξέρω φίλε.. Ή μήπως τα ιδιωτικά εργαστήρια κάνουν την πάπια και δε θέλουν να κάνουν τεστ μετά την επιβολή πλαφόν στην τιμή; Κάτι που σίγουρα θα το ήξεραν νωρίτερα από όταν ανακοινώθηκε.

Εδω τα ιδιωτικα εργαστηρια δεν το κανουν πια. Δεν ξερω πριν ποσο καιρο σταματησε αυτο, καποιες μερες μαλλον, αντε το πολυ 2 βδομαδες γιατι πριν γινοταν.
Το αφισαρουν στην πορτα πριν μπεις καν. Με μεγαλα γραμματα για να το βλεπεις και οταν περνας.

Να χαμογελάτε και να προσέχετε, γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά και αν αρρωστήσουμε, είμαστε μόνοι.

Οσοι ειμαστε εργενηδες εχουμε, οπως και να το κανουμε, μια ευκολια παραπανω (στο να προσεχουμε).
Τι κανουν ομως αυτοι που εχουν παιδια ? Και τα παιδια ρωτανε συνεχεια για τον παππου και την γιαγια ?

ΩΙΜΕ ... !

Οπως ειπε και ο Γωγος (ο λοιμωξιολογος) ... "δεν προβλεψαμε οτι, ΜΕΤΑ την εναρξη του lockdown,
με τις συγκεκριμενες κοινωνιολογικες ιδιατεροτητες που εχουμε ως χωρα και λαος (!!!!!!!)
ο ιος θα συνεχιζε απο σπιτι σε σπιτι και απο οικογενεια σε οικογενεια"

ΓΙΑΥΤΟ πεσαν εξω στην ημερομηνια αρσης του lockdown (στις 7) και θα ξαναπεσουν (και μετα τις 14).
ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ειναι που δεν μαζευεται το πραμα. ΟΛΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.
Ο παππους που τον εδειχνε η TV να δακρυζει στην ουρα εξω απο το Ιπποκρατειο, τι ελεγε ?
"δεν αντεχω αλλο, ειναι μαρτυριο ..." και μεχρι εδω λες, ενταξει υποφερει απο τα συμπτωματα ...
"με πηραν απ'τα εγγονια μου" ... οποτε εδω καταλαβαινεις που ειναι το μαρτυριο (και η μεγαλη
δυσκολια !!!)

Status
Not open for further replies.