Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πολλά έχει φέρει όχι μόνο διχασμό.

Προσωπικά βλέπω συμπτώματα πολέμου. Μεγάλη και γρήγορη ανακατανομή πλούτου κλπ.

Που τα ειδατε ολα αυτα ρε συ Τασο ?

Σε ποιους οικονομικους δεικτες δηλαδη ?

Δεν θες να περιμενεις να βγουμε απο αυτο να δουμε αν θα παραμεινει η κατασταση ? Για την ανεργια μιλω εννοειται.

Πως μπορουσε να αναστραφει ? (χωρις να παμε στα πολιτικα εννοειται)

Λονδίνο: O απόλυτος πανικός έξω από το Harrods

Μια ομορφια. Να κανουμε και κορωνοπρωτοχρονια να γουσταρουμε.
Δηλαδή αυτό που έβαλες δεν είναι κοινωνικό-πολιτικό σχόλιο;
Δε διαφωνώ με το σχόλιο σου, ίσα-ίσα.
Αλλά είναι κοινωνικο-πολιτικό, πως να θεωρηθεί αλλιώς;

Βλακεία? ρηχότητα?

Ποια είναι η ανάγκη που καλύπτουν τρέχοντας να στιβαχθούν εν μέσω πανδημίας, χωρίς μάσκα, στα Harrods?

Tι είναι αυτό που πρέπει να αγοράσουν στο κάτω κάτω και δεν μπορούν να το κάνουν δικτυακό?

Χρήστο η δικιά σου ερμηνεία ποιά είναι;
Προσωπικά αδυνατώ να ερμηνεύσω το φαινόμενο -διότι για φαινόμενο πρόκειται- χωρίς να καταφύγω σε κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις και υποθέσεις.

Χρήστο η δικιά σου ερμηνεία ποιά είναι;
Προσωπικά αδυνατώ να ερμηνεύσω το φαινόμενο -διότι για φαινόμενο πρόκειται- χωρίς να καταφύγω σε κοινωνικοπολιτικές αναλύσεις και υποθέσεις.

Βλακεία και ρηχότητα. YOLO πάνω από όλα.

Η φωτό έξω από το Harrods είναι χαρακτηριστική.

Πιτσιρικαρία με μυαλό που δεν έχει πήξει για χαβαλέ εν μέσω μιας πανδημίας.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Tι ειναι τα Harrods ?

Mall ?

Πολυκατάστημα όπου βρίσκεις τα πάντα: από βρακιά μέχρι διαμάντια και από πορσε μέχρι λιοντάρια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Θα μας πεις ποιος το εγραψε αυτο εδω ? Σε ρωτησε κι αλλο μελος και δεν απαντησες.
Λίγο παραπίσω κάποιος έγγραψε το αυτονόητο, το γενικώς παραδεκτό από την επιστήμη για τους ιούς εδώ και πολλά χρόνια, σαν απάντηση σε σχόλιο σου ότι είμαστε ανώριμος λαός και πως χρειαζόμαστε χαλινάρι (κάτι μου θυμίζει). Έγραψε δηλαδή ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι στοιβαγμένοι σε εξωτερικό χώρο με μάσκες και εξαιρετικό καιρό, το πρόβλημα είναι οι στοιβαγμένοι στο μετρό και στα λεωφορεία που ακόμη και χθες σε ώρες αιχμής είναι ο ένας πάνω στον άλλον.

Απάντησες να μην κάνουμε τους ειδήμονες (οι άλλοι, ενώ εσύ μπορείς ελεύθερα), να μην βγάζουμε συμπεράσματα και να περιμένουμε τις έρευνες που θα κάνουν χρόνια. Προσπαθείς λοιπόν να μας πείσεις ότι φταίμε εμείς, ενώ γενικά τηρούμε τα μέτρα πολύ καλά, καλύτερα από άλλους ευρωπαίους. Αλλού είναι οι υπεύθυνοι για τους 100 νεκρούς τη μέρα και τους 3.003 μέχρι σήμερα, αλλά δεν μου επιτρέπεται να επεκταθώ.

Ελπίζω να συνεχίσει να μου επιτρέπεται να γράφω τη γνώμη μου, αν και δεν το βλέπω και πολύ πιθανό και είμαι βέβαιος ότι αυτό μου το μήνυμα θα εξαφανιστεί σύντομα.

Αν θες να θεωρηθεί πολιτικό για να τα βάλουμε από την πίσω πόρτα σου λέω κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Κοινωνικό σκέτο και δη παράδειγμα ηλιθιότητας είναι.

Μπορούμε να τα διαχωρίζουμε νομίζω είμαστε επαρκώς ικανοί αν θελουμε
,

Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Λίγο παραπίσω κάποιος έγγραψε το αυτονόητο, το γενικώς παραδεκτό από την επιστήμη για τους ιούς εδώ και πολλά χρόνια, σαν απάντηση σε σχόλιο σου ότι είμαστε ανώριμος λαός και πως χρειαζόμαστε χαλινάρι (κάτι μου θυμίζει). Έγραψε δηλαδή ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι οι στοιβαγμένοι σε εξωτερικό χώρο με μάσκες και εξαιρετικό καιρό, το πρόβλημα είναι οι στοιβαγμένοι στο μετρό και στα λεωφορεία που ακόμη και χθες σε ώρες αιχμής είναι ο ένας πάνω στον άλλον.

Απάντησες να μην κάνουμε τους ειδήμονες (οι άλλοι, ενώ εσύ μπορείς ελεύθερα), να μην βγάζουμε συμπεράσματα και να περιμένουμε τις έρευνες που θα κάνουν χρόνια. Προσπαθείς λοιπόν να μας πείσεις ότι φταίμε εμείς, ενώ γενικά τηρούμε τα μέτρα πολύ καλά, καλύτερα από άλλους ευρωπαίους. Αλλού είναι οι υπεύθυνοι για τους 100 νεκρούς τη μέρα και τους 3.003 μέχρι σήμερα, αλλά δεν μου επιτρέπεται να επεκταθώ.

Ελπίζω να συνεχίσει να μου επιτρέπεται να γράφω τη γνώμη μου, αν και δεν το βλέπω και πολύ πιθανό και είμαι βέβαιος ότι αυτό μου το μήνυμα θα εξαφανιστεί σύντομα.
Σίγουρα η πολυκοσμία στα ΜΜΜ βοηθάει στη διασπορά του ιού. Αυτό βέβαια δεν εξηγεί τι έχει συμβεί στην Πέλλα, στην Πιερία και σε όλη τη Β. Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Λίγο παραπίσω κάποιος έγγραψε το αυτονόητο, το γενικώς παραδεκτό από την επιστήμη για τους ιούς εδώ και πολλά χρόνια, σαν απάντηση σε σχόλιο σου ότι είμαστε ανώριμος λαός και πως χρειαζόμαστε χαλινάρι (κάτι μου θυμίζει).

Κοιταξε επειδη δεν γνωριζομαστε και τα πρωτα δειγματα γραφης σου προσωπικα μου φαινονται τουλαχιστον προβληματικα για εξηγησε τι εννοεις για να μην παρεξηγηθουμε.

Τι εννοεις οτι σου θυμιζει κατι ?

Να τελειωνουμε με τα μισολογα και να εξηγουμε ακριβως εννοω.

. Προσπαθείς λοιπόν να μας πείσεις ότι φταίμε εμείς, ενώ γενικά τηρούμε τα μέτρα πολύ καλά, καλύτερα από άλλους ευρωπαίους. Αλλού είναι οι υπεύθυνοι για τους 100 νεκρούς τη μέρα και τους 3.003 μέχρι σήμερα, αλλά δεν μου επιτρέπεται να επεκταθώ.

Αρα εγω προσπαθω να σας πεισω αλλα εσυ δεν μπορεις να μας εξηγησεις γιατι δεν επιτρεπεται να σχολιαζεις πολιτικα ?

αυτο μας λες ?

Status
Not open for further replies.