Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Σήμερα γλίτωσα το 300ρι παρά τρίχα αφού το όργανο αποφάσισε "να μου τη χαρίσει".. Η απόσταση του σημείου ελέγχου από το σπίτι μου είναι 1 χλμ. Πόσο ειναι η απόσταση Πάρνηθα-κοντινότερη γειτονιά;
Οχι. Οι εντολες δινονται σε ολους και προερχονται απο το υπουργειο προστασιας του πολιτη ή οπως αλλιως λεγεται τελος παντων.
Αν σε βρουν εκτος του δημου σου για εφοδιασμο πιθανον θα την φας.
Αν πας για αθληση σε κατι που δεν υπαρχει στο δημο σου πχ κωπηλατοδρομιο ή βουνο για περπατημα ή θαλασσα για χειμερινη κολυμβηση πιθανον εισαι οκ .
Αν πας για περιθαλψη προσωπου σε αναγκη παλι οχι.
Αν το παιξεις μαγκας παντως το λογικο ειναι να την φας. Και πολυ καλα θα παθεις :ADFADF1:
Ο κωδικός μου ήταν ο αληθής και προβλεπόμενος. Πήγαινα σε κοντινή παραλία για τρέξιμο.
Ξαναρωταω. Απο που προκυπτει ο περιορισμος στην αποσταση; Αν η κυβερνηση θεωρει οτι πρεπει να επιβληθει ας νομοθετησει επισημα.
Λεγεται κοινη λογικη.
Να μην μετακινηθεις πολυ μακρυα για να μην μολυνεις αλλες περιοχες ή να μην μολυνθεις εσυ.
Το χειροτερο που εχουν να αντιμετωπισουν ειναι αυτο επειδη το αντιμετωπιζουν κυριως κατα περιοχες. Οταν λοιπον μια περιοχη δειχνει σημαδια στθαεροποιησης ας πουμε και ξαφνικα ενας αριθμος μολυσμενων παει εκει για γυμναστικη τους τα κανει ολα ανω κατω και αναγκαζονται να αναδιανεμουν ισως πορους ανα περιοχη.
Πιθανον να ειναι ακομα πιο πολυπλοκο παντως με κατι τετοιο εχει να κανει .Τωρα αν εσυ θετεις θεμα ανθρωπινων δικαιωματων δεν σου απαγορευει κανεις να πας στα δικαστηρια να δικαιωθεις.
Προφανώς και αν κάποιος μένει πχ νότια προάστια δεν μπορεί να πάει να αθληθεί στο ΟΑΚΑ.. Θα μετακινηθεί με τον ηλεκτρικό η με το αμάξι.. Τι θα πει πάω κανα 40 λεπτό απόσταση για τρέξιμο; Λογικότατο το πρόστιμο που θα φάει
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
3243 απωλειες εως τωρα στις ΗΠΑ !!
Νομιζω οτι προκειται για ρεκορ απωλειων πλεον....Δεν θυμαμαι αλλη τετοια ημερα. Να προσθεσαν νεκρους συσσωρευμενους ? Η καβαλανε το δευτερο κυμα κανονικα και ακομα ανεβαινουν ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.