Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Άλλαξε αυτό ?
Το εμβόλιο θα το συνταγογραφεί γιατρός ?

Επίσης, ερώτηση, αν ξέρει κάποιος να μας πει: το να μην είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στηρίζεται κάπως στο σύνταγμα; Ή μπορεί απλά να αλλάξει με απλό νόμο; Θα είναι σκανδαλώδες να συνεχίσει να πεθαίνει κόσμος επειδή πάνω από το 50% των πολιτών "αποφάσισε" (πως ακριβώς; με τι στοιχεία; ) να μην εμβολιαστεί.

Εδώ και 9 μήνες συμβαίνει αυτό κάθε Δευτέρα, λόγω μειωμένων τεστ μέσα στο ΣΚ. Και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Εχω την εντυπωση οτι το κυριοτερο συμπτωμα της ιδιας της καραντινας ειναι η μνημη χρυσοψαρου.

:flipout:

@ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ καθε δευτερα τα ιδια λεμε ρε συ. :ernaehrung004:

Re: Ιοί

Ναι Ιασωνα. Στηριζεται στο συνταγμα οντως.

Ομως αυτο μπορει πολυ ευκολα να παρακαμθει κανοντας την ζωη δυσκολη σε οσους θελουν να βγαινουν απο το σπιτι τους, να μετακινουνται, να ταξιδευουν, να πηγαινουν σε μαζωξεις κοκ.

Ακομα και να μπεις σε ΜΜΜ.

Κοινως αν δεν εχεις εμβολιαστει σε ενα βαθος χρονου δεν θα μπορεις να κινεισαι σαν ανθρωπος.

Αν τωρα θες να εισαι στο σπιτι σου μονος σου το συνταγμα θα σε καλυπτει σιγουρα ωστε να μην εμβολιαστεις.

Επίσης, ερώτηση, αν ξέρει κάποιος να μας πει: το να μην είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στηρίζεται κάπως στο σύνταγμα; Ή μπορεί απλά να αλλάξει με απλό νόμο; Θα είναι σκανδαλώδες να συνεχίσει να πεθαίνει κόσμος επειδή πάνω από το 50% των πολιτών "αποφάσισε" (πως ακριβώς; με τι στοιχεία; ) να μην εμβολιαστεί.
Υπάρχουν συνταγματικές διατάξεις για να υποστηριχθούν και οι δύο εκδοχές, αν και ο άμεσος, υποχρεωτικός καταναγκασμός (π.χ. με χρήση βίας) δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει δεκτός. Ο έμμεσος όμως (στέρηση δικαιωμάτων, αποκλεισμός από κοινωνικές ή οικονομικές δραστηριότητες) μάλλον γίνεται δεκτός και αυτό τελικά θα συμβεί.

Τα νομικά δίνουν τη δυνατότητα να υποστηρίξεις πολλές και αντίθετες ερμηνείες, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το κλίμα κάθε εποχής και κοινωνίας είναι εκείνο που στο τέλος επικρατεί.No code has to be inserted here.

Υπάρχει η δυνατότητα σύμφωνα με το Ν.4675/2020, με απλή Υ.Α. να γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, στα πλαίσια ενός σχεδίου γιά τη δημόσια υγεία υπό την ονομασία "ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ''......

Ναι Ιασωνα. Στηριζεται στο συνταγμα οντως.

Ομως αυτο μπορει πολυ ευκολα να παρακαμθει κανοντας την ζωη δυσκολη σε οσους θελουν να βγαινουν απο το σπιτι τους, να μετακινουνται, να ταξιδευουν, να πηγαινουν σε μαζωξεις κοκ.

Ακομα και να μπεις σε ΜΜΜ.

Κοινως αν δεν εχεις εμβολιαστει σε ενα βαθος χρονου δεν θα μπορεις να κινεισαι σαν ανθρωπος.

Αν τωρα θες να εισαι στο σπιτι σου μονος σου το συνταγμα θα σε καλυπτει σιγουρα ωστε να μην εμβολιαστεις.

Αντιλαμβάνεσαι Ναθ ότι αυτό που περιγράφεις είναι "παράκαμψη" του συντάγματος...

Αντιλαμβάνεσαι Ναθ ότι αυτό που περιγράφεις είναι "παράκαμψη" του συντάγματος...

Εννοειται.

Μην με ρωτας αν εχω προβλημα με αυτο. Στην θεση τους το ιδιο θα εκανα.

Και οπως βλεπεις ολα οι κυβερνησεις σε ολον τον κοσμο αυτο θα κανουν.

Οι συνεπειες και ποιος θα δικαιωθει απο αυτο θα ειναι ορατα μετα απο μηνες ή και χρονια ομως οχι τωρα.

Ανεξάρτητα απ´ τα τέστ, που πράγματι είναι μειωμένα τα Σ/Κ οι θάνατοι, είτε το θέλουμε είτε όχι καταμετρώνται στο ακέραιο: και είναι μειωμένοι ...62.

Εγω παντως, πριν 10 μερες (και οχι 9 μηνες πριν) αντιληφθηκα
οτι τα κρουσματα ειναι μειωμενα το ΣΚ.

Δεν ειναι θεμα μνημης, ειναι θεμα ογκου πληροφοριων.
Τι να πρωτοπροσεξεις ? Λοιμωξιολογοι ειμαστε ?

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εγω παντως, πριν 10 μερες (και οχι 9 μηνες πριν) αντιληφθηκα
οτι τα κρουσματα ειναι μειωμενα το ΣΚ.

Δεν ειναι θεμα μνημης, ειναι θεμα ογκου πληροφοριων.
Τι να πρωτοπροσεξεις ? Λοιμωξιολογοι ειμαστε ?

Πώς;

Θεσσαλονίκη: Ψώνια μέσα από ΙΧ στο εμπορικό COSMOS – Οι 8 οδηγίες για αγορές

https://www.typosthes.gr/thessaloni...h-sto-emporiko-cosmos-oi-8-odigies-gia-agores

Διαβάζω την μέθοδο και απορώ.
Γιατί να μπει κάποιος σε αυτήν την διαδικασία;
Υπάρχει άνθρωπος που θα ευχαριστηθεί με αυτόν τον τρόπο τα εορταστικά του ψώνια;

Έχω αρχίσει και αγχώνομαι για το εμβόλιο γιατί από τη μια έλεγα να το κάνω, τώρα διαβάζω ότι δεν Ενδείκνυται σε άτομα με αλλεργίες η με χρήση κορτιζόνης. Παρουσιάζω σποραδικά σε βάθος ετών Αγγείοοίδημα (χωρίς προφανή αιτία) όπου κάνω χρήση κορτιζόνης στην έξαρση για περίπου 15 μέρες, έχω νοσηλευτεί καναδυό φορές.. Σίγουρα θα συμβουλευτώ γιατρό αλλά δεν ξέρω από την άλλη...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Θεσσαλονίκη: Ψώνια μέσα από ΙΧ στο εμπορικό COSMOS – Οι 8 οδηγίες για αγορές

https://www.typosthes.gr/thessaloni...h-sto-emporiko-cosmos-oi-8-odigies-gia-agores

Διαβάζω την μέθοδο και απορώ.
Γιατί να μπει κάποιος σε αυτήν την διαδικασία;
Υπάρχει άνθρωπος που θα ευχαριστηθεί με αυτόν τον τρόπο τα εορταστικά του ψώνια;

Ελπίδες θερινής νυκτός. Ψυχολογικά μέτρα ειναι αυτά, όχι ουσιαστικά.

Xαζα πραματα ...

Όλα θέμα εφαρμογής είναι. Εδώ μια χαρά συμβαίνουν όλα αυτά χωρίς πρόβλημα. Προφανώς αυτό σου κόβει την όλη φάση του "βγαίνω για ψώνια", όμως σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις ό,τι θες χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις τις τραγικές courier μέχρι το Πάσχα. Γιατί όχι λοιπόν;

Όταν θα γίνει ξανά έκρηξη κρουσμάτων τον Ιανουάριο, ας μην ξεχάσουμε ότι μείωσαν τα τεστ στο 1/3 για δείξουν πλασματικά μείωση κρουσμάτων και να ανοίξουν τα νυχάδικα. :)

Όταν θα γίνει ξανά έκρηξη κρουσμάτων τον Ιανουάριο, ας μην ξεχάσουμε ότι μείωσαν τα τεστ στο 1/3 για δείξουν πλασματικά μείωση κρουσμάτων και να ανοίξουν τα νυχάδικα. :)

Δε ζεις στην Ελλάδα να φανταστώ ε; Μάλλον σε κάποια άλλη χώρα αναφέρεσαι. Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις διαγράμματα; Ή απλά αφήνεις να τα διαβάσουν άλλοι για σένα και ακούς ό,τι σου λένε. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει, σόρρυ.

Τι θες να πεις ακριβώς Ιάσωνα; Εκθετικές καμπύλες βλέπω στα διαγράμματα... :chinscratch:

Tα τεστς που γίνονται φαίνονται στο κάτω διάγραμμα της σελίδας 4. Αν εσύ βλέπεις ότι μείωσαν τα τεστ στο 1/3 πες το μου και μένα γιατί μάλλον στραβώθηκα.

Status
Not open for further replies.