Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Δεν πεφτουν εξω ολα τα μοντελα δειχνουν χιονια και στην Αθηνα !!
Εκτος συγκλονιστικου απροόπτου !!

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το ή το ένα ή το άλλο που λες είναι αυτό που γίνεται τώρα και είναι ότι χειρότερο...
Δεν γίνονται όλες οι πωλήσεις ηλεκτρονικά ξέρεις, μην κοιτάς τι μπορείς να κάνεις εσύ μόνο.

Το διά ζώσης μάθημα κατ' αρχήν δεν αντικαθίσταται με κανένα τρόπο όταν πρόκειται για σχολείο.
Η τηλεεκπαίδευση κινήθηκε αργά, αργόστροφα, αργάμιση και ήταν λογικό και αναμενόμενο γιατί δεν υπήρχε τίποτα πριν. Το σωστά που λες άσε να έχω καλύτερη εμπειρία και ως γονέας και ακούγοντας γνώμες άλλων γονέων και παιδιών αν πρόσφερε κάτι ουσιώδες ή όχι. Να περνάει η ώρα καλά είναι.

Ας μην τα ρίχνουμε όλα στον κόσμο, και στην τελική όποιος δεν προσέχει, ας βρουν τρόπο να τον κάνουν να προσέχει. Η λύση δεν προσέχει ο διπλανός μου άρα όλοι μέσα είναι εκτός από αποτυχημένη και επικίνδυνη και άρχισε να φαίνεται. Πονάει δάχτυλο, κόβει δάχτυλο. Δεν ακούς που άρχισαν σιγά σιγά οι κλάδοι να φωνάζουν ένας ένας;

Ο πόλεμος φίλε μου στο Δυτικό κόσμο είναι άλλου τύπου, οικονομικός, δεν υπάρχει ούτε "Αέρα", ούτε "ξιφολόγχη", ούτε "επιστρατεύσεις", τίποτα απ' αυτά.
Μη μου πεις θα μας την πέσει ο Ερντογάν δεν το πιστεύω. Εκεί που τον παίρνει μπορεί. Στο δυτικό κόσμο, τα λεφτά έχουν μεγαλύτερη δύναμη.

Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω ξεχωριστά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω παράθεση εντός μηνύματος σου
1) Μια πυρκαγιά σβήνει όταν δεν υπάρχει η παραμικρή εστία αναζωπύρωσης η την έχεις περιορίσει τόσο ώστε να επεμβαίνεις συντεταγμένα. Αλλιώς πάλι από την αρχή. Αυτό που κάνουμε είναι τύπου ακορντεόν. Θα ήταν καλύτερα να παίρναμε πολύ σκληρά μέτρα στην αρχή παρά στο και 5 (ειδικός δεν είναι εικάζω)
2) Το ηλεκτρονικό εμπόριο όπως είπα θέλει πολύ χρόνο και οργάνωση (η εξοικείωση έρχεται πολύ μετά)
4) Τηλεεκπαίδευση. Έχω παρακολουθήσει κάποιες θα ήθελα τη γνώμη σου. Θεωρώ (και ας ακουστω κάπως) ότι οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει κάτι μέσω αυτής. Οποίος δεν ενδιαφέρεται κοιμάται.. Αλλά και στο σχολείο το ίδιο δεν συμβαίνει πάνω κάτω;
5) Αν έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ανθρωπότητα θα κλείνονταν στα σπίτια από έναν ιό, όπως σε ταινίες το πιο πιθανό θα ήταν να σε χαρακτήριζαν σεναριογράφο.. Η ζωή είναι απρόβλεπτη ακόμη και στον δυτικό κόσμο

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Αυτά παθαίνεις όταν έχεις σε επιτροπή ειδικών άπειρους στη διαχείριση κρίσεων, κολλημένους δεκαετίες πίσω ειδικούς και ούτε έναν (ούτε έναν) ψυχολόγο.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αυτά παθαίνεις όταν έχεις σε επιτροπή ειδικών άπειρους στη διαχείριση κρίσεων, κολλημένους δεκαετίες πίσω ειδικούς και ούτε έναν (ούτε έναν) ψυχολόγο.

Άκουσα ότι στην προηγούμενη φάση, όταν ανοίξανε τα σχολεία, 18 επιμένανε να ανοίξουν και 12 λέγανε όχι.

Τι στα σκ@τ@ είχαν στο νου τους οι 18? θα ήθελα να ήξερα την λογική τους.

Ήταν προφανές ότι ανοίγοντας τα σχολεία θα υπήρχε διάδοση του ιού.

Αυτοί οι 18 έχουν την εντύπωση ότι πρόκειται για άσκηση επί χάρτη?

Τώρα τι λένε?

Κάποιος να τους πάρει συνέντευξη να ακούσουμε τι μπούρδες θα πούνε.

Έκλαψα!!!! :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flip out::flipout::flipout:

I’m not a cat’: Lawyer goes viral for kitten filter in Zoom virtual court case

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κάποιος να τους πάρει συνέντευξη να ακούσουμε τι μπούρδες θα πούνε.

Συνεντεύξεις τους παίρνουν καθημερινά, έχει το youtube αρκετά διαμαντάκια, ειδικά για το θέμα των σχολείων και των παιδιών γενικότερα.

Η ιστορία με τα σχολεία ήταν μεγάλο φιάσκο εξ αρχής. Το ιδανικό θα ήταν να μαθαίναμε αν ήταν απόφαση των ειδικών η αν η κυβέρνηση το είχε πάρει πάνω της το άνοιγμα..
Και ο πιο αδαής καταλαβαίνει ότι υπάρχει διασπορά σε τάξη με 20-25 άτομα την στιγμή που παιδιά και ενήλικες πλέον μεταφέρουν το ίδιο τον ιό.
Εντύπωση μου κάνει επίσης πως η τηλεργασια στο δημόσιο πάει στο 60-70% ενώ στον ιδιωτικό τομέα παραμένει στο 50%. Κανονικά θα έπρεπε να είναι 100% όπου είναι δυνατόν
Πηγαίνοντας στη δουλειά παρατήρησα σήμερα ελάχιστα πιο μειωμένη κίνηση. Ελπιζω από αύριο να πέσει αισθητά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω ξεχωριστά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω παράθεση εντός μηνύματος σου
1) Μια πυρκαγιά σβήνει όταν δεν υπάρχει η παραμικρή εστία αναζωπύρωσης η την έχεις περιορίσει τόσο ώστε να επεμβαίνεις συντεταγμένα. Αλλιώς πάλι από την αρχή. Αυτό που κάνουμε είναι τύπου ακορντεόν. Θα ήταν καλύτερα να παίρναμε πολύ σκληρά μέτρα στην αρχή παρά στο και 5 (ειδικός δεν είναι εικάζω)
2) Το ηλεκτρονικό εμπόριο όπως είπα θέλει πολύ χρόνο και οργάνωση (η εξοικείωση έρχεται πολύ μετά)
4) Τηλεεκπαίδευση. Έχω παρακολουθήσει κάποιες θα ήθελα τη γνώμη σου. Θεωρώ (και ας ακουστω κάπως) ότι οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει κάτι μέσω αυτής. Οποίος δεν ενδιαφέρεται κοιμάται.. Αλλά και στο σχολείο το ίδιο δεν συμβαίνει πάνω κάτω;
5) Αν έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ανθρωπότητα θα κλείνονταν στα σπίτια από έναν ιό, όπως σε ταινίες το πιο πιθανό θα ήταν να σε χαρακτήριζαν σεναριογράφο.. Η ζωή είναι απρόβλεπτη ακόμη και στον δυτικό κόσμο

1) Το είχα πει και πριν λίγο καιρό εδώ, αυτό που είπε ο Τσιόδρας δηλαδή την άνοιξη. Αν κλείναμε 15 μέρες όλα όμως, θα τελείωνε ο ιός. Σε αυτό ναι, και λογικό ακούγεται και πραγματοποιήσιμο και οικονομικά εφικτό. Ας κάναμε 2 τέτοια 15άρια για να φύγουν και τα απόνερα, πάλι δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
2) Ηλεκτρονικό εμπόριο δεν γίνεται απ' όλους και χρόνος να υπάρχει. Θα βοηθούσε μεν αλλά σε πολλά πράγματα πρέπει να υπάρχει φυσική παρουσία στα καταστήματα.
Πέραν αυτού υπάρχει και το οικονομικό. Τα ενοίκια τι τα πληρώνουν; Ας πάνε σε μια αποθήκη-τρύπα να κάνουν internet sales, δεν είναι έτσι όμως.
3) Τα σχολεία είναι άλλο πράγμα φίλε μου. Μόνο η 3η λυκείου διαβάζει λόγω εξετάσεων, οι άλλοι ανοίγουν τον υπολογιστή και παίζει στον αυτόματα όσο ξαπλάρουν/ασχολούνται με άλλα/ ψευτοασχολούνται. Καλά για τα νήπια και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού, ούτε καν συζήτηση δεν γίνεται... Μπορεί να στα λέω λίγο υπερβολικά αλλά πάνω-κάτω αυτό συμβαίνει. Εσύ/εγώ/ο επαγγελματίας που θέλουμε να κάνουμε ένα σεμινάριο είναι άλλο πράγμα.
4) Εδώ που τα λέμε δεν έχουν κλειστεί όλοι μέσα έτσι δεν είναι; Έτσι. Αυτό είναι το ζήτημά μου - όπως και πολλών - και σε αυτό είμαι καθαρά αντίθετος.

Δεν γινεται με δυο 15θημερα να ξεμπερδευεις.
Διοτι υπαρχει διαρκης μεταφορα αγαθων και πρωτων υλων
απο την μια χωρα στην αλλη ... (με εμφαση στο ΔΙΑΡΚΗΣ).
Σε εναν υποθετικο κοσμο που θα μπορουσες να ΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ τα συνορα
(δηλαδη, ουτε καν απ'τα εκατο μετρα, πεταγμα σαϊτας το τιμολογιο !!!!!!)
ΝΑΙ ... ολα θα τελειωναν σε 20 μερες. Αλλα ειναι υποθετικος αυτος ο κοσμος.

Και φυσικα, ειναι και το χαωδες θεμα .... του Τουρισμου !

Στη θεωρία είναι εφικτό, στην πράξη είναι κατά πόσο θέλουν οι κυβερνήσεις να τα κλείσουν όλα ή τα μισά που κάνουν τώρα. Να δώσουν λύση ή να μην δώσουν λύση. Λες και τους φταίνε μόνο τα μαγαζιά και τα ταξίδια. Όταν λέμε όλα ενοούμε τα απολύτως απαραίτητα να δουλεύουν μόνο πχ νοσοκομεία, αυτό είναι πεδίο συζήτησης/αντιπαράθεσης που θα έπρεπε να τα είχαν βρει. Τώρα ΔΕΝ δουλεύουν τα απολύτως απαραίτητα.

Επίσης εφόσον υπάρχει lockdown με κρατική εντολή δηλαδή στέρηση ελευθεριών, θα έπρεπε τα κράτη να δίνουν σε ΟΛΟΥΣ ποσό επιδότησης, εκτός απ' αυτούς που δουλεύουν στην πραγματικότητα. Το στοχευμένα που κάνουν τώρα είναι πάλι σχετικό, αν ήταν όλα καλά δεν θα υπήρχαν παράπονα. Όπως βλέπεις άρχισαν τα όργανα. Αν έδιναν σε ΟΛΟΥΣ δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλο θέμα συσσώρευσης χρεών/διαβίωσης/φωνών απελπισίας κτλ. Πάλι θα υπήρχε αλλά θα σου έλεγε εγώ δίνω σε όλους σας. Εδώ δίνει μόνο στο 0,5% του συνόλου των ανέργων από εκεί καταλαβαίνεις πόσοι παίρνουν επίδομα και απ' αυτούς που δουλεύουν.

Οικονομικά αν το πάρουμε που δεν γίνεται να μην το πάρουμε, ανακοινώνουν με χαρά δάνεια... Να το κάνει τι το δάνειο ο επαγγελματίας; Σαμάρι στο σβέρκο του;
Θα σου πω και το εξής, το ίδιο το κράτος έχει επιτρέψει τη μαύρη εργασία χρόνια τώρα. Πως λοιπόν θα ζήσει κάποιος με μαύρη εργασία απ' τη στιγμή που αν δεν δείξει χαρτί που πάει θα του δώσουν πρόστιμο 300 ευρώ; Να τον αφήσουμε να πεινάσει λοιπόν γιατί μας κλέβει. Επί τη ευκαιρία βρήκαμε τη λύση λοιπόν, εδώ πεθαίνουν οικονομικά οι καλοπληρωτές, ας πεθάνουν και οι μαύροι.

Για τους μετανάστες (με χαρτιά) ή λαθρομετανάστες (χωρίς χαρτιά) δεν ακούμε τίποτα τελευταία (ούτε για τους Ρομά), είναι ένα υπολογίσιμο κομμάτι όλοι αυτοί. Δυστυχώς κυκλοφορούν ελεύθεροι προφανώς κολλημένοι όλοι και είναι και πολλοί στην Αττική. Τα στατιστικά των λυμάτων δυστυχώς δεν είναι στοχευμένα...

Μνμ 6 και παει ο καθενας οπου θελει. Λοκνταουν απο αααλλο ανεκδοτο...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπα.. Όταν θα είναι τα πάντα κλειστά θα πάει 1-2 θα βαρεθεί. Έρχεται και ψύχος μια χαρά έκατσε δεν θα κινείται ρούπι πάνε και οι παραλίες
Προσωπικά και να με πλήρωνες δεν πήγαινα να σουλατσαρω άσκοπα. Για αθλητής δεν πάω όποτε στον ελεύθερο χρόνο θα αναστενάξει το Netflix

Καλα ναι εσυ κ γω πχ παιζει να βαριομαστε.
Εγω εννοω πως πλεον τα μνμ δεν εχουν κανενα νοημα. Ο καθενας παει οπου θελει (εντος νομου).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Not open for further replies.