Το ή το ένα ή το άλλο που λες είναι αυτό που γίνεται τώρα και είναι ότι χειρότερο...
Δεν γίνονται όλες οι πωλήσεις ηλεκτρονικά ξέρεις, μην κοιτάς τι μπορείς να κάνεις εσύ μόνο.
Το διά ζώσης μάθημα κατ' αρχήν δεν αντικαθίσταται με κανένα τρόπο όταν πρόκειται για σχολείο.
Η τηλεεκπαίδευση κινήθηκε αργά, αργόστροφα, αργάμιση και ήταν λογικό και αναμενόμενο γιατί δεν υπήρχε τίποτα πριν. Το σωστά που λες άσε να έχω καλύτερη εμπειρία και ως γονέας και ακούγοντας γνώμες άλλων γονέων και παιδιών αν πρόσφερε κάτι ουσιώδες ή όχι. Να περνάει η ώρα καλά είναι.
Ας μην τα ρίχνουμε όλα στον κόσμο, και στην τελική όποιος δεν προσέχει, ας βρουν τρόπο να τον κάνουν να προσέχει. Η λύση δεν προσέχει ο διπλανός μου άρα όλοι μέσα είναι εκτός από αποτυχημένη και επικίνδυνη και άρχισε να φαίνεται. Πονάει δάχτυλο, κόβει δάχτυλο. Δεν ακούς που άρχισαν σιγά σιγά οι κλάδοι να φωνάζουν ένας ένας;
Ο πόλεμος φίλε μου στο Δυτικό κόσμο είναι άλλου τύπου, οικονομικός, δεν υπάρχει ούτε "Αέρα", ούτε "ξιφολόγχη", ούτε "επιστρατεύσεις", τίποτα απ' αυτά.
Μη μου πεις θα μας την πέσει ο Ερντογάν δεν το πιστεύω. Εκεί που τον παίρνει μπορεί. Στο δυτικό κόσμο, τα λεφτά έχουν μεγαλύτερη δύναμη.