Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το προσωπικό της Πρεσβειας μας στην Μόσχα που το έκανε πάντως δεν είχε επιπλοκές. Έχω τον θείο μου εκεί και το ξέρω από πρώτο χερι.

Λεπτά και προσωπικά θέματα. Εγώ τη μάνα μου με αυτό το σκεύασμα δεν θα την αφήσω να εμβολιαστεί. Ας καταλάβουν πρώτα τι τους γίνεται. Πότε θα έρθει το μονοδοσικό ξέρουμε;

Ευχαρίστως να πάρω εγώ τη θέση της μάνας σου. Μιλάμε για διψήφιο αριθμό περιπτώσεων σε πολλά εκατομμύρια εμβολιασθέντων. Πιο πιθανό είναι να κερδίσω το Τζόκερ παρά να πάθω θρόμβωση.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Λεπτά και προσωπικά θέματα. Εγώ τη μάνα μου με αυτό το σκεύασμα δεν θα την αφήσω να εμβολιαστεί. Ας καταλάβουν πρώτα τι τους γίνεται. Πότε θα έρθει το μονοδοσικό ξέρουμε;
Ο πεθερός μου εχει τέτοια θέματα υγειας και παίρνει αντιπηκτικα συνεπως δεν παίζει να κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Ή πεθερά μου είχε κάνει πριν λιγες μέρες την πρώτη δόση της Astra και 20 Μαρτίου είναι η δεύτερη δόση.
Με όλη τη Ευρώπη να δίνει άκυρο στα συγκεκριμένα εμβόλια δεν ξέρω γιατί η χώρα μας δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ο πεθερός μου εχει τέτοια θέματα υγειας και παίρνει αντιπηκτικα συνεπως δεν παίζει να κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο.
Ή πεθερά μου είχε κάνει πριν λιγες μέρες την πρώτη δόση της Astra και 20 Μαρτίου είναι η δεύτερη δόση.
Με όλη τη Ευρώπη να δίνει άκυρο στα συγκεκριμένα εμβόλια δεν ξέρω γιατί η χώρα μας δεν έχει πάρει ακόμα θέση.

Γιατί Αντρέα εμείς είμαστε καλά παιδιά, και προπάντων πρόθυμα.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι πάγωσε η χορήγηση εμβολίου της Astra Zeneca σε
Γερμανία και Γαλλία. Στη Γερμανία μετά από σύσταση της οικείας επιστημονικής επιτροπής. (Ινστιτούτο Πάουλ Έρλιχ). Ακολούθησε και η Ιταλία. Θα είναι ανόητο τουλάχιστον να χωριστούμε εδώ μέσα σε υπέρμαχους ή αντιπάλους του συγκεκριμένου εμβολίου. Παρακολουθούμε προσεκτικά τα γεγονότα και έκαστος, αν το φέρει η ανάγκη, αποφασίζει για τον εαυτό του.

Με την ευκαιρία: Φίλος τεχνικός, ο οποίος εμβολιάστηκε με Astra Zeneca, ταλαιπωρήθηκε πολύ μετά τον εμβολιασμό. Δύο ημέρες με πυρετό. Ευτυχώς τώρα είναι καλά. Πιθανόν τούτο να σημαίνει κάτι, πιθανόν όχι. Το αναφέρω προς ενημέρωση και μόνο.

Με την ευκαιρία: Φίλος τεχνικός, ο οποίος εμβολιάστηκε με Astra Zeneca, ταλαιπωρήθηκε πολύ μετά τον εμβολιασμό. Δύο ημέρες με πυρετό..

Ολοι οι συγγενεις μου(3 στον αριθμο) που εχουν εμβολιαστει με αυτο εχουν παρουσιασει δεκατα.

Το ιδιο να θυμησω συμβαινει και με τα απλα εμβολια της γριπης...

Ολοι οι συγγενεις μου(3 στον αριθμο) που εχουν εμβολιαστει με αυτο εχουν παρουσιασει δεκατα.

Το ιδιο να θυμησω συμβαινει και με τα απλα εμβολια της γριπης...
Κάνω το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο, εδώ και πολλά χρόνια και δε μου έχει συμβεί ποτέ.
Αλλά εντάξει, έτερον εκάτερον.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι πάγωσε η χορήγηση εμβολίου της Astra Zeneca σε
Γερμανία και Γαλλία. Στη Γερμανία μετά από σύσταση της οικείας επιστημονικής επιτροπής. (Ινστιτούτο Πάουλ Έρλιχ). Ακολούθησε και η Ιταλία. Θα είναι ανόητο τουλάχιστον να χωριστούμε εδώ μέσα σε υπέρμαχους ή αντιπάλους του συγκεκριμένου εμβολίου. Παρακολουθούμε προσεκτικά τα γεγονότα και έκαστος, αν το φέρει η ανάγκη, αποφασίζει για τον εαυτό του.

Με αυτή την απόφαση διαφωνούν πολλοί στη Γερμανία, όπως ο βουλευτής των Σοσιαλιστών και επιδημιολόγος Καρλ Λάουτερμπαχ. Θεωρεί ότι λόγω της σπανιότητας των περιστατικών θα μπορούσε η έρευνα να γίνει παράλληλα με την περαιτέρω χρήση τους.

Επίσης, δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά να υπενθυμίσω ότι το εμβόλιο της Astra-Zeneca είναι αυτό που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η πατέντα παραχωρήθηκε από το Πανεπιστήμιο με τον όρο η εταιρεία να το πουλάει σε τιμή κόστους για όλη τη διάρκεια της Πανδημίας. Συνεπώς είναι το φτηνότερο από όλα με μεγάλη διαφορά.

Όσο και να λέμε για την υγεία ότι είναι το υπέρτατο αγαθό, δυστυχώς όταν παίζονται δισεκατομυρια δολλάρια/ευρώ, όλα πάνε περίπατο. Δυστυχώς.

Με την ευκαιρία: Φίλος τεχνικός, ο οποίος εμβολιάστηκε με Astra Zeneca, ταλαιπωρήθηκε πολύ μετά τον εμβολιασμό. Δύο ημέρες με πυρετό. Ευτυχώς τώρα είναι καλά. Πιθανόν τούτο να σημαίνει κάτι, πιθανόν όχι. Το αναφέρω προς ενημέρωση και μόνο.

2 μέρες με πυρετό δεν είναι τίποτε μπροστά στην προστασία που προσφέρει: 100% βεβαιότητα ότι αν κολλήσεις κορονοϊό θα είναι τόσο ελαφρά που δεν θα χρειαστεί να πας σε νοσοκομείο.

Προσωπικά το νοσοκομείο θεωρώ ταλαιπωρία. Δεν μιλάω καν για εντατική.

Κώστα υπονοείς πως ο ντόρος έχει οικονομικό υπόβαθρο;; Εκπλήσσομαι, συνήθως όσοι έχουν τέτοιες απόψεις εδώ μέσα χαρακτηρίζονται ως οπαδοί θεωριών συνομωσίας.

Δεν υπονοώ τίποτα, απλά το ανέφερα γιατί με παραξενεύει ότι το πιο φθηνό από τα πιστοποιημένα έχει τόσο κακή φήμη. Πρώτα αντενδείκνυται για τους άνω των 65, τώρα προκαλεί θρομβώσεις... Δεν ξέρω, μια ιδέα ρίχνω κι εγώ.

Υ.Γ. Η ράκη είναι δικής σου παραγωγής;

Είσαι ένας πανέξυπνος και μορφωμένος άνθρωπος.

Μπορείς να κατανοήσεις τις πιθανότητες σοβαρής παρενέργειες ενός εμβολίου (που έγινε σε περίπου 17 εκατομμύρια ανθρώπους) και τις πιθανότητες να κολλήσει κορωνοϊό (τώρα με το βρετανικό στέλεχος να κυριαρχεί) και να έχει σοβαρές επιπλοκές.

Βαλτά κάτω ψύχραιμα και πάρτε την όποια απόφαση όλοι μαζί.

Όχι μόνος σου.

Θα πρέπει και η ίδια να έχει λόγο σε αυτό.

Η ίδια συμφωνεί μαζί μου Χρήστο, και μάλιστα αυτή μου άνοιξε κουβέντα. Ξέρεις, ένας λογικός και μορφωμένος άνθρωπος βασίζεται σε γεγονότα, και αυτά προς το παρόν λένε πως υπάρχει πρόβλημα με το σκεύασμα σε 17 χώρες, μεταξύ των οποίων 3 μέλη της G8 και οι οποίες στσματούν το πρόγραμμα, προφανώς μετά από εισηγήσεις των επιτροπών υγείας τους. Το να λέμε ότι αυτό είναι δε συνιστά συναγερμό και ότι τα δεκάδες κρούσματα είναι "στατιστική", αυτό δεν είναο λογικό.

Status
Not open for further replies.