Εγώ Λάρρυ μου δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα. Δυστυχώς. Ακόμα περιμένω. Πότε επιτέλους εμείς θα πάρουμε σειρά.
Δε σου κρύβω ότι έχω απογοητευτεί..
Αυτό που έχει συμβεί σχετικά με την (παρα)πληροφόρηση γύρω από αυτό το εμβόλιο είναι στα όρια του εγκληματικού. Για μια φορά, η Ελλάδα δεν έκανε βλακεία αλλά ακολουθεί υπεύθυνη στάση, συνεχίζοντας τους εμβολιασμούς με αυτό μέχρι να αποφανθεί ο ΕΜΑ (κάτι που νομίζω περιμένουμε σήμερα). Το κακό βεβαίως είναι ότι συμπολίτες μας δεν θα πάνε να εμβολιαστούν επειδή άκουσαν ότι «κάνει κακό»
Όχι, επειδή διαβάζω κάτι τρελά ποσοστά αύξησης ιικού φορτίου σε λύματα (πχ Ηράκλειο). Αν οι εμβολιασμένοι αποβάλλουν τότε είναι πολύ λογικό και θα πρέπει να σταματήσει η μέτρηση στα λύματα ως αναξιόπιστος δείκτης.
Εγώ έχω μία αίσθηση (για να μην πω βεβαιότητα) ότι πλέον η γραμμή από την κυβέρνηση είναι: αφού κανενας δεν υπακούει, (και επειδή δεν γίνεται να εφαρμόσουμε Lockdown κίνας) ανοίξτε τα όλα κι ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει.
Απλά το πάνε λάου λάου γιατί αν βγουν να το ανακοινώσουν έτσι θα γίνει χαμός μια ώρα αρχύτερα.
Εγώ έχω μία αίσθηση (για να μην πω βεβαιότητα) ότι πλέον η γραμμή από την κυβέρνηση είναι: αφού κανενας δεν υπακούει, (και επειδή δεν γίνεται να εφαρμόσουμε Lockdown κίνας) ανοίξτε τα όλα κι ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει.
Απλά το πάνε λάου λάου γιατί αν βγουν να το ανακοινώσουν έτσι θα γίνει χαμός μια ώρα αρχύτερα.
Ελπιζω και ευχομαι να εχετε δει ηδη τα χειροτερα
ρε που το ξερετε οτι εχουν τελειωσει ?
Εγω δεν εχω διαβασει κατι τετοιο στα σοβαρα.
Μεχρι τωρα πληρωνονται ολοι κανονικα (και εμεις οι καλλιτεχνες με μηνιαιο επιδομα ειμαστε)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.