Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Δεν είναι θεμα αδιακρισίας από μερους σου .
Αντιθέτως εκτιμώ το ενδιαφέρον
Είναι που στο νου ερχονται ασχημες καταστάσεις που μου ξηλώνουν τα σωθικά και που η θλίψη πλημυρίζει τοσο, που κόβεται η ανάσα. .
Τόσο αδικα, μα τόσο αδικα..
Από τοτε εχω πει και πολυ περισσότερες φορες εχω μουρμουρήσει ,πως οποιος μπορουσε να αποφύγει εκεινη την περιοδο νοσοκομεια για οποιαδήποτε πρόβλημα υγειας θα γλίτωνε πολλές δύσκολες καταστάσεις .
Από την μια οι συνθήκες από την άλλη ο τρόμος… Ποιος και πώς να διαχειριστούν όλα αυτα;

Σημειωτέον η μητέρα μου δεν παρουσίασε ποτε ( η τουλαχιστον δεν προλαβε) καποιο σύμπτωμα που να σχετίζεται με κορονοιο .
Περιμενε για 6 μερες σε ένα θάλαμο μαζι με αλλους υπνωτισμένους εγκαταλειμμένη ακομα και για τα βασικά , όπως ένα ποτήρι νερο.
Την πρόδωσε η καρδιά της ( για αυτό ειχε εισαχθεί ) στη προσπάθεια της να βρει λιγο νερο στην τουαλέτα του νοσοκομείου.
Κανείς δεν την άκουσε κανεις δεν την ειδε.

Ετσι , βουβά και μόνη.
Ανδρέα, τα θερμά μου συλληπητήρια φίλε...

Τα στοιχεία για τα γηροκομεία .. https://www.ecdc.europa.eu/en/all-t...aks/covid-19/prevention-and-control/LTCF-data

ΟΚ .. έχουμε το 1/9 των τροφίμων .. αλλά επιβιώνουν και περισσότερο** !!! ... (** αν δεν πρόκειται για Greek statistics .. ;) )

Ελλάδα 228/1512 = 15% !!! θάνατοι ανά κρούσμα, Σουηδία 4961/15534 = 32%
Ωραίο link. Έγινε bookmark. Ευχαριστώ.
5 χώρες από αυτές που έδωσαν στοιχεία είχαν πάνω από τους μισούς νεκρούς τους σε οίκους ευγηρίας. Ασύλληπτο.

Ανδρέα τα θερμά μου συλληπητήρια ...

Και για να μη ξεχνιόμαστε για το πόσο άτιμος ιός είναι.. φίλος εμβολιασμένος πρώτα με της γρίπης και πρόσφατα για τον covid-19 μπήκε νοσοκομείο σήμερα έχοντας κολλήσει πριν από λίγες μέρες, ευτυχώς είναι σε κανονικό κρεββάτι με απλή υποστήριξη οξυγόνου !

Και για να μη ξεχνιόμαστε για το πόσο άτιμος ιός είναι.. φίλος εμβολιασμένος πρώτα με της γρίπης και πρόσφατα για τον covid-19 μπήκε νοσοκομείο σήμερα έχοντας κολλήσει πριν από λίγες μέρες, ευτυχώς είναι σε κανονικό κρεββάτι με απλή υποστήριξη οξυγόνου !

Αν και οι εμβολιασμένοι μπαίνουν νοσοκομείο κλάφτα, εκτός αν ο φίλος σου έπιασε το τζόκερ από την ανάποδη. Μακάρι όλα να πάνε καλά του ανθρώπου.

Ανδρέα θερμά συλλυπητήρια και από μένα...καλό κουράγιο και μεγάλη προσοχή στη συγκυρία που ζούμε.

Ανδρέα τα θερμά μου συλλυπητήρια, (είμαι παθων και με τους δυό γονείς μου),πέρασες και covid ,ειλικρινά είσαι ένας γενναίος άνθρωπος.

Κάθε καλό στην ζωή σου πλεον..

Αν και οι εμβολιασμένοι μπαίνουν νοσοκομείο κλάφτα, εκτός αν ο φίλος σου έπιασε το τζόκερ από την ανάποδη. Μακάρι όλα να πάνε καλά του ανθρώπου.

Ανδρέα θερμά συλλυπητήρια και από μένα...καλό κουράγιο και μεγάλη προσοχή στη συγκυρία που ζούμε.
Για ένα έχεις την πλήρη προστασία του εμβολίου πρέπει να έχεις κάνει και τις 2 δόσεις και να έχουν περάσει 20 ημέρες από την 2η.

Αν έκανε μόνο την πρώτη δόση τότε δεν πρόλαβε να αναπτύξει αντισώματα.

Αυτό συνέβη σε μητέρα φίλης μου που βρίσκεται σε καταστολή.

Να πάνε όλα καλά για τη γυναίκα.
Αν και η προηγούμενη περίπτωση αφορά εμβολιασμό 1ης δόσης ή πολύ πρόσφατης 2ης δόσης είναι τουλάχιστον καθησυχαστικό.
Για Pfizer και ΑΖ ισχύει το ίδιο φαντάζομαι όσον αφορά την ανάπτυξη αντισωμάτων.

Συλληπητηρια Ανδρεα.. Εχασα δικο μου ανθρωπο εχθες 46 ετων (απο αλλη αιτια - εκεινος καταδικαστηκε σε θανατο πριν 18 μηνες) και σε καταλαβαινω

Status
Not open for further replies.