Έχει κάνει κάποιος εγχείρηση καταρράκτη με διόρθωση μυωπίας μαζί?
Πώς πήγε η εγχείρηση, αν βλέπετε καλύτερα τωρα, αν υπήρχαν προβλήματα κοκ.Τί σε προβληματίζει;
Πώς πήγε η εγχείρηση, αν βλέπετε καλύτερα τωρα, αν υπήρχαν προβλήματα κοκ.
Η οφθαλμίατρος μου είπε ότι θα μπορούσα να την κάνω τώρα ή αργότερα.
Για να γίνει σωστός προεγχειρητικός ελεγχος, πόσες ημέρες πρέπει κάποιος να μη φοράει φακούς επαφής?... προεγχειρητικού ελέγχου και δευτερευόντως από την διεγχειρητική ποιότητα/πιθανές επιπλοκές.
Για να γίνει σωστός προεγχειρητικός ελεγχος, πόσες ημέρες πρέπει κάποιος να μη φοράει φακούς επαφής?
Υπάρχουν καθόλου στοιχεία για ποσοστά αποτυχίας ή είναι γενικά μια ασφαλής κίνηση?Κανονικά, 2-4 εβδομάδες (για μαλακούς φακούς), αλλά δεν τηρείται από όλους...
Αν γνωριστούμε από κοντά, χρωστάω ποτά. Το "μικρός" πια είναι εξαιρετική φιλοφρόνηση.Μικρός δεν είσαι εσύ για να έχεις καταρράκτη; Αν σκέφτεσαι να μπεις σε αυτή τη διαδικασία μόνο και μόνο για τη διόρθωση της μυωπίας, καλύτερα να το βγάλεις από το μυαλό σου...![]()
Κατι θολουρες τραβαω και γω ... αλλα μαλλον σπανια (μια φορα το διμηνο).
Η πολυ νωρις το πρωι (μολις σηκωθω και πριν λυνω τα μουτρα μου)
και κανα μισαωρο πριν πεσω να κοιμηθω το βραδυ.
Να ανησυχω ?
Αν γνωριστούμε από κοντά, χρωστάω ποτά. Το "μικρός" πια είναι εξαιρετική φιλοφρόνηση.
Έχω μάλλον αρχή καταρράκτη. Έχω αρχίσει να χάνω στην αντίθεση (contrast) και φέτος μου ανέβηκε η μυωπία 1 βαθμό. Η οφθαλμίατρος σκιάχτηκε να σου πω την αλήθεια και κάτι άρχισε να μου λέει για αρχές εσωτερικού καταρράκτη, ότι πρέπει να το κοιτάξουμε παραπάνω κλπ.
Θα πάω να την ξαναδώ, γιατί τα πρωινά τραβάω κάτι θολούρες πολύ περίεργες.
Οφθαλμολογικά, είμαι αυτό που λένε οι οφθαλμίατροι, πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, να το πω κομψά. Once in a lifetime για τους περισσότερους οφθαλμίατρους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.