Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Τι στα #*&^*&% !!!
Την προηγούμενη εβδομάδα το πετρέλαιο είχε 0,85!
Σήμερα -πριν καλά προλάβει να χιονίσει- ανέβηκε στα 0,90!

Τι ταχύτητα στην αισχροκέρδεια είναι αυτή ρε παιδιά!!!

Η φύση ειναι σκληρή. Και υπάρχουν κάτι μέρες που μας το υπενθυμίζει.
Ο γάτος μου χρόνια έχει να αρπάξει πουλι, ουσιαστικά απο τότε που τον περιορίζω στην αυλη με κορδόνι...
Σήμερα το πρωί ερχεται με ένα στα σαγόνια..χτυπάει την τζαμαρία για να το δουμε...ήθελε και να μπει (ειναι δώρο δεν πρέπει να το αρνηθεις ειναι βασικό στη σχεση των αιλουροειδών)
Και έκανε το σαλόνι bordέλο.
Επιπλέον πήγε να το κρυψει εκει που έχω αφησει βινύλια για αποθήκευση...και μετά την βινυλοθήκη
CAM00062-B.jpg

Παω να του το πάρψ, έκλεγε σαν μωρο παιδί, μιλάμε το χάος, το πέταξε προς το επιπλο και πήδηξε κι αυτός και κόντεψε να ριξει την τηλεόραση.

Τον βγάζουμε (ευγενικά) έξω με το πουλι, σε ένα τέταρτο ξαναέρχεται με ένα δεύτερο !

Βρίσκομαι με 2 νεκρά πουλιά στην αυλη (δεν αφήνει να τα πάρω) και ένα γάτο που έχει ξεσαλώσει και μόλις κόντεψε να αρπάξει ένα τρίτο.

Α, εσένα σε φροντίζει... Ο δικός μου γάτος τα τρώει τα πουλιά, και βρίσκω μόνο τα φτερά. Το μόνο που μου είχε αφήσει μια φορά, ήταν ένα ποντίκι. :flipout:
Και να πω ότι πεινάει κιόλας...
Βέβαια, μέσα στο σπίτι δεν μπαίνει ποτέ (είναι σαφές αυτό, το ξέρει και ο γάτος).

Ξέρετε τι σημαίνει ο άλλος να σπαρταράει σαν το ψάρι έξω από νερό, να έχει πέσει σε κινούμενη άμμο και να κρατιέται μόνο από ξερό κλαδί, ίσα που ανασαίνει από τα ρουθούνια και ξαφνικά........

ασό-δυο! Άντε γεια που λέει κι ο Τάκης. Άντε μπιπ θα πω εγώ!:rifle:

η φυσικη ικανοτητα- δυνατοτητα της γατας στο ποζαρισμα ειναι απιστευτη
με περισσια ποικιλια και χαρη...
Pitausigmaeta.jpg
[/URL][/IMG]

Μοιάζει με τον δικό μου τα χρώματα, η ουρά...βέβαια τα πρόσωπα ειναι διαφορετικά. Κάθε γάτα έχει διαφορετική φάτσα.
Κουκλα !

IMG_3881 B.jpg

Last edited:

Φάτσες Σκέψεις και οραματισμοί !

Οι γάτες έχουν πρόσωπο, έχουν προσωπικότητα, έχουν ευαιθησία, έχουν μία περίεργη συναίσθηση και κατανόηση της ψυχολογίας μας, έχουν αφοσίωση και συνάμα ελευθερία.

Οποιος ξεχωρίζει την ομορφιά, νιώθει την Χαρη, κατανοεί την ευαισθησία, αισθάνεται την αιλουρο αγάπη και ελευθερία σίγουρα δεν έχει χάσει το νόημα της ζωής.
Για μένα οι άνθρωποι χωρίζονται σε 2 κατηγορίες (πριν απο άλλες μετέπειτα) Σ'αυτους που αγαπουν τις γάτες, και αυτους που δεν τις αγαπούν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

οντως μοιαζουν.. απο χαρακτηρα δεν ξερω...

Εχει πολυ καλο χαρακτήρα ο δικός μου. Κάνει ότι μπορεί πραγματικά για να μας είναι ευχάριστος και να μην κάνει τίποτα που δεν πρέπει.
Αλλα δεν του αρέσει να τον παιρνουν αγκαλιά. Χάδια ναι, αλλά δεν θέλει να τον σηκώνουν στα χέρια, αρχίζει και διαμαρτύρεται.

Χωρις πλάκα...έχουν μουσικές προτιμησεις, ο δικός μου κλασσικη μουσική, μικρά σχήματα...κάθεται και υσηχάζει...
Οταν βάζω Μεταλ την κάνει να κρυφτει.
Μη σου πω οτι έχουν και κινηματογραφικές προτιμησεις...
Εξηγω τι βλέπουμε (οι γάτοι) με ενδιαφέρον...ντοκυμαντερ με ζώα (στις παρουσιάσει του συστηματος μου έβαλα και μια φωτό...έχει αποροφηθει απο τις τίγρεις μπροστα στην τηλεόραση), Κινουμεβα σχέδια (το αγαπημένο του "O γάτος του Ραββίνου" το κυττάει με ενδιαφέρον πάνω απο μισή ώρα πριν κοιμηθεί ) και...Κάτς (Wrestilng) !
IMG_3892 B.jpg

Πως γινεται και ξεχναμε τις σημαντικοτερες ημερες ?

Χτες ηταν
η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας

Οσοι ξεχασατε να απαιτησετε τα δικαιωματα σας βαλτε ειδοποιηση για του παραχρονου :D (το 2016 πεφτει Καθαρα Δευτερα "δεν τρωμε κρεας") -bye-

Status
Not open for further replies.