Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room
Το αγριογούρουνο, αφού το μαρινάρεις το βράζεις μαζί με τα μυρωδικά και το κρασί ή χωρίς;
Με το κρασί έτσι αποτελει και τη σαλτσα του.
Με πατατουλες ειναι υπεροχο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ιn color ... (the armostokos)
Βεβαια η εστιαση (φωτο) ειναι απαραδεκτη για AVclub standards.
Θα μας δειρουν .... :slapface:
Aσχετο ....... παρμεζανα παει πανω απο αυτο το "πραγμα" ?
H σκεπαζονται ολες οι υπολοιπες γευσεις ? :chinscratch:
Αυτη φωτογραφια ειναι πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη που ειναι σαν λαπας.
Να διευκρινησω οτι το συγκεκριμένο ρυζι ειναι μαλακό αλλα οχι ποτέ λαπάς, και δεν βγαζει σαλια οπως το αλλο.
Στην πολη Βερτσελι βρισκεται το διεθνές χηρματηστηριο του ρυζιου και ειναι το πθι εξεζητημένο.
Να προσθέσω οτι οσο και να φας δεν προκειται να γινεις σχιστομάτης (ειναι στρογγυλο ρυζι...λεσ να εχει σχεση ; )
Ο Παβαροτι ετρωγε πολυ τετοιο...
Τι αλλο να βρω σαν επιχειρημα...πρέπει να το δοκιμασετε φτιαγμενο απο Ιταλους
Η Παρμεζανα παει (εμένα μου αρέσει) αλλα οι Πιουριστες δεν το δεχονται.
Η βαση του ριζώτου στο μαγειρεμα; ειναι πάντα το (ψιλο καλυτερα) κρεμυδι...
Πρωτα τσιγαριζουμε το κρεμυδακι στο Γουόκ...μετα βάζουμε το ρυζι μα το γυρναμε...προσοχη πρωτα το αφηνουμε να πάρει λιγο καυση και χρωμα λιγο τσιγαρισμα πριν βαλουμε νερο, ετσι δεν γινεται λαπας, και το νερο το προσθετουμε λιγο λιγο γυριζοντας και η ποσοτητα παει με το ματι (για τους έμπειρους) η τη δοκιμη. Και ταν ειναι οπως πρεπει στοπ.
Προτεινω
προσθηκη λευκου κρασιου για οτι έχει σχεση με θαλασινα σαν γευση (μυδια, αχιβαδες, γαριδες χταποδι, ψάρι κλπ)
Στην Ιταλια ετρωγα κάθε μέρα πριν το κυριο πιατο συνηθως, αλλα μερικες φορες τοσο που δεν επερνα υστερα δευτερο πιατο.
(Συχνα σερβιρεται a volonte )
Αποψε θα φτιαξω κανα ριζωτο μου φαινεται, εχω φέρει τα υλικά που πρέπει
