Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Εγω να δεις τι παιρνω σαν mail...."Να βγουμε για ποτο", "να παμε θαλασοθεραπια γυμνοι" "αν προτιμω το σατεν η την δαντελλα" ....

Το περιεργο ειναι οτι με αποκαλουν με το ονομα μου (οχι το επιθετο...) " Χ...μου τραβηξες την προσοχη τι κανεις αποψε ; Νοεμι. "

Μα πως και που της τραβηξα την προσοχη και πως ξερει οτι με λενε Χ... ;

Γινεται εκνευριστικό. Αλλα και οι διαφημησεις pop ups που σου βγαζει απο φαρμακα μεχρι εχωρουχα.

Σου βγάζει πάντα διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντά σου.

Όπου ενδιαφέροντα : τα search που κάνεις και οι ιστοσελίδες που επισκέπτεσαι.

Αν ενοχλείστε λοιπόν από αυτά υπάρχουν 2 τρόποι:

- να μην επισκέπτεστε site που μπορεί να σας ξεφτιλίσουν με τις διαφημίσεις που μπορεί να προκαλέσουν.

- να καθίσετε και να μάθετε 2 παραπάνω πραγματάκια σχετικά με θέματα ασφαλείας και ανώνυμης περιήγησης.

Λυπάμαι κύριοι αλλά τσάμπα μάγκας και ενόχληση πάνε παρέα! :flipout:

Μπα, δεν πολυμπαινω στα "ροζ" εδω και και πολυ καιρό. Και τωρα που δεν μπαινω, τωρα ερχονται καθημερινα "προσκλησεις"...

Πρωτα πολυ πολυ σπάνια.

- να καθίσετε και να μάθετε 2 παραπάνω πραγματάκια σχετικά με θέματα ασφαλείας και ανώνυμης περιήγησης.

Mα ... σβηνω τα cookies με το CCleaner (ο τσαμπα μαγκας :proud:)
Στα options του FireFox δεν εχω αφησει επιλογη για offline use
και οτιδηποτε θα μπορουσε προσωρινη cache η cookie.

Τι αλλο να κανω ?

Είπαμε ανώνυμη περιήγηση. Για κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του firefox στην μπάρα των windows, και κοίτα λιγάκι τι επιλογές έχει... :smile:

https://www.mozilla.org/en-US/lightbeam/
με αυτο βλεπεις ακριβως πως γινεται το tracking.
οσο για το ccleaner: ας πουμε οτι ανοιγεις το mozilla και μπαινεις σε 5 σελιδες, οσο εισαι μεσα και μεχρι να χρεισιμοποιησεις το ccleaner τα cookies ειναι εκει. Δηλαδη αν εχω καταλαβει καλα πρεπει καθε φορα που φευγεις απο μια σελιδα να ξανακανεις καθαρισμα με ccleaner και να ξεκινας εκ νεου. επισης υπαρχει και το tor αλλα αν το δουλευεις ετσι οπως πρεπει δεν μπορεις να κανεις τιποτα online ουτε videos you tube e mail fb και γενικα να εισαι signed in οπουδηποτε. Για torrent δε ουτε λογος. Οποτε Addblock + lightbeam kai ccleaner πριν καθε αλλαγη σελιδας. Τουλαχιστον ετσι το αντιλαμβανομαι εγω το θεμα. Καποιος που ξερει παραπανω αν εχει το χρονο ας ενημερωσει γιατι και μενα με ενδιαφερει το θεμα.

Ρε παιδιά η λύση είναι μια. Τι xvideos.com και πράσινα άλογα? xhamster και ξερό ψωμί για να ησυχάσεις από τα banners :rolleyes:

Είπαμε ανώνυμη περιήγηση. Για κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του firefox στην μπάρα των windows, και κοίτα λιγάκι τι επιλογές έχει... :smile:

Και η επιλογή στον browser "ανώνυμη περιήγηση" δεν κάνει στην ουσία αυτό που περιγράφει.
Απλά δεν κρατάει ιστορικό.
Για παράδειγμα τα search που γίνονται στο google από την IP σου, μένουν στο google.
Gotta dig deeper than that! :D

Αν, για να μπορω να σερφαρω στο ιντερνετ χωρις να με ενοχλουν διαφημησεις και spam χρειαζεται να μπαινω μεσω Tor οντας παραλληλα σε Vpn τοτε καλυτερα να το σβησω το ριμαδι το pc. Δεν θελω να αγορασω πλουτωνιο! τα μαιλ μου θελω να δω αντε και λιγο να μπω και στο tube galore...:HTEHETH63:

Eίναι χρήσιμες οι διαφημίσεις. Nα πατάτε και να βλέπετε να στηρίζετε και τα sites που περνάτε την ώρα σας. ;-)

Εχμ ... δεν υπαρχει εικονιδιο του FF στην μπαρα των Windows.
Ισως γιατι εχω (ακομα) Windows XP, ισως γιατι ο μονος FF που μπορει να τρεξει σε XP
ειναι εκδοσης ... 12 !!!!

(μην το πεις .... το ξερω .... :p)

Παραθετω screenshots απο τις καρτελες του Options του FireFox
(εαν καποιος κρινει σκοπιμο, ας πανε ολες οι σχετικες ερωτησεις-απαντησεις
σε αναλογη ενοτητα και οχι εδω μεσα ... στον Καφενε :p)

Image1.png

Image2.png

Image3.png

Image4.png

Image5.png

Image6.png

Image7.png

Και η επιλογή στον browser "ανώνυμη περιήγηση" δεν κάνει στην ουσία αυτό που περιγράφει.
Απλά δεν κρατάει ιστορικό.
Για παράδειγμα τα search που γίνονται στο google από την IP σου, μένουν στο google.
Gotta dig deeper than that! :D

Δεν κρατά μπισκότα πάντως. Από το google δεν γλιτώνεις ότι και να κάνεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχμ ... δεν υπαρχει εικονιδιο του FF στην μπαρα των Windows.
Ισως γιατι εχω (ακομα) Windows XP, ισως γιατι ο μονος FF που μπορει να τρεξει σε XP
ειναι εκδοσης ... 12 !!!!

Νομίζω ότι η ανώνυμη περιήγηση είναι σχετικά πρόσφατη προσθήκη.

Δεν κρατά μπισκότα πάντως. Από το google δεν γλιτώνεις ότι και να κάνεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νομίζω ότι η ανώνυμη περιήγηση είναι σχετικά πρόσφατη προσθήκη.

Υπάρχει τρόπος και για αυτό.
Π.χ. αν δεν ξέρει το google ότι είσαι εσύ.

Καλύτερα να θυμάστε ότι όλα τα site που επισκέπτεστε ξέρουν την IP σας (και άλλα στοιχεία) και κάνουν ταυτοποίηση. Και η google αλλά και οποιοδήποτε άλλο site. Το μόνο που κάνει το incognito window είναι ότι δεν κρατάει ιστορικό ο δικός σας browser στο δικό σας μηχάνημα. Μπισκότα λαμβάνετε κανονικά, αλλά μετά τα σβήνει. Όμως το site που επισκευτήκατε μπορεί άνετα να σας ταυτοποιήσει από την IP και τις προηγούμενες επισκέψεις σας. Καλύτερα να θεωρείτε ότι διαφορά είναι στο δικό σας μηχάνημα και μόνο. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να μπει η σύζυγος και να δει τι βλέπατε χθες το βράδυ.

Το Google Chrome τα λέει καθαρά:

You’ve gone incognito

Pages you view in incognito tabs won’t stick around in your browser’s history, cookie store, or search history after you’ve closed all of your incognito tabs. Any files you download or bookmarks you create will be kept. Learn more about incognito browsing

Going incognito doesn’t hide your browsing from your employer, your internet service provider, or the websites you visit.

For more info:
https://support.google.com/chrome/answer/95464?p=incognito&rd=1#incognito

Ναι αλλα,

εσεις λετε ... και εγω χασκω :nounder:

Για να συμμετάσχεις στα μυστήρια πρέπει πρώτα να περάσεις από βαθιά μελέτη και έλεγχο.
Αλλιώς δεν μπορείς να είσαι μύστης.

Κοινώς για να αποκτηθεί η γνώση θα πρέπει να κάτσεις και να αφιερώσεις χρόνο και κόπο.
Ειδικά όταν πρόκειται για μυστική γνώση.

Το ίδιο συμβαίνει με τα πάντα.
Για να γίνω γιατρός πρέπει να κάτσω κάποια χρόνια να ξεσκιστώ στο διάβασμα.
Και να θέλει να με βοηθήσει ο άλλος με λίγες φράσεις, δεν γίνεται.

Αν σου πω εγώ ότι γίνεται με sock shopping δηλαδή, σε βοηθάω καθόλου?
Πρέπει να ξέρει κάποιος για να καταλάβει.
Ειδάλλως χρειάζεται πολύ διάβασμα. Πάρα πολύ.

Bρε συ ... δεν θελω να γινω γιατρος :laugh: ουτε προφεσορας :smash:
Δυο-τρια ultilities που κουτσοκανουν κατι καλυτερα (απο αυτο που κανει
μονος του ο FireFox). Το ενα το ειπε ο Γιωργος (AdBlock Plus) ...

Κανα αλλο ?

(Ειπαμε οτι τα cookies σβηνονται μονο απο τον υπολογιστη μου ...
... ολα τα στοιχεια μου ομως, μαζι και η IP, βρισκονται στα site
που επισκεφθηκα ... θελω-δεν θελω !)

Status
Not open for further replies.