Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,451
Το ιδιο εκαναν και με την μανα μου ... τον περασμενο Ιουνιο.
Της ειπαν οτι εχω παθει ατυχημα και χρειαζομουν επειγοντως ελικοπτερο για την διακομιδη μου σε νοσοκομειο
(το ξερα οτι με θεωρουν airborneroud: φαινεται απο το avatar) και οτι ο πιλοτος δεν απογειωνεται αν δεν δει
χρηματα. Της ζητησαν αριθμο και κωδικο πιστωτικης (που δεν εχει, δασκαλαμενη απο μενα) και τους ειπε
οτι δεν εχει. Τοτε της ειπαν "ο γιος σας θα πεθανει ....". Η μανα μου σωριαστηκε κατω και για καλη μου τυχη
την πηρε καπακι στο σταθερο μια φιλη της. Με το που ειδε οτι δεν απανταει (σε συνεχομενες κλησεις της)
πηρε εμενα ο οποιος κατεφθασαsurf-aki
για να την γλιτωσω απο δευτερη ανακοπη (η εγκεφαλικο).
Πως ηξεραν οτι η μανα μου εχει γιο ο οποιος δεν βρισκεται καπου εκει κοντα της ? ΤΖΟΓΑΡΙΣΑΝ !!!!
Αν δεν υπηρχε γιος (η βρισκομουν εκει κοντα της) ... θα κλειναν το τηλεφωνο. Η κληση (στο κινητο)
φυσικα δεν ειχε αναγνωριση.
Το περιγραφω για οσους, ισως, να ΜΗΝ ειναι ψυλλιασμενοι ....
Ειναι μετα να αναρωτιεσαι "μηπως ειμαστε ΓΤΠΚ λαος και εθνος" ? ....
(συγνωμη αν τορπιλλησα τα πατριωτικα σας αισθηματα)
Απο οσο μου ειπε η μανα μου .... ο απατεωνας μιλουσε φαρσι ελληνικα.
Δεν εχουμε λογους να πιστεψουμε οτι ηταν αλλοδαπος.
Ελληνες στηριζω ΜΟΝΟ οταν δεν φερονται απατεωνιστικα.
Και αυτο ..... ειναι τοσο δυσκολο να το εξακριβωσω. Ισοδυναμει με απιθανοτητα.
Αν ζεις ελλαδα ξερεις οτι χειροτερος εχθρος του ελληνα απο τον ελληνα ... δεν υπαρχει.
Μετα ερχονται ολοι οι αλλοι ....
E Oκ .... αν θες να ντε και καλα νε δεχτω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις ..... ΝΑΙ .... υπαρχουν εξαιρεσεις.
Ομως, αν η μανα μου εφευγε απο αυτον τον κοσμο (ανακοπη) .... θα ταν απο εξαιρεση και ΟΧΙ απο κανονα.
Οποτε για μενα (και γιαυτην) η εξαιρεση ειχε ισχυ .... ΚΑΝΟΝΑ !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.