Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Θα τα ξοδεψω οταν φτασω στα 60 πρωτα ο Θεός.

Προτιμησα σμικρυνση του χρονου αποπληρωμης παρα μειωση του ποσου. Δυο χρονια νωριτερα.

Να σαι καλα μανο να τα λεμε -bye-

annecy-lac-annecy-fete-du-lac.jpg

Μύρισε καλοκαίρι. Είναι και αυτή η διαφήμιση της Aegean πολύ ωραία. Θα θελα ένα ουζάκι τώρα με χταποδάκι στην Αλυκή. Καλά να ήμαστε, ο καιρός γαρ εγγύς.

Βρε τι πάθαμε μεσημεριάτικα...
Είναι ένας γατούλης στην αυγή και φοβόμαστε να βγούμε έξω. :flipout:

Σήμερα μπήκαν στο σπίτι της μάνας μου για να την κλέψουν.
Της είπαν ότι θέλει η ΔΕΗ να της επιστρέψει 100 Ευρώ, αλλά πρέπει να υπογράψει κάτι χαρτιά. Τους έβαλε μέσα στο σπίτι.
Άγιο είχε που είχε το κινητο επάνω της και με πήρε τηλέφωνο κι άρχισα να φωνάζω ότι παίρνω το 100.
Της κλεψαν πορτοφόλι και ταυτότητα.

Στην απέναντι πολυκατοικία εμφανίστηκε άνθρωπος και καλά ότι είπε ή κόρη της γιαγιάς να της δώσει κάτι χαρτιά που χρειάζεται για το νοσοκομείο. Την βρήκαν φιμωμέμη το απόγευμα.

Προσοχή στα γερόντια σας.

Το ιδιο εκαναν και με την μανα μου ... τον περασμενο Ιουνιο.

Της ειπαν οτι εχω παθει ατυχημα και χρειαζομουν επειγοντως ελικοπτερο για την διακομιδη μου σε νοσοκομειο
(το ξερα οτι με θεωρουν airborne :proud: φαινεται απο το avatar) και οτι ο πιλοτος δεν απογειωνεται αν δεν δει
χρηματα. Της ζητησαν αριθμο και κωδικο πιστωτικης (που δεν εχει, δασκαλαμενη απο μενα) και τους ειπε
οτι δεν εχει. Τοτε της ειπαν "ο γιος σας θα πεθανει ....". Η μανα μου σωριαστηκε κατω και για καλη μου τυχη
την πηρε καπακι στο σταθερο μια φιλη της. Με το που ειδε οτι δεν απανταει (σε συνεχομενες κλησεις της)
πηρε εμενα ο οποιος κατεφθασα (:surf-aki:) για να την γλιτωσω απο δευτερη ανακοπη (η εγκεφαλικο).

Πως ηξεραν οτι η μανα μου εχει γιο ο οποιος δεν βρισκεται καπου εκει κοντα της ? ΤΖΟΓΑΡΙΣΑΝ !!!!
Αν δεν υπηρχε γιος (η βρισκομουν εκει κοντα της) ... θα κλειναν το τηλεφωνο. Η κληση (στο κινητο)
φυσικα δεν ειχε αναγνωριση.

Το περιγραφω για οσους, ισως, να ΜΗΝ ειναι ψυλλιασμενοι ....

Ειναι μετα να αναρωτιεσαι "μηπως ειμαστε ΓΤΠΚ λαος και εθνος" ? ....
(συγνωμη αν τορπιλλησα τα πατριωτικα σας αισθηματα :p)

Last edited:
Συνέβη και στους γονείς μου πέρσυ τέτοια εποχή, στο Παγκράτι.
Ακολούθησε ο τύπος την μάνα μου απο την πόρτα της αυλής, λέγοντάς της τα ίδια ακριβώς που είπε και στον stel67.
Τον πήρε χαμπάρι ο πατέρας μου και άρχισε να φωνάζει 2-3 ονόματα (αντρικά) ντε και καλά για βοήθεια.
Ε πανικοβλήθηκε - προφανώς - και έφυγε.
Από την αστυνομία τον ενημέρωσαν πως πρόκειται για σπείρες που δρούν σε όλη τη χώρα....

Το ιδιο εκαναν και με την μανα μου ... τον περασμενο Ιουνιο.

Της ειπαν οτι εχω παθει ατυχημα και χρειαζομουν επειγοντως ελικοπτερο για την διακομιδη μου σε νοσοκομειο
(το ξερα οτι με θεωρουν airborne :proud: φαινεται απο το avatar) και οτι ο πιλοτος δεν απογειωνεται αν δεν δει
χρηματα. Της ζητησαν αριθμο και κωδικο πιστωτικης (που δεν εχει, δασκαλαμενη απο μενα) και τους ειπε
οτι δεν εχει. Τοτε της ειπαν "ο γιος σας θα πεθανει ....". Η μανα μου σωριαστηκε κατω και για καλη μου τυχη
την πηρε καπακι στο σταθερο μια φιλη της. Με το που ειδε οτι δεν απανταει (σε συνεχομενες κλησεις της)
πηρε εμενα ο οποιος κατεφθασα (:surf-aki:) για να την γλιτωσω απο δευτερη ανακοπη (η εγκεφαλικο).

Πως ηξεραν οτι η μανα μου εχει γιο ο οποιος δεν βρισκεται καπου εκει κοντα της ? ΤΖΟΓΑΡΙΣΑΝ !!!!
Αν δεν υπηρχε γιος (η βρισκομουν εκει κοντα της) ... θα κλειναν το τηλεφωνο. Η κληση (στο κινητο)
φυσικα δεν ειχε αναγνωριση.

Το περιγραφω για οσους, ισως, να ΜΗΝ ειναι ψυλλιασμενοι ....

Ειναι μετα να αναρωτιεσαι "μηπως ειμαστε ΓΤΠΚ λαος και εθνος" ? ....
(συγνωμη αν τορπιλλησα τα πατριωτικα σας αισθηματα :p)

τα τορπιλησες τουλ τα δικα μου γιατι τα ιδια μαλλο στορυ και καλα ειπαν στον παππου με 3πλο μπαιμπας οτι ο γιος του σκοτωσε παιδι κτλ κτλ
καπως πρεπει να ζησουν κιαυτοι το 75 με 85% ειναι αλλοδαποι η ελληνικη μη νομιμη ιεραρχικα δομημενη κοινωνια εχει αρχες
η ρωσικη ,ρουμανικη,αλβανικη κ δεν συμαζευεται;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν για αυτο παρακαλω τπ λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε να στηριζουμε ελληνες οταν ειναι να καταναλωσουμε οτιδηποτε σε αγαθο εστω κ κουλουρι στο φαναρι μπας κ λυμοπινασουν κ ξεκουμπιστουν γιατι η φυλακη δεν ισιωσε κανεναν αντιθετως ειναι καλο πανεπιστημιο
υγ, δεν τρεφω απεχθεια για τους νομοταγεις πολιτες οιασδηποτε εθνικοτητας κ το διευκρινιζω γιατι ευκολα σε χαρακτηριζουν ναουα ντεης

Last edited:
Απο οσο μου ειπε η μανα μου .... ο απατεωνας μιλουσε φαρσι ελληνικα.
Δεν εχουμε λογους να πιστεψουμε οτι ηταν αλλοδαπος.

Ελληνες στηριζω ΜΟΝΟ οταν δεν φερονται απατεωνιστικα.
Και αυτο ..... ειναι τοσο δυσκολο να το εξακριβωσω. Ισοδυναμει με απιθανοτητα.
Αν ζεις ελλαδα ξερεις οτι χειροτερος εχθρος του ελληνα απο τον ελληνα ... δεν υπαρχει.

Μετα ερχονται ολοι οι αλλοι ....

Απο οσο μου ειπε η μανα μου .... ο απατεωνας μιλουσε φαρσι ελληνικα.
Δεν εχουμε λογους να πιστεψουμε οτι ηταν αλλοδαπος.

Ελληνες στηριζω ΜΟΝΟ οταν δεν φερονται απατεωνιστικα.
Και αυτο ..... ειναι τοσο δυσκολο να το εξακριβωσω. Ισοδυναμει με απιθανοτητα.
Αν ζεις ελλαδα ξερεις οτι χειροτερος εχθρος του ελληνα απο τον ελληνα ... δεν υπαρχει.

Μετα ερχονται ολοι οι αλλοι ....

εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν
μαλλον φιλτατε και δεν επιθυμω να γινω υπερασπιστης κανενος θα πρεπει να συνομιλησετε με καποιον που φορα μπλε στολη να σας πει διαφορες
αλλα θα συμφωνησω μαζι σας γιατι ειναι γελειο να μην το κανω
Αν ζεις ελλαδα ξερεις οτι χειροτερος εχθρος του ελληνα απο τον ελληνα ... δεν υπαρχει
μονο στο παραπανω θα διαφωνησω ισως να τους δωσω ενα ψυχολογικο προφιλ μη ελληνικα παραδοσιακο
εμεις στο τοπο μας εχουμε την λεξη αδελφε κ πριν χρονια σχεδον σολη την ελλαδα
αδελφε μου αυτοι απλως δεν ειναι αδελφια το ιδιο ισχυει για ολους τους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλετικης καταγωγης,μιρφωτικου επιπεδου ,πολιτικων αποψεων κ οικονομικης καταστασης
απλα να ξερετε πως η ιεραρχικη δομηση της φαμιλιας που πολυ διαφημιστηκε απο την ταινια νονος και απεκτησε κ ενα γοητρο η σικελια
προερχετε απο τις δομες που επικρατουσαν στις φαμιλιες κατω απο ταυλακι εξου κ στο περασμα των χρονων παρεμειναν καποιες αρχες
κ εδω κ εκει στην σικελια απο τους ελληνες μεταναστες
βεβαια με το περασμα των χρονων λογικο ειναι να αλοιωθει ο κανονασ συμπεριφορας μεταξυ των ανθρωπων που δομουσαν αυτες τις φαμιλιες παρολα αυτα στην ελλαδα φρονω πως ακομα υπαρχου αναλλοιωτες καποιες αρχες,παραδοσεις στον τροπο λειτουργιας τους και αποδοδσης δικαιοσυνης αυτα χαιρετω

Last edited:
E Oκ .... αν θες να ντε και καλα νε δεχτω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις ..... ΝΑΙ .... υπαρχουν εξαιρεσεις.
Ομως, αν η μανα μου εφευγε απο αυτον τον κοσμο (ανακοπη) .... θα ταν απο εξαιρεση και ΟΧΙ απο κανονα.
Οποτε για μενα (και γιαυτην) η εξαιρεση ειχε ισχυ .... ΚΑΝΟΝΑ !

E Oκ .... αν θες να ντε και καλα νε δεχτω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις ..... ΝΑΙ .... υπαρχουν εξαιρεσεις.
Ομως, αν η μανα μου εφευγε απο αυτον τον κοσμο (ανακοπη) .... θα ταν απο εξαιρεση και ΟΧΙ απο κανονα.
Οποτε για μενα (και γιαυτην) η εξαιρεση ειχε ισχυ .... ΚΑΝΟΝΑ !

κατανοω την συγχηση και ζητω συγνωμη για την ελλιψη συναισθηματικης νοημοσυνης απτην πλευρα μου παρακαλλω ζητω συγνωμη
παρολα αυτα το παρακατω μου μοιαζει για κροκοδειλιτης
Οποτε για μενα (και γιαυτην) η εξαιρεση ειχε ισχυ .... ΚΑΝΟΝΑ
χαθηκαμε στην μεταφραση και κ κλεινω πως ναι ηταν απαραδεκτοι κ επικυνδυνοι σαφως κατακριτεοι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν θελω να δεχτειτε ντε κ καλα τιποτα για αυτο τα φορουμ ειναι η επιτομη της δημοκρατιας σχολιαζεις επιχειρηματολογεις κ ο οιοσδηποτε μπορει ελευθερα να εκφραστει χωρις να σε δια κοψει απλα θα πρεπει να διαβασεις την αποψη του οσο και να σενοχλει
φοβερο
σχολιο ασχετο κ σχετικο
καληνυχτα σας

ο κανονας στον οποιο αναφερεστε εχει να κανει με το αποτελεσμα της πραξης στον εν λογω συγγενη σας και οχι με τις πρακτικες που συνιθιζονται και απο ποιους οπως σας ανελυσα παραπανω

δηλ το πιο πιθανο σε τετοιες περιπτωσεις οπως κ με την δικια μου κανονας ειναι πως θα επιφερει συγχηση στο θυμα εως κ τραγικες επιπτωσεις χωρις ομως αυτο να γινεται κανονας για την μελετη κ κατηγοριοποιηση των θυτων

Παντα θα υπαρχουν ατομα που περιπλεκουν το γραπτο τους υφος.
Ουτε πρωτος, ουτε τελευταιος ειναι (o Christopher) ....

1 λεπτο Μπογδανου .... και ο Christopher φανταζει αναγνωσταρι Α Δημοτικου.

Status
Not open for further replies.