Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Εγω παντως .... εχω την ακουστικη οξυτητα στο 1 .... σε τετοια shows !
Και την οπτικη οξυτητα στο 10 ... για τις γυναικες της επιτροπης !

Παντως .... για την Ελλη (στο YFSF) .... θα εκρινα εμφανιση, ΛΙΑΝ καλη.

http://www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2016/07/8c23c70174587cd0ef488c4ae5bad4ba.jpg

8c23c70174587cd0ef488c4ae5bad4ba.jpg

Μια γυναικα οταν βγαινει μεσα απο την θαλασσα και με τον ηλιο να αποκαλυπτει καθε ατελεια
δεν μπορει να κρυφτει κατω απο το διαρκες παιχνιδισμα του φωτος ενος stage show.
ΛΙΑΝ καλη η εμφανιση της (για καλοκαιρι του 2016). Και κατα τοπους .... χορταστικη !

Ενα απο τα δυο todaylicious στην (ευρυτερη) γειτονια μου .... εκλεισε.
Βρισκοταν κοντα στην συμβολη της Παπαναστασιου με Κωνσταντινουπολεως (περιοχη Υπερηχα :proud:)
Ρωτησα την πιτσαρια διπλα και με πληροφορησε οτι δεν προκειται να ξανανοιξει ως Todaylicious.
Eιχαν κολλησει ανακοινωση εξω απο το μαγαζι για ανακαινιση που θα τελειωνε στις 15 Ιουνιου.
Σημερα ειναι 20 ...

Kριμα ... :nounder:

Δεν ηταν ορθαδικο Todaylicious (που δεν μπορουσες να κανεις τιποτε αλλο περα απο το
να ψωνισεις και να φυγεις). Ειχε και 4-5 τραπεζακια εξω ... μαγνητης για μπολικα trolls. :proud:
Ι will miss them ! ...

Ειναι 9 το πρωι και εχουμε ηδη 36 βαθμους (απο επισημη μετρηση) και εχω να κανω μετακομιση τα μισα μεχρι τις 12 (μετα εχει λιωσιμο στη θαλασσα) και τα υπολοιπα (πιο βαρια) το απογευματακι...

Σε ωραια μερα επεσα ή μαλλον ωραια μερα διαλεξα...:slapface::argue::violent-smiley-030:

Πάλι ζέστη με νοτιά.
Τι γίνανε τα μελτέμια ...
Δεν παλεύεται η Αθήνα με ζέστη. Πόσο παγωτό μπορεί να φάει κανείς? Πόσες παγωμένες Βεργίνα Weiss να πιεις, για να δροσιστείς?
θα περιμένουμε το GoT. The winter is coming...

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πάλι ζέστη με νοτιά.
Τι γίνανε τα μελτέμια ...
Δεν παλεύεται η Αθήνα με ζέστη. Πόσο παγωτό μπορεί να φάει κανείς? Πόσες παγωμένες Βεργίνα Weiss να πιεις, για να δροσιστείς?
θα περιμένουμε το GoT. The winter is coming...

Ε όχι και δεν παλεύεται, μη με τρελαίνεις... Για δοκίμασε λίγο τροπικό κλιματάκι Μidwest τέτοια εποχή... 32 Κελσίου με 100% υγρασία και κλιματισμό 24/7... να ανοίγεις για 5 λεπτά μόνο να αεριστεί το σπίτι και να νομίζεις ότι πεθαίνεις. Εδώ είστε στον παράδεισο, απολαύστε το. Μπαλκονάρα, μπυράκι απ'την κατάψυξη, φιδάκι να μαστουρώνεις και άραγμα όπως αξίζει σε καλοκαιρινό βράδυ. Απλά τα πραγματα.

83cde7af42f4a4e9a6859634729d30e0.jpg

(Καμιά καλύτερη μπύρα να'χα μόνο... η Άλφα μ'αρέσει μόνο μετά μάσας, σκέτη παραείναι βαρετή.)

@Maestro δεν θέλω να δοκιμάσω midwest. Έχω δοκιμάσει πολύ λίγο dubai τον Ιούνιο και δεν μου άρεσε καθόλου.
Βεργίνα Weiss.

Ποια είναι η πιθανότητα να συμβεί αυτό ?
"Μη γίνεσαι γελοίος, δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από τον Eric Clapton...."
After three months with Bardens' group, Green had the opportunity to fill in for Eric Clapton in John Mayall & the Bluesbreakers for three concerts. Soon after, when Clapton left the Bluesbreakers, Green became a full-time member of Mayall's band.Mike Vernon, a producer at Decca Records recalls Green's debut with the Bluesbreakers:

As the band walked in the studio I noticed an amplifier which I never saw before, so I said to John Mayall, "Where's Eric Clapton?" Mayall answered, "He's not with us anymore, he left us a few weeks ago." I was in a shock of state [sic] but Mayall said, "Don't worry, we got someone better." I said, "Wait a minute, hang on a second, this is ridiculous. You've got someone better? Than Eric Clapton?" John said, "He might not be better now, but you wait, in a couple of years he's going to be the best. Then he introduced me to Peter Green.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χρόνια είχα να ρίξω μούτζα ενώ οδηγούσα.

Σήμερα έριξα και το ευχαριστήθηκα.

Έπιασε και τόπο! :D

στο κατάστημα "και φταις κεφτες" επί της Βενιζέλου Νέα Σμύρνη που πήγαμε χτες ενώ ζητήσαμε να πληρώσουμε με κάρτα μας είπαν δεν είναι υποχρεωτικό και πληρώσαμε μετρητά.όντως δεν είναι υποχρεωτικό γιατί εγώ νόμιζα η προθεσμία είναι μέχρι 17 Ιουλίου!
ξέρει κανείς ποιό είναι το email καταγγελίας;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χθες σε συνομιλία μου με δικηγόρο μου είπε οτι έχουν προθεσμία μέχρι της 27 του μήνα, δεν ξέρω όμως αν ισχύει το ίδιο για όλους.

Κι εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω. Γενικά καταστήματα που δεν έχουν πιστωτική τα απορρίπτω (λίγο το οτι δε γουστάρω να βγάζω συνάλλαγμα και γενικά να κουβαλάω μετρητά, λίγο το οτι συνήθως δε βάζουν για να κλέβουν το κράτος), αλλά ειναι μερικές φορές που πέφτω αδιάβαστος υποθέτοντας οτι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο εδώ και χρόνια. (Βλ. Λιμάνι Ζακύνθου).

Το θρυλικο Αβερωφ (106 ετων, πλοιο-συμβολο της νεωτερης ελληνικης ιστοριας
απο τις αρχες του 20ου αιωνα) επιστρεφει απο τον Σκαραμαγκα στο Τροκαντερο,
την ναυτικη του βαση (ως μουσειακος λεβιαθαν, φυσικα).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα εξοδα συντηρησης, στεγανοποιησης και αναβαθμισης εσωτερικων χωρων
καλυφθηκαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο δωρεες.

Αρχιζω να υποψιαζομαι ... γιατι ο θανατος ειναι λυτρωση μπροστα στην προοπτικη μιας ζωης διαρκους πονου.
Εγω που, μεχρι χθες, ειχα ως λαβαρο το γαντζωμα στην ζωη μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.

Ειμαστε τοσο αστειοι και ανισχυροι οταν ερθει το Αδιεξοδο .....

Ευχομαι σε ολους (ακομα και οσους δεν εκτιμω) μηδενικα αδιεξοδα και αγερωχες φιλοσοφιες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Η τελωσπαντων, καθολη την διαρκεια της ζωης τους σε αυτον τον κοσμο τον αστειο και ευθραστο.

Είναι δώδεκα η ώρα, είναι η ώρα των τρελών
Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω
............................................................
Λύκε, λύκε μου, καλέ μου
Λύκε, λύκε μου είσαι εδώ ;
Είσαι η μόνη μου ελπίδα και σ ακολουθώ

Royal Ionian Pilsner στο πράσινο μπουκάλι. Πρέπει να είναι η καλύτερη pilsner μπύρα που έχω πιεί.
Μπράβο στη Κέρκυρα.
c95f9b3b91a0a39b132d8e0ff42ac229.jpg

Status
Not open for further replies.