Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ειναι απιστευτο το τι ηρεμια εκπεμπει το βλεμμα μιας γατουλας.
Ακομα και κοιμωμενης
ακριβώς σε χαλαρώνει χωρίς να κάνει τίποτα άλλο και χωρίς φυσικά να πάρεις εσύ χάπια χαλαρωτικά lol!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Να σας ζησουν και να τα χαιρεστε τα γατακια σας, οσο πιο πολυ μπορει να διαρκεσει στα ορια της ζωης τους.
Ειναι οι φυλακες αγγελοι σας ακομα κι αν δεν το ξερετε.

Η Γατα ειναι στον κοσμο αλλα δεν ειναι του κοσμου... :grandpa:

ευχαριστούμε, αδεσποτακια και τα 2,ειδικά ο σουλφικαρ μιας η 2 ημερών ήταν το 2005 που τον είδαμε στην μέση του δρόμου στο χωριό. μεγάλωσε με μπιμπερό αλλά μην τον ματιάσω υγιεστατος και αυτός και η σουρτουκο η άλλη. 13 ετών περίπου είναι τώρα!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
852a9abb6092521a38d530ac5994c3ba.jpg
b329b314d5f7b412e19a9cc681b138fe.jpg

Υπεροχα τα γατακια σου φιλε. Λατρευτα. Και τοσο διαφορετικα μεταξυ τους. Η μεγαλυτερη ομορφια μεσα σε ενα σπιτι.

Δεν ειναι ακριβης η μεταφραση ? :hmmmm:

Σορρυ, δεν θυμαμαι :nounder:

Aααααααααααααα .... :laugh:

Τωρα καταλαβα ! :flipout:

Ελυθη το προβλημα :rolleyes: (απο τοτε που το ποσταρα) -bye-

Last edited:
Ειχα καποτε τον Κατσουλινο :love: ... Δεν ηταν τοσο κακος μαζι μου.
Στην αρχη, ως ΒΛΑΚΑΣ, του χαιδευα την κοιλια και καμια γατα δεν σε αφηνει
να χαιδεψεις κοιλια ΧΩΡΙΣ να σε αρχισει τις νυχιες και τα δαγκωματα.
Αγαπητικες νυχιες και δαγκωματα ... αλλα ΠΑΡΑΥΤΑ ... οδυνηρα παιχνιδια.

Ο δικός μου ο Robin ευτυχώς αποτελεί εξαίρεση.

Του χαιδεύουμε την κοιλιά με τις ώρες και αυτός το απολαμβάνει.

Οταν έρχεται δε η ώρα του βουρτσίσματος,λιώνει,τρίβεται και κάνει τουμπίτσες.

Τον Αύγουστο θα κλείσει τα 16 !!

Attachments

• DSCN0077.jpg
    DSCN0077.jpg
    105.1 KB · Views: 154
Υπεροχο πλασμα, στον υπνο του δικαιου με την προστασια που του παρεχεις !

Ενταξει, φαινεται οτι εχω θεμα με τις γατες. Οποτε βλεπω γατα λιωνω, ακομα και σε φωτο. Ειναι στο DNA μου μαλλον.
Ασε που καρφονονται στον σκληρο μου δισκο. Τις θυμαμαι για παντα η οταν βλεπω ενα μερος θυμαμαι τη γατα που ηταν στο μερος αυτο, ενω δεν συμβαινει με τους ανθρωπους.

Ο δικός μου πάλι δεν την γλιτώνει την αρκούδα που θα προσλάβω για να τον κατασπαράξει.. (εγώ δεν μπορώ να τον κάνω καλά)..

Φέτος έκλεισε 9 χρόνια ζαβολιάς και ασυδοσίας. :)

View attachment 152219

Να τον χαίρεσαι Σπύρο!

Υπέροχα (και αγύριστα κεφάλια) πλασματάκια!

Η δικιά μου ζουζούνα, τον άλλο μήνα κλείνει τα 14 και μπαίνει στα 15.

Να είναι καλά για να μας χαρίζουν όμορφες στιγμές...χθες βράδυ πέρασα από τον κουνιάδο μου μια βόλτα,ο οποίος έχει μια σκυλίτσα (γκριφόν κανίς)..Πολύ παιχνίδι η Μπέλα.

Όταν επέστρεψα σπίτι με σκάναρε με την μύτη του για κάνα δίωρο..Όπου και να πήγαινα με έπαιρνε στο κατόπι..Ρε καλέ μου..Ρε χρυσέ μου..Τίποτα αυτός.

Ναι το ξέρω..Αλλα μύρισε μια,μύρισε δυο..Σε κάποια φάση νόμισα ότι δημιουργούσε ολογράφημα της Μπέλας στον εγκέφαλό του..(Βρε λες να συμβαίνει στ' αλήθεια κάτι τέτοιο; :chinscratch: )

Αν σκεφτείς ότι έχουν εξαιρετική όσφρηση ( Οι γάτες έχουν περίπου 19 εκατομμύρια ειδικευμένες «οσφρητικές» απολήξεις νεύρων στη μεμβράνη που χωρίζει τη μύτη τους, αντί για 5 μόνο εκατομμύρια στους ανθρώπους) ποιος ξέρει πόσες πληροφορίες πήρε για την Μπέλα!

Status
Not open for further replies.