Αααααα,και γιατι βρε δεν έγραψες απλά "Καρανίκας" ;;Με μπέρδεψες προς στιγμήν!!!!Δεν πιάνεις τα βαθύτερα νοήματα, τα υπαρξιακά υπερεγώ του καλλιτέχνη, την σύγκρουση του προχθές με το μεθαύριο,
Και για να γίνω πιο σαφής Χρήστο και πιο συγκεκριμένα για το Υπερεγώ, αυτό εσωτερικεύει τις εντολές της εξωτερικής εξουσίας και στη συνέχεια το άτομο αποδίδει τις ιδιότητες του Υπερεγώ του στους φορείς της εξωτερικής εξουσίας, μέσω της διαδικασίας της προβολής. Έτσι, οι αυθεντίες εξιδανικεύονται και απαλλάσσονται από την κριτική, με αποτέλεσμα να επανεσωτερικεύονται.
Ίσως είμαι άτεχνος αλλά δεν καταλαβαίνω...
https://www.facebook.com/prohoramemedia/videos/2053216221604443/
Από τη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, platforms project 2018!
![]()
Δεν πιάνεις τα βαθύτερα νοήματα, τα υπαρξιακά υπερεγώ του καλλιτέχνη, την σύγκρουση του προχθές με το μεθαύριο,
Και για να γίνω πιο σαφής Χρήστο και πιο συγκεκριμένα για το Υπερεγώ, αυτό εσωτερικεύει τις εντολές της εξωτερικής εξουσίας και στη συνέχεια το άτομο αποδίδει τις ιδιότητες του Υπερεγώ του στους φορείς της εξωτερικής εξουσίας, μέσω της διαδικασίας της προβολής. Έτσι, οι αυθεντίες εξιδανικεύονται και απαλλάσσονται από την κριτική, με αποτέλεσμα να επανεσωτερικεύονται.
Μπίλι μου έχω την εντύπωση ότι οι πολλές φωτό σε ντουβάρια και σε γέροντες εκεί ψηλα.......
γκουχ γκουχ...![]()
Ο Robin στην αγαπημένη του θέση:
![]()
H κορμαρα ?.... απο Doritos με μουσταρδομαγιονεζα ? ...
....
Φερτoν απο Θοδωρο (Bailey's και Kahlua κοκτεϊλακια) ... να στον φτιαξει Κρονο-5.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.