Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Είναι γατούλης μωρέ ...... για τη συνέχιση της κουβέντας !!! :flipout:

Δεν πιάνεις τα βαθύτερα νοήματα, τα υπαρξιακά υπερεγώ του καλλιτέχνη, την σύγκρουση του προχθές με το μεθαύριο,
Και για να γίνω πιο σαφής Χρήστο και πιο συγκεκριμένα για το Υπερεγώ, αυτό εσωτερικεύει τις εντολές της εξωτερικής εξουσίας και στη συνέχεια το άτομο αποδίδει τις ιδιότητες του Υπερεγώ του στους φορείς της εξωτερικής εξουσίας, μέσω της διαδικασίας της προβολής. Έτσι, οι αυθεντίες εξιδανικεύονται και απαλλάσσονται από την κριτική, με αποτέλεσμα να επανεσωτερικεύονται.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν πιάνεις τα βαθύτερα νοήματα, τα υπαρξιακά υπερεγώ του καλλιτέχνη, την σύγκρουση του προχθές με το μεθαύριο,
Και για να γίνω πιο σαφής Χρήστο και πιο συγκεκριμένα για το Υπερεγώ, αυτό εσωτερικεύει τις εντολές της εξωτερικής εξουσίας και στη συνέχεια το άτομο αποδίδει τις ιδιότητες του Υπερεγώ του στους φορείς της εξωτερικής εξουσίας, μέσω της διαδικασίας της προβολής. Έτσι, οι αυθεντίες εξιδανικεύονται και απαλλάσσονται από την κριτική, με αποτέλεσμα να επανεσωτερικεύονται.
Αααααα,και γιατι βρε δεν έγραψες απλά "Καρανίκας" ;;Με μπέρδεψες προς στιγμήν!!!!

Ίσως είμαι άτεχνος αλλά δεν καταλαβαίνω...

https://www.facebook.com/prohoramemedia/videos/2053216221604443/

Από τη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, platforms project 2018!

:flipout:

Οι τουαλετες στο τελος δεν καταλαβα...ανδρικες η γυναικειες ; Καπου μπερδευτηκα...
"Περι τεχναι να ουμ....πεταει ο γαϊδαρος πεταει..." που ελεγε και ο Χαρρυ Κλυν.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

33367578_2126014717639898_589706358429843456_n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:flipout:

Μπίλι μου έχω την εντύπωση ότι οι πολλές φωτό σε ντουβάρια και σε γέροντες εκεί ψηλα.......

γκουχ γκουχ...:flipout:

Ο Robin στην αγαπημένη του θέση: Ξαπλωμένος ανάσκελα,περιμένει να του χαιδέψω την κοιλιά του.

Οταν θέλει είναι πάρα πολύ ημερος (βέβαια για να τον πάμε στην κτηνίατρο και να το κόψουμε τα νύχια ,χρειάζονται 3 με 4 άνθρωποι !!!)

Attachments

• 20180524_030713.jpg
    20180524_030713.jpg
    46.8 KB · Views: 201
Μεγαλες αγαπες τα γατακια.

Ελπιζω ολοι οι γατοφιλοι να εχετε δει τo φιλμ A street cat named BOB.

Εχω δει ολλα φιλμ τον τελευταιο καιρο, αυτο κραταω σαν αυτο που μου ρχεται πρωτο οταν με ρωτανε ποιο φιλμ ειδα.
Ειναι και αληθηνη, απιστευτη ιστορια.

δειτε και το εργο/ντοκυμαντερ "KEDI" για τις γατες της κωνσταντινουπολης!

H κορμαρα ? :rolleyes: .... απο Doritos με μουσταρδομαγιονεζα ? ... :rolleyes: ....

Φερτoν απο Θοδωρο (Bailey's και Kahlua κοκτεϊλακια) ... να στον φτιαξει Κρονο-5. :laugh:

Δεν ξερεις απο κορμια αιλουρων εσυ... φαινεται.
Εχουν πολυ ελαστικα σωματα και οταν ειναι στην πλατη ειναι σαν να ανοιγουν διαπλατα.
Ενταξει εχει μαθει και στην καλοπεραση ο Ρομπιν... δεν πειραζει... κλασσικος νεοελληνας γατουλης ειναι.

Αν δεν ακουγα για τοσα κακοποιημενα, απο καποια κτηνη που νομιζουν πως ειναι ανθρωποι, θα συμφωνουσα μαζι σου

Μολις εκλεψαν το διαμερισμα ενος γειτονα στον 1ο οροφο.
Το παιδι εχει παθει εγκεφαλικο. Δεν μπορει να μιλησει απο ταχυπαλμια.
Ολο το σπιτι αναποδογυρισμενο αποτυπωνει τελεια το προφιλ των ληστων :
"ααα, ολα κι ολα, δεν ειμαστε χαμαληδες, δεν κλεβουμε βαρια πραγματα
μονο πορτοφολια, λεφτα, ρολογια, λαπτοπ και κοσμηματα"

Το παιδι δεν εχει κοσμηματα .... εχει ολα τα αλλα. Η μαλλον ... ειχε ολα τα αλλα !

Η αστυνομια ηρθε αλλα ... δεν πηρε αποτυπωματα. Θα παρει ΑΥΡΙΟ αποτυπωματα.
Τρια πουλακια καθονται.

Στον κήπο μου ανακάλυψα ότι έκαναν φωλιά κοτσύφια.

Είμαι πολύ χαρούμενος.

Κατάφερα στο κέντρο της πόλης να κάνω τον κήπο μου όαση ζωής.

Έχω και αηδόνι, και διάφορα άλλα.

Βγάζω τροφή, αλλά και αυτά με αποζημιώνουν με τα συνεχή τιτιβίσματα και κελαηδίσματα.

:firstprize:

Status
Not open for further replies.