Ξυλόκαστρο ;παραθεριζεις εκεί η είσαι από εκεί; τσουχτρες είχε φέτος;Μωρέ Χρήστο μου προσέχω,δεν τον επιζητώ τον ήλιο.
Ετυχε τρείς μέρες τώρα να φυσάει τρελλά στο Ξυλόκαστρο και οι σκιερές ξαπλώστρες ήταν πάνω στο αγέρι.
Εκεί που έκοβε ο αέρας δεν είχε πολλή σκιά και ζορίστηκα.
Ελπίζω από αύριο να επανέλθω στα "σκοτεινά" μου στέκια..
Ξυλόκαστρο ;παραθεριζεις εκεί η είσαι από εκεί; τσουχτρες είχε φέτος;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
α ναι; αλήθεια φέρανε από αλλού χελώνες και δελφίνια για τις τσουχτρες; δεν το ήξερα!Παραθερίζω εδώ.
Φέτος ευτυχώς δεν είχε τσούχτρες.
Γέμισαν τον Κορινθιακό με δελφίνια και θαλάσσιες χελώνες και απαλλαγήκαμε επιτέλους!
Nα προσέχεις τον ήλιο Δημήτρη.
Εγώ -έχω και πρόβλημα του να καίγομαι αμέσως και σε σκιά ακόμη - τον τρέμω.
Μια καλή λύση που έχω υιοθετήσει είναι τα rush guards.
Μπλούζες ειδικές (έχουν SPF 50 μόνιμα* με τις οποίες κάνεις μπάνιο και τις φοράς και στην παραλία.
Και φυσικά καπέλο και αντηλιακό στο πρόσωπο.
Στο τσακ την γλύτωσα πέρυσι.
Δεν θέλει χαλαρωση ο ήλιος και τα αποτελέσματα που επιφέρει η έκθεση σε αυτόν είναι προσθετικά.
Να προσέχεις πολύ φίλε μου.
*οι κοινές βαμβακερές μπλούζες δεν προσφέρουν προστασία. Εγώ καίγομαι ακόμη και αν φοράω απλή μπλούζα ή πουκάμισο.
και που ειναι τα "σκοτεινα" σου στεκια Μητσε? στον πευκια?Μωρέ Χρήστο μου προσέχω,δεν τον επιζητώ τον ήλιο.
Ετυχε τρείς μέρες τώρα να φυσάει τρελλά στο Ξυλόκαστρο και οι σκιερές ξαπλώστρες ήταν πάνω στο αγέρι.
Εκεί που έκοβε ο αέρας δεν είχε πολλή σκιά και ζορίστηκα.
Ελπίζω από αύριο να επανέλθω στα "σκοτεινά" μου στέκια..
Εμμμ...γεια σαs... ειδα φωs και μπηκα...
Μην ακούω βλακείες. Μια χαρά είσαι εδώ.
Να σκέφτεσαι και τους e-φίλους σου!
Δεν είναι εύκολο τό ξέρω και το έζησα πριν 11 μήνες με τον κύριο του avatar μου που αναγκάστηκα να του κάνω την "δέστε τελευταίων ασπασμών" ενεσούλα στα 15 του !!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.