Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν είναι εύκολο τό ξέρω και το έζησα πριν 11 μήνες με τον κύριο του avatar μου που αναγκάστηκα να του κάνω την "δέστε τελευταίων ασπασμών" ενεσούλα στα 15 του !!

Λυπαμαι φιλε. Εχω περασει απο τετοιες φασεις απο μικρος και ποτε δεν τις ξεχνω.
Ακομα περισσοτερο που εχω συνηθισει τη χαμογελαστη φατσα του κυριου.

Πρέπει να πάω το Λενιώ στον κτηνίατρο γιατί.... βράχνιασε!

Επί τη ευκαιρία -μιας και είναι η κατάλληλη περίοδος- θα κάνουμε και τα εμβόλια της χρονιάς.

Θα μου κρατάει μούτρα μετά. Όταν την κοιτάω γυρνάει την πλάτη.

Βέβαια με μια κονσέρβα θαλασσινά φτιάχνουν οι σχέσεις μας.
ειναι "ατιμα" πλασματακια..
η γατουλα που ταϊζω εδω και 4 χρονια, μου γυρναει την πλατη οταν χαϊδολογω γατακο μικροτερο τηs και αδερφο απο μετεπειτα γεννα. αυτοs απο την αλλη, δεν μου κραταει μουτρα οτι και να κανω.

Σήμερα η θάλασσα ήταν ένα όνειρο.Δεν σου έκανε καρδιά να βγείς.

Τον Σεπτέμβριο κάνει πάντα τις καλύτερες θάλασσες..

Έχεις δίκιο Δημήτρη.

Τα καλύτερα μπάνια Σεπτέμβριο τα έχω κάνει.

Ελπίζω να μπορέσω να πάω το ερχόμενο Σ/Κ.

Καταπληκτικη η θαλασσα και δω.
Χαλαρη (δεν ειχε ανεμους που σπανε νευρα) δροσερη, εμπαινες και εννιωθες αναζοογονημενος, και με θερμοκρασια αερος πολυ καλυτερη απο τον Ιουλιο Αυγουστο οπου κανει καυσωνες.

Ασε που δεν εχει πια ολον αυτον τον κοσμο ομιλιες, φωνες, κραυγες, ομπρελες...
Ακουγες τον θορυβο της παραλιας...
Εκανα δυο διαφορετικες παραλιες σημερα. Μια αγρια και μια ημερη που...βγαζει την αγρια εκδοχη της πλεον

Πολυυυυυ Cool

Σήμερα η θάλασσα ήταν ένα όνειρο.Δεν σου έκανε καρδιά να βγείς.

Τον Σεπτέμβριο κάνει πάντα τις καλύτερες θάλασσες..

Ημουν και γω Χαλκιδικη (ΠΣΚ).
To Σαββατο αλλα και την Κυριακη .... τεσσερεις παραλιες που πηγαμε ... ηταν να τις πιεις στο ποτηρι.
Αγιο Μαμα (μπλε πυργο αεροποριας), Παληνη, Παλιουρι (Κουρσαρο) και Αφυτο (Λιοση).
Οκ, στο Palini beach χτενιζουν τον βυθο καιθε πρωι ... Oμως, στις αλλες τρεις παραλιες ... ΟΧΙ.
Ειδικα στο Λιοση, η θαλασσα ειχε ελαχιστο κοσμο (την Κυριακη). Συνηθως ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ απο κοσμο !
Δεν μας εκανε καρδια να φυγουμε ... αναρωτιομασταν ποτε θα την ξαναδουμε τοσο ομορφη.

Η θαλασσα ειναι ΑΚΟΜΑ ζεστη. Οσοι το σκεφτεστε .... ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Εκτος απο ηρεμια και υσηχια θα χετε και καλυτερη εξυπηρετηση (service). Και πιο ηρεμο κοσμο.
Εκτος (ισως) απο τον Κουρσαρο (Παλιουρι) οπου οι σλαβοφωνοι εχουν φερει ολα τους τα πιτσιρικια. *
Ενω ειναι εκπληκτικης ομορφιας ορμος ... δεν ειναι οσο υσηχος θα ηθελα. Δεν το κρυβω .....
ενιωσα λιγο ΗΡΩΔΗΣ !

* = τα πιτσιρικια τους, ΠΟΤΕ στον κορακα, πανε σχολειο η παιδικο σταθμο ? :angry: Οκτωμβριο ?

Και ομως... Θα επρεπε να λεγεται Οκτωμβριος και οχι Οκτωβριος.

Ειναι πιο ευηχο.
Και επειτα εχει σχεση με τα νερα της βροχης. Γιατι ετσι μας λεγαν καποτε στο σχολειο...η βροχες που ερχονται τον Οκτωβρη...και τα χελιδωνια που την κανουν για αλλους τοπους.

συγνωμη κι ολας
οι γαλλοι αγγλοι οκτο μ περ λενε;
ή οκτο μπερ
τον σεπτεμβρη τον σωστα κι αυτοι σεπτε μ περ

τεσπα.
Σεπτεμβρης
Οκτωβρης

Κάπου κοντά στη Λάρισα
Η δασκάλα αγγλικών μαθαίνει τους μήνες στα παιδιά

Ο Γεναρς
-Τζανιουαρι
Ο Φλεβαρς
-Φεμπρουαρι
Ο Μαρτς
-Ιδιος

:operator::slapface::BDGBGDB55:

Και ομως... Θα επρεπε να λεγεται Οκτωμβριος και οχι Οκτωβριος.

Ειναι πιο ευηχο.
Και επειτα εχει σχεση με τα νερα της βροχης. Γιατι ετσι μας λεγαν καποτε στο σχολειο...η βροχες που ερχονται τον Οκτωβρη...και τα χελιδωνια που την κανουν για αλλους τοπους.
μολιs τωρα συνειδητοποιησα οτι τα χελιδονια εχουν ηδη φυγει... τιs προαλλεs στο παρκο Τριτση δεν ειδα ουτε ενα..
αλλο ενα καλοκαιρι εμεινε πισω μαs.....

Η θαλασσα ειναι ΑΚΟΜΑ ζεστη. Οσοι το σκεφτεστε .... ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

όντως, σήμερα έκανα το 9ο (αν δεν κάνω λάθος) μπάνιο.
Όλα τον Σμπτέμπρη

Status
Not open for further replies.