Τα γατιά που ζουν μαζί μας, δε νομίζω πως διαχωρίζουν ότι είμαστε διαφορετικά ζώα, μας θεωρούν γάτες κι εμάς. Οι γάτες έχουν τρίχωμα και σκληρό δέρμα και μεταξύ τους είναι "χάδια" αυτά που κάνουν, τα κάνουν και σε μας όταν είναι πολύ ενθουσιασμένες. Με τον ίδιο τρόπο που στις ήρεμες ώρες τους θέλουν να γλείφουν-περιποιούνται το τρίχωμα μας κι άλλα τρυφερά που κάνουν και μεταξύ τους...
Και κανει τα ιδια οταν παιζουμε στο κρεβατι, χρησιμοποιω τα χερια σαν να ειναι καποιο ζωο που παραφυλαει ορμαει και τετοια, και μου εχει κανει και μενα τα χερια ολο χαρακιες και δαγκωματα...
Ασε που ερχεται στο κρεβατι και με σπρωχνει με το χερι στο χερι μου για..."να παιξουμε".
Μου φαινεται εχουν παρει το πανω χερι.
Εμένα άμα δεν μου ρίξει ένα μπερντακι ξύλο,δεν μπορεί να κοιμηθεί..και ναι..είναι στειρωμενος από μικρός..
Όταν θέλει αγκαλιά αλλάζουν τα πράγματα...Με ακολουθεί μέχρι να τον σηκώσω στον αέρα για να τον πάω στις αγαπημένες του γωνιές ώστε να τρίψει την μουσούδα του..Ο γιδεον.
εδω η πονηρουλα που με πλησιασε μικρη οταν ηταν ακομα για φαγητο. προσφερε αδεια για χαδια.. εσπασε τον κανονα που θελει τις γατες να μην πλησιαζουν πολυ τον ανθρωπο αν δεν τους το δειξει η μανα τους στις πρωτες 7 βδομαδες αν θυμαμαι καλα.. αυτη ηταν ηδη πολυ μεγαλυτερη, αφημενη πια απο την μανα.
την οποια ομως την ταιζα και αυτη.
ειναι τετοια ντιβα, που ενω τα άλλα τρωνε μαζι (που λεει ο λογος), αυτη ανεβαινει στο μηχανακι για να φαει κατευθειαν απο την "πηγη"
που να της χαλασω χατηρι... ατιμα θηλυκα....