Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,644
Σας ευχαριστώ όλους.
Μην με παρεξηγήσετε αν δεν απαντάω σε όλους,
Δεν είμαι καλά.
Να προσεχεις τον εαυτο σου Χρηστο. Πονα, αλλα παρε και δυναμη. Ξερεις εσυ.
Σας ευχαριστώ όλους.
Μην με παρεξηγήσετε αν δεν απαντάω σε όλους,
Δεν είμαι καλά.
Xρήστο, πάνε δυό χρόνια τώρα, που έφυγε ο Πασχάλης μου (αυτός στο άβατάρ μου) και λίγο μετά ο Μαξ ο σκυλάκος. Δυό απώλειες που μου κόστισαν πραγματικά. Έχω μείνει τώρα με τον Πίπη (γατούλης) και δύο σκυλάκους τον Τζακ και μια κακοποιημένη σκυλίτσα που φέραμε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χίου. Η μόνη παρηγοριά είναι η σκέψη ότι τα ζωάκια έζησαν όπως πραγματικά τους άξιζε και θέλω να πιστεύω, η βελτίωσή μας σαν υπάρξεις, απόρροια της επαφής μ' αυτά...
Κουράγιο!
Τζόρτζ, όχι δεν το 'χω σκοπό. Σήμαινε τόσα για μας, είναι αναρίθμητοι οι συνειρμοί και οι συνδέσεις με την ζωή μας. Η απώλεια μπορεί να μας λυπεί αλλά η επαφή νοηματοδότησε τις στιγμές μας....Λυπαμαι πολυ Γρηγορη, αλλο ενα δυσαρεστο γεγονος που μαθαινω. Ο Πασχαλης συνοδευει παντα με το υφος του μεταξυ αθωοτητας και απορειας μεσα σ'αυτο το αβαταρ καθε καινουρια εκπληξη που μας φυλασεις στην μουσικη αναδρομη και διαδρομη. Μεσα μου αυτο το προσωπο εχει συνδεθει με μια μουσικη αναζητηση μεσα στον βιρτουαλ κοσμο μου.
Παιδια μην αλαξετε ποτε τα αβαταρ σας.
Λυπαμαι πολυ Γρηγορη, αλλο ενα δυσαρεστο γεγονος που μαθαινω. Ο Πασχαλης συνοδευει παντα με το υφος του μεταξυ αθωοτητας και απορειας μεσα σ'αυτο το αβαταρ καθε καινουρια εκπληξη που μας φυλασεις στην μουσικη αναδρομη και διαδρομη. Μεσα μου αυτο το προσωπο εχει συνδεθει με μια μουσικη αναζητηση μεσα στον βιρτουαλ κοσμο μου.
Παιδια μην αλαξετε ποτε τα αβαταρ σας.
Ευκαιρία να σώσετε κάποιο απ' το δρόμο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.