Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Πρέπει να βγάζετε ένα σκεύος με νερό έξω για τα αδέσποτα.

Πάντα. Ακόμη περισσότερο με τον καύσωνα.

Εγώ το κανω εδώ και χρόνια.

Πάντα υπάρχει νεράκι έξω...Τα δικά μου έπιναν πολύ νερό..Ειδικά ο μεγάλος σαν να ήταν εθισμένος..Έπινε μόνο από τη βρύση ..Στο κεσεδάκι με το νερό έπλενε τα πόδια του..Ιδιοτροπίες. :)

Πάντα υπάρχει νεράκι έξω...Τα δικά μου έπιναν πολύ νερό..Ειδικά ο μεγάλος σαν να ήταν εθισμένος..Έπινε μόνο από τη βρύση ..Στο κεσεδάκι με το νερό έπλενε τα πόδια του..Ιδιοτροπίες. :)

Πράγματι και ο αρσενικός δικός μου έρωτα έχει με τη βρύση και το τρεχούμενο νερό. Δεν λέει όχι και σε φρέσκο νερό σε κυπελλάκι αλλά αυτό νομίζω ότι γίνεται ενστικτωδώς καθώς εάν σε δει να πίνεις νερό από μπουκάλι, έρχεται και ζητάει να πιει κι αυτός (από το μπουκάλι).

Ηρθα στο Ξυλόκαστρο για να δροσιστώ και καίει ο τόπος!

Το καλό είναι οτι στο κατώφλι μου,είδα στην φωλίτσα τους τα μωρά πουλάκια να με κοιτάζουν με περιέργεια.

Τρυφερό θέαμα δεν το αλλάζω με τίποτα και ας είναι τίγκα στην κουτσουλιά η πόρτα!

Βασικά ήρθα για να περάσω τα γενέθλιά μου (αύριο είναι),όσο πιο χαλαρά μπορώ και να μη σκέφτομαι τα χρόνια που φορτώνομαι και με πιάσει πανικός ..

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Δημήτρη!

giphy.gif

Χρονια πολλα Μητσε..

Σε προσωπικα νεα,σημερα εκανα ρεκορ χαιδεματος στον αδεσποτο που ταΐζω στο μπαλκονι.(Οχι την πολυχρωμη).
Υστερα την ξαπλαρε πανω στο τραπεζι.
Ειμαστε σε καλο δρομο..:)

Χρονια πολλα Μητσε..

Σε προσωπικα νεα,σημερα εκανα ρεκορ χαιδεματος στον αδεσποτο που ταΐζω στο μπαλκονι.(Οχι την πολυχρωμη).
Υστερα την ξαπλαρε πανω στο τραπεζι.
Ειμαστε σε καλο δρομο..:)

:SFGSFGSF:

:SFGSFGSF:

Ναι..Του ειπα οτι ειχα και εγω καποτε δυο γατακια το ιδιο καλα με αυτον και να μην πλακωνεται με τις γκομενες εκει εξω γιατι καθε φορα μου ερχεται και με μια διαφορετικη γρατζουνια. :)

Άρχισε και σε εμένα και έρχεται ένας γατούλης στο μπαλκόνι και τον ταϊζω.

Φοβάται όλο και λιγότερο.

Πρέπει να έχει συγγένεια με την μικρή γιατί ενώ έχουν διαφορετικά χρώματα, δεν τσακώνονται ποτέ και κυρίως έχουν ολόϊδια σε χρώματα/σχέδιο ουρά.
Η ουρές τους καταλήγουν σε μια άσπρη τούφα! :flipout:

Άρχισε και σε εμένα και έρχεται ένας γατούλης στο μπαλκόνι και τον ταϊζω.

Φοβάται όλο και λιγότερο.

Πρέπει να έχει συγγένεια με την μικρή γιατί ενώ έχουν διαφορετικά χρώματα, δεν τσακώνονται ποτέ και κυρίως έχουν ολόϊδια σε χρώματα/σχέδιο ουρά.
Η ουρές τους καταλήγουν σε μια άσπρη τούφα! :flipout:

Ωχ..Θα βρεθεις με στανη..Βλεπω να φερνουν και τα ξαδελφια τους απ´το χωριο. :flipout:

Πείτε κανένα καφενείο με καλό μεζέ στην Αθήνα. Κατά προτίμηση κέντρο.
@Δημήτρης Ιωάννου, να τα εκατοστήσεις & πάντα ευτυχισμένος.

το μικρο γκριζακι που βρηκαμε δεν εχει βρει ακομα σπιτι!οποιος εχει εστω και σε κηπο καλο θα ειναι!διαδωστε το!

Attachments

• IMG-20190628-WA0002.jpg
    IMG-20190628-WA0002.jpg
    40.4 KB · Views: 59
  • IMG-20190628-WA0003.jpg
    IMG-20190628-WA0003.jpg
    64 KB · Views: 58
  • IMG-20190628-WA0004.jpg
    IMG-20190628-WA0004.jpg
    75.4 KB · Views: 58
  • IMG-20190628-WA0005.jpg
    IMG-20190628-WA0005.jpg