Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ωραία! Ένα μέτωπο έκλεισε.

Με φύλο και όνομα τι έχεις κάνει; Δεν είναι δύσκολο πάντως να ξεχωρίσεις το φύλο, κοιτάς από πίσω σηκώνοντας την ουρά. Οι όρχεις φαίνονται χαρακτηριστικά ακόμη και στα μικρά.

Για το όνομα έχω πρόταση, αν ακόμη είναι αβάπτιστο. Tabby, είτε είναι θηλυκό είτε αρσενικό. Επειδή ανήκει σ'αυτή την κατηγορία των χρωματικών μοτίβων.
Tabby cat.

τζιφος παιδια.. στο μπαλκονι ειχα μια σακουλα που μεσα ειχα διάφορα πανια με τα οποια σκουπιζα καμενα λαδια, χωνια, υγρα φρενων κλπ
και το ατιμο εκει πηγαινε και τα'κανε. το ανακαλυψα οταν το ειδα να πηγαινει στην αμμο, την μυρισε, πηρε σταση ..εκτελεσης.., αλλα εφυγε αμεσως και πηγε στη σακουλα.
ακουσα οτι την "σκαλιζε"..
παω και βλεπω τι ειχε κανει..!
δουλευει καλα το πεπτικο του!
αντε τωρα να το μαθω που ειναι η τουαλετα του γμτ...

Ωραία! Ένα μέτωπο έκλεισε.

Με φύλο και όνομα τι έχεις κάνει; Δεν είναι δύσκολο πάντως να ξεχωρίσεις το φύλο, κοιτάς από πίσω σηκώνοντας την ουρά. Οι όρχεις φαίνονται χαρακτηριστικά ακόμη και στα μικρά.

Για το όνομα έχω πρόταση, αν ακόμη είναι αβάπτιστο. Tabby, είτε είναι θηλυκό είτε αρσενικό. Επειδή ανήκει σ'αυτή την κατηγορία των χρωματικών μοτίβων.
Tabby cat.

αργησα να δω το ποστ σου Διονυση. ωραιο το Ταμπι..
δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν αυτο που βλεπω ειναι ορχεις.. μαλλον ειναι.
αλλα ναι.. Ταμπι θα το ή τον ..ή την λεμε.. -bye-

Να σας ζήσει ο Τάμπι λοιπόν!
Να είναι γερός, παιχνιδιάρης, τρυφερός, χαδιάρης!

Υποθέτω ότι θα έχετε στο πρόγραμμα τη στείρωση, όταν έρθει η ώρα.

cute-kitten-smiling-smiley-emoticon.gif

Κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξεις Βλαδίμηρε, άμεσα, είναι τα μέτρα ασφαλείας.
Πρέπει να ξέρεις ότι για τις γάτες δεν υπάρχουν εμπόδια, μπορούν να πάνε σχεδόν παντού. Οπότε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να μειώσουμε τις πιθανότητες να ανεβεί κάπου που δεν πρέπει.
Δεν ξέρω σε τι όροφο είσαι, τι είδους είναι η κουπαστή και τα κάγκελα, τι είναι από κάτω. Καλό είναι να κλείσεις τα ανοίγματα και να μην έχεις κοντά στην κουπαστή ψηλά αντικείμενα που θα βάλουν σε πειρασμό το γατί για εξερευνήσεις. Δεν είναι μόνο ο κίνδυνος από πιθανή πτώση αλλά και ο κίνδυνος να πέσει κάπου, χαμηλά μεν, αλλά σε άγνωστο περιβάλλον, οπότε ένα τρομαγμένο ζώο (και ιδιαίτερα γάτα) είναι απολύτως απρόβλεπτο. Μπορεί να πάει να κρυφτεί κάπου, μπορεί να βγει σε δρόμο με αυτοκίνητα κλπ. Είναι πολλά τα σενάρια, οπότε ΠΡΟΛΗΨΗ!

Μέσα στο σπίτι
Μην αφήνετε ανοιχτό καπάκι στην λεκάνη της τουαλέτας. ¨Εχουν αναφερθεί περιστατικά όπου το γατί έπεσε με τα μούτρα στη λεκάνη και...δεν συνεχίζω.
Όταν ανοίγετε ψυγείο, ντουλάπι κουζίνας, ντουλάπα δωματίων να ξέρετε ότι το γατί μπορεί να μπει χωρίς να το αντιληφθείτε και μετά να το ψάχνετε, για ώρες! Μου έχει τύχει. Προσοχή επίσης στο πλυντήριο.

Αυτά τα ολίγα μου ήρθαν στο μυαλό, προς το παρόν, για την ασφάλεια του Τάμπι.

Πριν λιγο γυρισα απο το ιατρειο, του εδωσε (ναι, αγορι ειναι), μια κρεμα στο στομα και σε 2 βδομαδες θα του δωσω την υπολοιπη. αυτο για τα εσωτερικα παρασιτα.
του εκανε μια ενεση γιατι κατι εχει και δεν μπορει να αναπνευσει καλα και σε 1 μηνα θα ξαναπαω για εμβολιο. πρεπει λεει να κλεισει 3 μηνων.
(αρα καλα το υπολογισαμε οτι ειναι κοντα 2). κατι ειπε και για στειρωση οπως λες και εσυ Διονυση, αλλά το σκεφτομαι.. δεν μπορω να πω οτι εχω πιστει ακομα.
ξερω οτι αν δεν το κανουμε θα'χουμε προβληματα, αλλά οσα και αν εχω διαβασει για το θεμα δεν μπορω να πω οτι με βρισκουν συμφωνο.
θα το συζητησουμε περαιτερω και αργοτερα (ειμαι σιγουρος θα μπουνε στην κουβεντα πολλα παιδια), τωρα τρεχω να ετοιμαστω για την δουλεια!
τα μετρα ασφαλειας εδω ποτέ δεν θα ειναι αρκετα.. αν φυγει κατω απο το μπαλκονι μπορει και να ζησει, αλλά δεν θελω να σκεφτομαι κατι τετοιο!
ελπιζω να μην κανει καμια μ@λ@κια... εγω εχω λαβει ολα τα μετρα ..απο κει και περα αν σκαρφιστει κατι που δεν το σκεφτηκα, τι να πω..
το καπακι της τουαλετας .. ναι δεν το κλειναμε, ουτε ειχα σκεφτει τον κινδυνο..
του πηρα και περιλαιμιο με κουδουνακι, οποτε πιστευω να τον ακουμε οταν δεν τον βλεπουμε στα ποδια μας.. να γλιτωσει και τα σουτ δλδ....

Τη στείρωση να του την κάνεις.

Μη σκέφτεσαι ανθρωποκεντρικά, δεν θα πάθει το εγώ του.

Θα το προφυλάξει από πολλά.

Και στα αρσενικά η στείρωση είναι πιο εύκολη υπόθεση από τα θηλυκά.

Είναι όμως νωρίς ηλικιακά ακόμη για κάτι τέτοιο

Παντως δεν θα ασχολείσαι με τίποτα αλλο για πολλές μέρες!
Όχι αναγκαστικά, απλά δεν θα θέλεις Είναιι πολύ χαριτωμένος ο άτιμος κ βλέπω με χαρά πως του συγχωρείς τις μέχρι τώρα εντερικές ατασθαλίες.

Τη στείρωση να του την κάνεις.

Μη σκέφτεσαι ανθρωποκεντρικά, δεν θα πάθει το εγώ του.

Θα το προφυλάξει από πολλά.

Και στα αρσενικά η στείρωση είναι πιο εύκολη υπόθεση από τα θηλυκά.

Είναι όμως νωρίς ηλικιακά ακόμη για κάτι τέτοιο

Ακριβώς αυτά που λέει ο Χρήστος. Οπωσδήποτε στείρωση!
Περίπου όταν χρονίσουν γίνεται η διαδικασία.

όχι να χρονισει! 6 μηνών να γίνει στείρωση! εάν αργήσεις και αρχίσει να "κατουραει" για να σταμπάρει την περιοχή του δεν σταματάει και να γίνει στείρωση!

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

όχι να χρονισει! 6 μηνών να γίνει στείρωση! εάν αργήσεις και αρχίσει να "κατουραει" για να σταμπάρει την περιοχή του δεν σταματάει και να γίνει στείρωση!

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Ο κτηνίατρος θα καθορίσει την ηλικία στείρωσης ανάλογα με το συγκεκριμένο ζώο.

Συνήθως γίνεται πριν χρονίσουν.

Έχω ρίξει την ιδέα να μετονομαστεί το νήμα σε Ομιλείτε παρακαλώ - Cat Room και θα είμαστε εντός θέματος :D

We suffered a lightning-fast catastrophic event ... here in Potidaia.

Χαλαζοπτωση με ανεμους τυφωνα (μπολικα χιλιομετρα) !
Τζαμια αυτοκινητων ραγισαν, τεντες ξεκολλησαν, ομπρελλες και ξαπλωστρες
βρεθηκαν 200 μετρα μεσα στην θαλλασα (η μεσα σε ρεστοραντ και κλαμπακια).
Οι κεραυνοι δεν εχουν παψει να φεγγοβολουν τον ουρανο (καθε δευτερολεπτο).
Ουτε ηλεκτρικο ρευμα υφισταται (μεχρι αυτη την στιγμη). Εικαζω και στην
ευρυτερη περιοχη.

Ολα ξεκινησαν μεσα σε 5 λεπτα (και διηρκεσαν 15 η 20 λεπτα).

Ps : μπορω και ποσταρω επειδη εχει μεινει λιγη μπαταρια στο laptop
(και δεν εχει πεσει και ο τηλεπικοινωνιακος ιστος ... εδω ... στα 80 μετρα)

Nικο

η ορατοτητα (για περιπου δεκα λεπτα) ειχε πεσει ... στα 5 μετρα !!!!!!
Πρωτη φορα εχω δει ανακατεμενη σκονη με πολυ λεπτη βροχη και χαλαζι ... ολα μαζι.
Σουρεαλιστικο κοκτειλ ! Και δεν μπορεις και να το αναπνευσεις. Δεν ειναι υδρατμος.

Τα πολυ ψηλα φορτηγα πανω στην γεφυρα της Ποτιδαιας ... ειχα την αισθηση οτι
θα ντελαπαριζαν απο τον πλευρικο ανεμο .... και μπλουμ ... στο νερα του ισθμου !
Τωρα ολα εχουν ηρεμισει ... ομως ο τοπος δειχνει λασπωμενος και σκοτεινος.
Καμια σχεση με χθες βραδυ ! Κυκλοφορουμε με φακους και φως απο κινητα.

Η θερμοκρασια εχει πεσει στους 25 βαθμους (ΜΕΣΑ στο σπιτι, στο ρολογακι).

Παιδιά δυστυχώς νομίζω θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για όλο και χειρότερα.

Μια και εδώ και 7 χρόνια είμαι στην περίεργη φάση να βλέπω την Ελλάδα μόνο για λίγες βδομάδες το καλοκαίρι κάθε χρόνο, η αλλαγή γίνεται πολύ πιο ξεκάθαρη στο μυαλό μου.

Άφησα τη χώρα το 2012 χωρίς να έχω καν κλιματιστικό σπίτι μου, γιατί ποτέ δε μου χρειάστηκε, και τα τελευταία καλοκαίρια όχι μόνο αγόρασα, αλλά το'χω και αναμμένο ολόκληρη τη μέρα (ενώ το σιχαίνομαι). Μέχρι πριν 3-4 χρόνια καυχιόμουν εδώ στους συναδέλφους για το πόσο ευχαριστοι είναι οι ξηροί 33 βαθμοί στην Αθήνα (σε σύγκριση με εδώ που λόγω υγρασίας πάνω από 25 δεν παλεύονται) , και, ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια το κλίμα στην Αθήνα όποτε έρχομαι είναι σχεδόν τροπικό.

Αν τέτοιες κοσμογονικές αλλαγές έχουν συμβεί μέσα στα 7 χρόνια, δε θέλω να σκέφτομαι τι μας περιμένει στα επόμενα 10.

Status
Not open for further replies.