Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
προς το παρον κοιμαται γιατι προσπαθει να συνελθει απο το σοκ της ηλεκτρικης σκουπας, που δεν του αρεσε καθολου!! :laugh:
τωρα αν καταφερω να τον τραβηξω βιντεο , θα'ναι ενα θεμα να το ανεβασω... :flipout:

Καλά και το Λενιό την ηλεκτρική σκούπα έτρεμε και τα βεγγαλικά. Με την σφουγγαρίστρα περισσότερο θύμωνε (τι μαλλιαρό ζώο είναι αυτό?) :flipout:

Η μικρή δεν ξέρω τι κάνει με την σκούπα δεν την έχω δει ακόμη (είμαι στη δουλειά όταν έρχεται η καθαρίστρια).

μας εχει απορροφησει εντελως ο ατιμουλης.. ουτε μουσικη δεν ακουμε πια...

Θα σας φέρνει μεγάλη χαρά στην καθημερινότητά σας.

ζωντανό πλασματάκι είναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

βλεπεις οτι γελαω (και μαλιστα πολυ) για το οτι η παχια θεια μου τρομαξε τον θηρευτη... λες να μην ξερω τι αρεσει στους καρχαριες;;;
τα πρωτα μου βιβλια ηταν "ο φυσικος κοσμος των ζωων" ..κατω απο 10 ειμουν. πολυ αργοτερα αγαπησα τα στερεα και τους κινητηρες...
την παχια θεια μου την πλησιασε δελφινι ασχετα με το τι λεει.. φυσικα δεν παιρνω ορκο, γιατι αν εστω ενστικτωδως αντεδρασε σωστα στη θεα του κητους, ειχε σοβαρες ελπιδες ακομα και απεναντι σε λευκο.

(δελφινι την πλησιασε, αλλά αυτη επιμενει)

Δελφινι με ακουμπησε (στην πατουσα) ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ... στον Αγιο Μαμα ... πριν 4 χρονια.
Μου βγηκε η ψυχη εξω (απο τον τρομο) αλλα μολις ειδα την οριζοντια ουρα (ο βυθος
ηταν πολυ καθαρος και αμμωδης, οποτε ειδα ξεκαθαρα την σιλουετα του)... ηρεμισα.
Μετα πηδηξε εξω απο το νερο (ισως και να ηθελε παιχνιδια, ποιος ξερει) ... και εφυγε. :nounder:
Πανω που γνωριστηκαμε ... χωρισαμε :bigcry: (φυσικα ΔΕΝ ηταν τουρσιωπας ειρηνικου ..
ενα μικρο ρινοδελφινακι ηταν, εναμισυ μετρο και ουτε τοσο, μαλλον νεαρο σε ηλικια).

Τα ... ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ ! :love:

Θα σας φέρνει μεγάλη χαρά στην καθημερινότητά σας.

ζωντανό πλασματάκι είναι.

την εχει φερει ηδη Χρηστο. χτες το βραδυ τον κατεβασαμε κατω μαζι μας για να ταϊσουμε 4 γατακια με την μανα τους και την μανα της. τα ταϊζουμε εδω και καιρο και μας ξερουν. μαλιστα το ενα ερχεται στα χερια της συντροφου μου, μεχρι και αγκαλια το παιρνει! Ε.. ξετρελαθηκε ο Ταμπι!! τι κυνηγητο επεσε, δεν φανταζεσαι.. τρεχαν ολα το ενα πισω απο το αλλο! και οι μανες κοιταγαν με απορια το νεο μικροτερο γατι. εκανε και θορυβο το κουδουνακι του..
οταν τον πηρα στα χερια για να ανεβουμε πανω στο σπιτι, η καρδια του χτυπαγε σαν τρελη απο την χαρα.
να πω την αληθεια, τωρα φοβαμαι μην βγει στο μπαλκονι, τα παρει χαμπαρι και ριξει κανα σαλτο για να βρεθει ξανα κοντα τους... ειναι αρκετα ψηλα και δεν ξερω αν προσγειωθει σωος..
το βραδυ ισως τον ξανακατεβασω να παιξουν παλι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δελφινι με ακουμπησε (στην πατουσα) ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ... στον Αγιο Μαμα ... πριν 4 χρονια.
Μου βγηκε η ψυχη εξω (απο τον τρομο) αλλα μολις ειδα την οριζοντια ουρα (ο βυθος
ηταν πολυ καθαρος και αμμωδης, οποτε ειδα ξεκαθαρα την σιλουετα του)... ηρεμισα.
Μετα πηδηξε εξω απο το νερο (ισως και να ηθελε παιχνιδια, ποιος ξερει) ... και εφυγε. :nounder:
Πανω που γνωριστηκαμε ... χωρισαμε :bigcry: (φυσικα ΔΕΝ ηταν τουρσιωπας ειρηνικου ..
ενα μικρο ρινοδελφινακι ηταν, εναμισυ μετρο και ουτε τοσο, μαλλον νεαρο σε ηλικια).

Τα ... ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΩ ! :love:

αν ετρωγες μια καταλαθος απο την ουρα του, θα σου'σπαγε 3 παϊδια.. αγρια ζωα ειναι μην το ξεχνας.
καποτε κολυμπαγα Ιονιο μερια και ηρθε δίπλα μου μανα δελφινι σε μεγεθος οσο το υψος μου περιπου.. και μονο που ειχε το μικρο της μαζι την εκανα με ελαφρα πηδηματακια!!
ειναι πολυ δυνατα ζωα. χτυπανε καρχαρια με την μυτη τους και το ψαρι ξερναει αιμα απο τα βραγχια του.
εμεις αν φαμε μια απο την ουρα, ..τον ηπιαμε.. :flipout:

Οχι τοσο αγρια ...
Δεν ειναι τοσο μοχθηρα.
Και ποτε δεν θα φερουν το νεογνο τους, διπλα σου.

Τωρα, η δικη μου περιπτωση, μαλλον αφορουσε εφηβο δελφινακι
που ξεστρατισε για λιγο απο το κοπαδι και ηρθε προς τους λουομενους
απο καθαρη περιεργεια (μην ξεχναμε την εμφυτη περιεργεια που εχουν
ΟΛΑ τα δελφινια).

Θανατος ανθρωπου απο δελφινι, για τα ελληνικα δεδομενα, μαλλον δεν υπαρχει.
Ο Billy θα μας ενημερωσει .....

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οχι τοσο αγρια ...
Δεν ειναι τοσο μοχθηρα.
Και ποτε δεν θα φερουν το νεογνο τους, διπλα σου.

Τωρα, η δικη μου περιπτωση, μαλλον αφορουσε εφηβο δελφινακι
που ξεστρατισε για λιγο απο το κοπαδι και ηρθε προς τους λουομενους
απο καθαρη περιεργεια (μην ξεχναμε την εμφυτη περιεργεια που εχουν
ΟΛΑ τα δελφινια).

Θανατος ανθρωπου απο δελφινι, για τα ελληνικα δεδομενα, μαλλον δεν υπαρχει.
Ο Billy θα μας ενημερωσει .....

κατα λαθος εχει σημειωθει.
φυσικα και δεν ειναι μοχθηρα. να παιξουν θελουν με άλλο θηλαστικο. μόνο που η δυναμη τους σε σχεση με την δικη μας ειναι τεραστια.

E βρε Βλαδιμηρε ... εγω τα υπεραγαπαω
και αν βρεθει καποιο διπλα μου θα προσπαθησω να το χαιδεψω
(πολυ αμφιβαλλω αν θα μ'αφησει, δεν θα προλαβω καν να το πλησιασω).

Να καθομαι να σκεπτομαι ποσο δυνατη ειναι η ουρα του ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
Sorry :rolleyes:

Μολις βγηκε ο εκπροσωπος τυπου της πυροσβεστικης ... ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ...
να αναγγειλει οτι ο κρατικος μηχανισμος βρισκεται σε ετοιμοτητα για τα νεα
καιρικα φαινομενα στην κεντρικη Μακεδονια (και βορεια Ελλαδα).

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ !

Εδω πανω, στην Λαπωνια ... ΔΕΝ υπαρχει εκπροσωπος της πυροσβεστικης ?
Αναμεταδοση ... ΔΕΝ μπορει να γινει ? Καμερες δεν υπαρχουν εδω πανω ?
Μονο η Αθηνα μπορει να ειδοποιησει ?

ΕΥΜΟΡΦΑ :icon15:

Την επομενη φορα, λαμπρα μου τεκνα, ανακοινωστε ετοιμοτητα απο το Λασιθι !!!!
Μια δρασκελια δρομος ειναι (... για σας).

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μολις βγηκε ο εκπροσωπος τυπου της πυροσβεστικης ... ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ...
να αναγγειλει οτι ο κρατικος μηχανισμος βρισκεται σε ετοιμοτητα για τα νεα
καιρικα φαινομενα στην κεντρικη Μακεδονια (και βορεια Ελλαδα).

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ !

Εδω πανω, στην Λαπωνια ... ΔΕΝ υπαρχει εκπροσωπος της πυροσβεστικης ?
Αναμεταδοση ... ΔΕΝ μπορει να γινει ? Καμερες δεν υπαρχουν εδω πανω ?
Μονο η Αθηνα μπορει να ειδοποιησει ?

ΕΥΜΟΡΦΑ :icon15:

Την επομενη φορα, λαμπρα μου τεκνα, ανακοινωστε ετοιμοτητα απο το Λασιθι !!!!
Μια δρασκελια δρομος ειναι (... για σας).

Υπερβάλεις τώρα. Εκπρόσωπος τύπου είναι, προφανώς και έχει έδρα εκεί που έχουν έδρα τα κεντρικά της Πυροσβεστικής. Δε σημαίνει ότι δεν έχουν εικόνα του τι συμβαίνει πάνω, απλά προφανώς εκπέμπει απ’τα κεντρκά.

Σε σας, Ιασωνα ...

για ακραια καιρικα φαινομενα στην Μοντανα, βγαινει εκπροσωπος πυροσβεστικης στο LA ?

(γνωριζω οτι ειναι αλλες οι αποστασεις στις ΗΠΑ ... west-east ... ομως ειναι και αλλη,
κλασεις ανωτερη, η επικοινωνιακη και επιχειρησιακη ετοιμοτητα που διαθετετε ... !!!!)

E ναι, εδώ με το ράκαλ και το μαγνητικό τηλέφωνο θα έπρεπε όντως ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής να είναι πιο κοντά...
Είσαι και εσύ ρε παιδί μου ώρες-ώρες :flipout:

Ούτε μαγνητικά τηλέφωνα ούτε ρακάλ... Οι ανακοινώσεις εκτάκτου ανάγκης έβγαιναν και βγαίνουν πάντα έγκαιρα και ενημερώνονται οι κατά τόπους αρμόδιοι φορείς ( Αστυνομία, Π.Υ., Λιμενικό, Δήμοι, Εθελοντικές Οργανώσεις εντεταγμένες στην Π.Π, Συγκοινωνίες...τα πάντα)

Oι κατα τοπους φορεις, δεν εχουν τροπο να αναγκασουν το Χ κεντρικο καναλι
(πανελλαδικης εμβελειας) να προβαλει τον εκπροσωπο της Χ υπηρεσιας
που να υπηρετει κοντα στην περιοχη που αναμενεται η εκτακτη αναγκη ?

Γιατι πρεπει να ενημερωσει καποιος που βρισκεται 500 χιλιομετρα μακρια ?
Αυτο ειναι το παραδειγμα ... μιας αποκεντρωμενης αυτοδιοικησης ?

View attachment 163081View attachment 163082
αντε να δουμε αν θα προτιμησει να ανεβαινει στη ζωνη που ειναι σαν πολυ χοντρο σκοινι.
αργοτερα θα του παρω καποιο cat tree

Αυτά τα περίεργα αντικείμενα δίπλα στη μπαλκονόπορτα είναι δίσκοι;

Μάνο δεν σε λαμβάνω

acoustic_locator_11.jpg

Αν βγει πάλι στη τηλεόραση και σου πει τα ίδια ο από εδώ πυροσβέστης τι θα γίνει? Θα τα λέει με παχύ λάμδα και θα τα πιάνουμε καλύτερα?

Αυτά τα περίεργα αντικείμενα δίπλα στη μπαλκονόπορτα είναι δίσκοι;

ναι. δεν χωρανε ολοι στο επιπλο και τους εχουμε κατω προς το παρον μεχρι να φτιαξω ή να αγορασω κατι για τον τοιχο.

Status
Not open for further replies.