Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
κοιτα ειπαμε ποτε μονος του ακου τις συμβουλες
ειναι εμπειρικες δεκαετιων
αν σου φυγει δυσκολα να το ξαναβρεις
παρομοιο θεμα εχει και η γειτονισσα με το δικο της θηλυκο που ολο φερμαρει πετουμενα στο δενδρο μου (στο μπαλκονι μου)
προβλεπω δυστυχως να το χανει..

για λιγο κατεβηκα κατω στο αυτοκινητο να δω την σταθμη του νερου γιατι χανει απο την τρομπα. επρεπε να παει για δουλεια η συντροφος.
πως να τον ειχα μαζι μου ρε Νικολα; σε λιγο θα φυγω και εγω.. τι να κανω; να τον παρω μαζι μου στο Λ/Φ;; :laugh:

@vlad66, πρέπει να αγοράσεις επειγόντως παιχνίδια για το γατάκι, κάτι για να ξύνει τα νύχια της και τα δόντια της. Μπορεί να γίνει πολύ ζημιάρικο.

Βλαδιμηρε ,μην μας τα κάνεις αυτά πρωί πρωί..Βγάλε αν σε παιρνει τον ψάθινο φράχτη και βάλε πλαστικό πλέγμα..πουλάνε σε χρωματοπωλεια..Δεν είναι να τον αφήνεις έξω..Ειδικά όσο δεν είναι στειρωμενος ...Εγώ είχα βάλει ξύλα στο κάτω μέρος για να μην μπορεί να το σκάσει από κάτω και βγαίναμε παρέα έξω..ποτέ δεν τον άφηνα μόνο του ..Δεν είναι σκύλος μπορεί να την κάνει με όποιον τρόπο θες.

γιατι ρε συ Σπυρο; θα τον εμποδισει το πλαστικο πλεγμα; εδω μιλαμε οτι ανεβηκε σε λεμονια καθετα σχεδον, σε υψος πανω απο 2 μετρα.
θα τον στειρωσω βρε συ, αλλά ειναι μικρος ακομα.

γιατι ρε συ Σπυρο; θα τον εμποδισει το πλαστικο πλεγμα; εδω μιλαμε οτι ανεβηκε σε λεμονια καθετα σχεδον, σε υψος πανω απο 2 μετρα.
θα τον στειρωσω βρε συ, αλλά ειναι μικρος ακομα.

Απλά κοίτα να περάσει λίγος καιρός να μάθει το σπίτι και να το κάνει "δικό" του..Για αρχή μην τον βγάζεις στο μπαλόνι αν γίνεται .Ύστερα βλέπεις..

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

@vlad66, πρέπει να αγοράσεις επειγόντως παιχνίδια για το γατάκι, κάτι για να ξύνει τα νύχια της και τα δόντια της. Μπορεί να γίνει πολύ ζημιάρικο.

του εχω παρει ηδη. παιζει και με αυτα. ναι κατι για να ξυνει νυχια πρεπει να του παρω..

Απλά κοίτα να περάσει λίγος καιρός να μάθει το σπίτι και να το κάνει "δικό" του..Για αρχή μην τον βγάζεις στο μπαλόνι αν γίνεται .Ύστερα βλέπεις..

ειναι η αμμος του στο μπαλκονι βλεπεις.. και εκτος απο αυτο δεν γινεται να ειναι κλειστο, θα σκασουμε! δεν εχουμε a/c στο καθιστικο ειναι μονιμα ανοιχτο με προσβαση στο μπαλκονι και εχουμε ανεμιστηρα.
εχω την εντυπωση οτι το σπιτι το εχει κανει δικο του ηδη.. οτι θελει κανει.. παρατησε και το κρεβατι του και ερχεται μαζι μας για υπνο.
καμια δοση θα γυρισω πλευρο στον υπνο μου και αν δεν προλαβει να την κανει θα του πω εγω...

....
εχω την εντυπωση οτι το σπιτι το εχει κανει δικο του ηδη.. οτι θελει κανει.. παρατησε και το κρεβατι του και ερχεται μαζι μας για υπνο.
καμια δοση θα γυρισω πλευρο στον υπνο μου και αν δεν προλαβει να την κανει θα του πω εγω...

Θέλει παρέα το καημενούλι.

Αισθάνεται ασφάλεια μαζί σας.

Σας υιοθέτησε κανονικά!

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το Σάββατο το πήρατε μαζί σας στην επίσκεψη να ακούσει και αυτό μηχανήματα; :beatnik2:

χαχαααα αυτά και αν έχουν καλή ακοή!

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το Σάββατο το πήρατε μαζί σας στην επίσκεψη να ακούσει και αυτό μηχανήματα; :beatnik2:[/QUOT
οχι Προεδρε εμεινε μονος του.
τα πιτσιρικια του Μακη θα ξετρελενοντουσαν αλλά η Φανη ισως παθαινε συγκοπη :laugh::laugh:

Γαμώτο.

Εφαγα τον καύσωνα στην Αθήνα και τώρα στο Ξυλόκαστρο έχει από προχτες συννεφιά και το πάει για μπόρα.Τρείς μέρες χωρίς μπάνιο,σο φαρ.

Τι καλοκαίρι είναι αυτό το φετινό? Η χαλκιδική ακόμα υποφέρει.

Στο μεταξύ έφυγαν τα χελιδονάκια απ την φωλιά τους και κυριαρχεί σιωπή τώρα.

Αυτό σημαίνει οτι μεγάλωσαν και μετοίκισαν για αλλού? Μου λείπουν οι χαρούμενες φωνίτσες τους.

Μου έμειναν αμανάτι οι κουτσουλιές !

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Γαμώτο.

Εφαγα τον καύσωνα στην Αθήνα και τώρα στο Ξυλόκαστρο έχει από προχτες συννεφιά και το πάει για μπόρα.Τρείς μέρες χωρίς μπάνιο,σο φαρ.

Τι καλοκαίρι είναι αυτό το φετινό? Η χαλκιδική ακόμα υποφέρει.

Στο μεταξύ έφυγαν τα χελιδονάκια απ την φωλιά τους και κυριαρχεί σιωπή τώρα.

Αυτό σημαίνει οτι μεγάλωσαν και μετοίκισαν για αλλού? Μου λείπουν οι χαρούμενες φωνίτσες τους.

Μου έμειναν αμανάτι οι κουτσουλιές !

άμα δεν βρέχει γιατί δεν κάνεις μπάνιο?

Προσοχή στην συννεφιά όμως γιατί ξεγελάει και μπορεί να καείς.
Θέλει πάλι αντηλιακό.

Εδώ εμείς είμαστε τέλεια!

Βροχή και 19 οC!

Εμεις 24 C ... :icon15: .... και συννεφια (Θεσσαλονικη).

Θαλασσα εχω να μπω απο την Τεταρτη.
Παιρνω τηλεφωνο τον κυρ Ανεστη (Ποτιδαια)
και με ενημερωνει (για υδρευση και ηλεκτροδοτηση).
Αποκαταστασεις ζημιων βαινουν .... βραδυποριακως !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

άμα δεν βρέχει γιατί δεν κάνεις μπάνιο?

Προσοχή στην συννεφιά όμως γιατί ξεγελάει και μπορεί να καείς.
Θέλει πάλι αντηλιακό.

Εδώ εμείς είμαστε τέλεια!

Βροχή και 19 οC!

α)Δεν μας κάνει κέφι να πάμε βρε Χρήστο στην παραλία και να βραχούμε μέσα στην συννεφιά! Θα δώσουμε άδικα λεφτά και δεν θα το ευχαριστηθούμε ,άσε που φοβόμαστε κανένα μπουρίνι και είμαστε με τα ποδήλατα.

β) Αντηλιακό βάζω πάντα και ειδικά στο πρόσωπο (η ματαιοδοξία της ηλικίας:))

γ) Είσαι μαζόχας !!!

Status
Not open for further replies.