Ο δικός μου τρελλαίνεται για παγωτό ,σουβλάκια,τυριά,ρώσσικη σαλάτα κλπ.
Δεν υπάρχει περ´πτωση να φάω κάτι από αυτά και να μη χώσει την γλώσσα του ο άτιμος.
Η μία απ τις αδελφές του (δεν ζει πιά),έτρωγε σοκολάτες απ τα χέρια της αδελφής μου ενώ ή δεύτερη αδελφή του (επίσης μη εν ζωή) είχε μάθει και άνοιγε τον φούρνο της κουζίνας !!!!
Είναι απρόβλεπτα πλάσματα τα γατιά και θέλουν προσοχή και εγρήγορση γιατί ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς τι θα σου σκαρώσουν..
να και η μπερμπαντισσα πριν την κοπανησει και επανελεθει..
χαχαχχαχαχαχαχχα
Μην το συνδέεις με τον περιορισμό της τροφής που του δίνετε.
Έχουν τρομερή όσφρηση και του μύρισε η λιχουδιά.
Χαζό ήταν να το αφήσει?
Την άλλη φορά απλά βάλτε την κατσαρόλα μέσα στον φούρνο.
Αυτή την πόρτα δεν μπορεί να την ανοίξει!
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ !!! ΟΧΙ ΠΑΓΩΤΟ
Γιατί Γιώργο?
Αλλωστε δεν τρώει κανονικά,το γλείφει τρείς-τέσσερις φορές και σταματάει.
Είναι επικίνδυνο?
Όταν είχαμε την Γλύκα, αραιά και που έπαιρνε κανένα μπιφτέκι ή κανένα κομμάτι κοτόπουλο.
Με την Μινιόν, 4 χρόνια τώρα, δεν έχουμε τέτοια κρούσματα. Δεν ξέρω πόσο ρόλο έπαιξε ότι, πάντα, στις γάτες μας, δίναμε μόνο τη τροφή τους και καθόλου από το δικό μας φαγητό.
Είναι επικίνδυνο?
δεν μπορω να μην του δινω απο αυτο που τρωω.. οταν ειναι κρεας δλδ.. και γυρο εχει φαει και "καλαμακι" (το πιασατε εσεις τα παιδια του βορρα.. ναικαι λουκανικο και μπεϊκον και κοτοπουλο φυσικα.
νιωθω καπως ασχημα να τρωω και να μην του δινω.
Η Μινιόν έχει φάει τα πιο κουφά: πράσινη σαλάτα, μπακλαβά!!! και τρελλαίνεται για γιαούρτι. Το δικό μου, που του ρίχνω ταχίνι, δεν το προτιμά αλλά όταν είναι σχέτο, το τσακίζει.
Όταν είναι εδώ η μάνα μου και βλέπει ότι η Μινιόν τρώει από το κουτάλι μας, φρικάρει...
Εγώ πάντως χρειάστηκε να κοιτάξω τρεις φορές για να καταλάβω για ποιο δίσκο μιλάτε.
Εμένα για 78 στροφών 10 ιντσος μου κάνει, αλλά είναι και ανάλογα τι κοιτάζει κανείς...![]()
Βλαδιμηρε, σουβλακι ναι, Μπεηκον οχι.
Αλλαντικα οχι. Οτι ειναι πολυ αλμυρο ( διαφορα ζαμπον ξηρα, καπνιστα) και με μπαχαρικα οχι.
Τα γατια εχουν ευαισθητα νεφρα (και συχνα φευγουν λογω αυτων) και αυτα τα αλλαντικα (το λεει και το ονομα τους) τους καταστρεφουν τα νεφρα.
Εγω ξερεις τι κανω ; Επειδη με βρισκει αδυναμο και με εκμεταλευεται ο μπαγασας. Οταν τρωω κατι τετοιο που δεν κανει γιαυτον (ουτε για μενα βεβαια) εχω κατι σπεσιαλ διπλα ειδικα για παρτη του. Το ουσιαστικο ειναι να δει οτι του δινεις. Οποτε αμα τρωω κανα λουκανικο εχω παντα ενα μικρο κομματακι κοτοπουλο διπλα, η ζαμπον βραστο (λευκο που λενε) που προοριζεται για αυτον. Μπορει να μην το φαει και ολο αλλα του φτανει.
Ο δικός μου τρελλαίνεται για παγωτό ,σουβλάκια,τυριά,ρώσσικη σαλάτα κλπ.
Δεν υπάρχει περ´πτωση να φάω κάτι από αυτά και να μη χώσει την γλώσσα του ο άτιμος.
Η μία απ τις αδελφές του (δεν ζει πιά),έτρωγε σοκολάτες απ τα χέρια της αδελφής μου ενώ ή δεύτερη αδελφή του (επίσης μη εν ζωή) είχε μάθει και άνοιγε τον φούρνο της κουζίνας !!!!
Είναι απρόβλεπτα πλάσματα τα γατιά και θέλουν προσοχή και εγρήγορση γιατί ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς τι θα σου σκαρώσουν..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.