Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
να και η μπερμπαντισσα πριν την κοπανησει και επανελεθει..

Attachments

• 67365197_2123230474640657_7039969186516303872_n.jpg
    67365197_2123230474640657_7039969186516303872_n.jpg
    105.7 KB · Views: 132
Εμένα ο πρώτος μου γάτος έτρωγε ελιές καμμία φορά. Αφού έπαιζε μαζί τους κανένα 20λεπτο και τις "σκότωνε", τις έτρωγε αφήνοντας το κουκούτσι.
Η γυναίκα μου δεν το πίστευε μέχρι που της το έκανε live demo ο γατούλης.

Μάλλον της έλειπαν έλαια για το τρίχωμα.

Ο δικός μου τρελλαίνεται για παγωτό ,σουβλάκια,τυριά,ρώσσικη σαλάτα κλπ.

Δεν υπάρχει περ´πτωση να φάω κάτι από αυτά και να μη χώσει την γλώσσα του ο άτιμος.

Η μία απ τις αδελφές του (δεν ζει πιά),έτρωγε σοκολάτες απ τα χέρια της αδελφής μου ενώ ή δεύτερη αδελφή του (επίσης μη εν ζωή) είχε μάθει και άνοιγε τον φούρνο της κουζίνας !!!!

Είναι απρόβλεπτα πλάσματα τα γατιά και θέλουν προσοχή και εγρήγορση γιατί ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς τι θα σου σκαρώσουν..

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν υπάρχει περ´πτωση να φάω κάτι από αυτά και να μη χώσει την γλώσσα του ο άτιμος.

Η μία απ τις αδελφές του (δεν ζει πιά),έτρωγε σοκολάτες απ τα χέρια της αδελφής μου ενώ ή δεύτερη αδελφή του (επίσης μη εν ζωή) είχε μάθει και άνοιγε τον φούρνο της κουζίνας !!!!

Είναι απρόβλεπτα πλάσματα τα γατιά και θέλουν προσοχή και εγρήγορση γιατί ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς τι θα σου σκαρώσουν..

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ !!! ΟΧΙ ΠΑΓΩΤΟ

χαχαχχαχαχαχαχχα :flipout:

Μην το συνδέεις με τον περιορισμό της τροφής που του δίνετε.

Έχουν τρομερή όσφρηση και του μύρισε η λιχουδιά.

Χαζό ήταν να το αφήσει?

Την άλλη φορά απλά βάλτε την κατσαρόλα μέσα στον φούρνο.
Αυτή την πόρτα δεν μπορεί να την ανοίξει!

φυσικα μετα απο αυτο ολη η σαλτσα εγινε δικη του και των γατιων που ταϊζουμε. και εμεις πηραμε ενα μαθημα ακομα.. :laugh::laugh:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Γιατί Γιώργο?

Αλλωστε δεν τρώει κανονικά,το γλείφει τρείς-τέσσερις φορές και σταματάει.

Είναι επικίνδυνο?

Οτιδηποτε εχει ζαχαρη ειναι δηλητηριο.
Βασικα η ζαχαρη δεν υπαρχει στη φυση στο μενου των ζωων (εκτος εξαιρεσεις με οσον αφορα το μελι και τις αρκουδες).

Εδω που τα λεμε και για τον ανθρωπο δεν ειναι καλη η ζαχαρη.

Τους προκαλει κακο και στα σκυλια και στα γατια. Μπορει να τυφλωθουν (συν αλλα διαφορα).
Επιπλεον οι γατες δεν εχουν καν αισθητηρες γλυκου στην γευση τους. Οποτε οταν τρωνε παγωτο ειναι το γαλα που λιχουδιαζουν οχι το γλυκο του παγωτου. Οποτε καλυτερα ενα γιαουρτακι.

Όταν είχαμε την Γλύκα, αραιά και που έπαιρνε κανένα μπιφτέκι ή κανένα κομμάτι κοτόπουλο.
Με την Μινιόν, 4 χρόνια τώρα, δεν έχουμε τέτοια κρούσματα. Δεν ξέρω πόσο ρόλο έπαιξε ότι, πάντα, στις γάτες μας, δίναμε μόνο τη τροφή τους και καθόλου από το δικό μας φαγητό.

δεν μπορω να μην του δινω απο αυτο που τρωω.. οταν ειναι κρεας δλδ.. και γυρο εχει φαει και "καλαμακι" (το πιασατε εσεις τα παιδια του βορρα.. ναι;) και λουκανικο και μπεϊκον και κοτοπουλο φυσικα.
νιωθω καπως ασχημα να τρωω και να μην του δινω.

δεν μπορω να μην του δινω απο αυτο που τρωω.. οταν ειναι κρεας δλδ.. και γυρο εχει φαει και "καλαμακι" (το πιασατε εσεις τα παιδια του βορρα.. ναι;) και λουκανικο και μπεϊκον και κοτοπουλο φυσικα.
νιωθω καπως ασχημα να τρωω και να μην του δινω.

Βλαδιμηρε, σουβλακι ναι, Μπεηκον οχι.
Αλλαντικα οχι. Οτι ειναι πολυ αλμυρο ( διαφορα ζαμπον ξηρα, καπνιστα) και με μπαχαρικα οχι.

Τα γατια εχουν ευαισθητα νεφρα (και συχνα φευγουν λογω αυτων) και αυτα τα αλλαντικα (το λεει και το ονομα τους) τους καταστρεφουν τα νεφρα.

Εγω ξερεις τι κανω ; Επειδη με βρισκει αδυναμο και με εκμεταλευεται ο μπαγασας. Οταν τρωω κατι τετοιο που δεν κανει γιαυτον (ουτε για μενα βεβαια) εχω κατι σπεσιαλ διπλα ειδικα για παρτη του. Το ουσιαστικο ειναι να δει οτι του δινεις. Οποτε αμα τρωω κανα λουκανικο εχω παντα ενα μικρο κομματακι κοτοπουλο διπλα, η ζαμπον βραστο (λευκο που λενε) που προοριζεται για αυτον. Μπορει να μην το φαει και ολο αλλα του φτανει.

Η Μινιόν έχει φάει τα πιο κουφά: πράσινη σαλάτα, μπακλαβά!!! και τρελλαίνεται για γιαούρτι. Το δικό μου, που του ρίχνω ταχίνι, δεν το προτιμά αλλά όταν είναι σχέτο, το τσακίζει.
Όταν είναι εδώ η μάνα μου και βλέπει ότι η Μινιόν τρώει από το κουτάλι μας, φρικάρει...

πρασινο τρωνε και τα αγρια σαρκοφαγα. μπακλαβα πως; το φυλλο μηπως μονο; ή και το σιροπι; τα γλυκα ξερω οτι τα απεχθανονται ολα τα σαρκοφαγα. το γιαουρτι εχει μια λογικη.. της μυριζει το γαλα.
απο το κουταλι μου δεν εχει φαει ακομα ..οχι οτι θα παθω κατι, αλλά δεν εχω φτασει σε αυτο το επιπεδο ακομα. ισως να μην φτασω ποτε.. αν και καμια φορα δεν κρατιεμαι και του φιλαω την μουσουδα
:laugh:

Βλαδιμηρε, σουβλακι ναι, Μπεηκον οχι.
Αλλαντικα οχι. Οτι ειναι πολυ αλμυρο ( διαφορα ζαμπον ξηρα, καπνιστα) και με μπαχαρικα οχι.

Τα γατια εχουν ευαισθητα νεφρα (και συχνα φευγουν λογω αυτων) και αυτα τα αλλαντικα (το λεει και το ονομα τους) τους καταστρεφουν τα νεφρα.

Εγω ξερεις τι κανω ; Επειδη με βρισκει αδυναμο και με εκμεταλευεται ο μπαγασας. Οταν τρωω κατι τετοιο που δεν κανει γιαυτον (ουτε για μενα βεβαια) εχω κατι σπεσιαλ διπλα ειδικα για παρτη του. Το ουσιαστικο ειναι να δει οτι του δινεις. Οποτε αμα τρωω κανα λουκανικο εχω παντα ενα μικρο κομματακι κοτοπουλο διπλα, η ζαμπον βραστο (λευκο που λενε) που προοριζεται για αυτον. Μπορει να μην το φαει και ολο αλλα του φτανει.

εχεις πολυ δικιο σ'αυτο που λες για τα νεφρα! ξερω επισης οτι και το κρεμμυδι απαγορευεται δια ροπαλου για τον ιδιο λογο. αληθευει;
αυτο που κάνεις -δινοντας του αλλα πραγματα απ'αυτα που τρως, ειναι πολυ εξυπνο! θα το υιοθετησω.. χε χε..

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

...αναμεσα σε άλλα, βουτηξε μια stanton 680EL και την εκανε μπαλακι περα-δωθε..
μ'αρεσει που μου την αφησε γνωστος για να εκτιμησω την κατασταση της....
edit.. τωρα που το θυμηθηκα ο γνωστος της ειχε σπασει την βαση για τις βιδες. την κολλησα με permatex παιδες και αντεξε τα παιχνιδια του Ταμπι.
https://www.vardakas-tools.gr/kolla...Cold-weld-gia-psyxrh-sygkollhsh-metallwn-56gr
για να μην απορουν οι φιλοι που δεν ξερουν τι ειναι αυτο...

Μια και λέτε για τροφές, κάπου διάβασα πως οι γάτες πεθαίνουν αν φάνε σκόρδο. Δεν μπορούν να το μεταβολίσουν και.... Τόσα χρόνια με γατιά (από παιδί) και δεν το είχα ξανακούσει. Οπότε προσοχή.

Status
Not open for further replies.