Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
βεβαίως και θα λυθούνε...

Σύμφωνα με τα στοιχεία η ΕΡΤ το 2016 είχε 2.276 υπαλλήλους + καμιά 600ριά μέσω εργολαβιών. ΠΗΓΉ: http://www.topontiki.gr/article/228962/posoys-ergazomenoys-ehei-i-ert
Το 2018 ζήτησε άλλους 206. ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/ar...eis-gia-tis-anages-tou-neou-tis-programmatos/

Κατά τα άλλα το πρόγραμμά της είναι σχεδόν 100% αγορασμένο και όχι δικές της παραγωγές.

Κόψανε κρέας τα παιδιά...

Ναι λύνεται μεγάλο πρόβλημα για τον πολίτη που υποφέρει να τα βγάλει πέρα, αν κλείσουν κάνα δυο κανάλια ή όλα πλην ενός, ώστε επίτέλους να τους αρκεί το προσωπικό, να βγάζουν καμιά δική τους παραγωγή και να μην τα αγοράζουν όλα.

Όσο για τις ενημερωτικές εκπομπές, δυστυχώς αυτές της ΕΡΤ δεν είναι καθόλου καλύτερες. μέχρι και antivaxers διαφημίσανε.

Η προηγουμενη κυβερνηση που εκλεισε την ερτ (ολως τυχαιως κυβερνουσε το ιδιο κομμα με σημερα), εφερνε ως επιχειρημα το κοστος της για τον πολιτη. Για το διαδοχο της λοιπον, τη Νεριτ, επεβαλε τελος 3 ευρω το μηνα μεσω της δεη.
Σημερα ξερετε ποσα πληρωνουμε για την ερτ? Ακριβως 3 ευρω το μηνα μεσω της δεη.

Να συνυπολογισουμε και τα ποσα που ειχε ηδη πληρωσει η ερτ για αθλητικες διοργανωσεις που εγιναν οσο ηταν κλειστη? Αυτα που εγιναν δωρακι απο την κυβερνηση στους καναλαρχες των ιδιωτικων και κυριως του Αντ1 τοτε? Μηπως ΔΕΝ λυνονται προβληματα του πολιτη, αλλα προβληματα των μεγαλοκαναλαρχων? (οι οποιοι ολως τυχαιως βεβαιως-βεβαιως, ετυχε να στηριζουν το ιδιο κομμα που τους εκανε τοτε τα δωρακια)

...οσο για το προγραμμα της ερτ...

οταν προβαλλει ενα ιδιωτικο καναλι εστω και μιση ταινια του Μπεργκμαν, τοτε θα κατσω να το συζητησω αν εχει θεματα το προγραμμα της ερτ.

μπορούν να κρατήσουν 1-2 κανάλια, να μην γίνουν απολύσεις (ούτε προσλήψεις φυσικά) και να κάνουν καλύτερο πρόγραμμα που να μην κοστίζει στον πολίτη απολύτως τίποτε.

Η προηγουμενη κυβερνηση που εκλεισε την ερτ (ολως τυχαιως κυβερνουσε το ιδιο κομμα με σημερα), εφερνε ως επιχειρημα το κοστος της για τον πολιτη. Για το διαδοχο της λοιπον, τη Νεριτ, επεβαλε τελος 3 ευρω το μηνα μεσω της δεη.
...

up

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

λαθος εισαι
το καλοκαιρι βρηκε το πιο δροσερο...
παντως δειχνει ευτυχισμενος
σαν τον vlad το μπαμπα του..

Ενισχυτης δεν ειναι αυτο το μπαουλακι δεξια του Ταμπυ ?
Η τσεντες ? :rolleyes:

ο Νικος εχει δικιο Μανο. ο ενισχυτης ειναι σβηστος και το μεταλλο (το καπακι του δλδ) ειναι δροσερο.
οταν αναβει εστω και χωρις σημα δεν τον πλησιαζει ουτε απο κοντα γιατι καιει. :flipout:

προσωπικα εγω παιδια μονο ΕΡΤ βλεπω. και τα 3 καναλια. και το αθλητικο φυσικα...
με την ιδιωτικη tv τα'χω σπασει εδω και χρονια, οχι για πολιτικους λογους.. (ενα καναλι για να πω την αληθεια δεν το ακουμπαω καν.. αυτο ναι, για πολιτικους λογους..)
οταν ειχα λιγοτερα απο τωρα εξοδα, ειμουν συνδρομητης του ΟΤΕ. (πολυ καλα docs και μπαρτσα).
δεν θα με πειραζε οχι 3 να πληρωνω, αλλά 13. (τα 23 θα τα θεωρουσα πολλα)

μπορούν να κρατήσουν 1-2 κανάλια, να μην γίνουν απολύσεις (ούτε προσλήψεις φυσικά) και να κάνουν καλύτερο πρόγραμμα που να μην κοστίζει στον πολίτη απολύτως τίποτε.

Δυο πανελλαδικά κανάλια τηλεόρασης, ένα με κύριο βάρος την ενημέρωση, ένα την ψυχαγωγία/πολιτισμό.
Τρία πανελλαδικά κανάλια ραδιοφώνου, Πρώτο, Δεύτερο, Τρίτο πρόγραμμα, όπως παλιά.
1200 άτομα προσωπικό, αύξηση του τέλους στα 5 ευρώ το μήνα για χρηματοδότηση εσωτερικών παραγωγών.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

προσωπικα εγω παιδια μονο ΕΡΤ βλεπω. και τα 3 καναλια. και το αθλητικο φυσικα...
με την ιδιωτικη tv τα'χω σπασει εδω και χρονια, οχι για πολιτικους λογους.. (ενα καναλι για να πω την αληθεια δεν το ακουμπαω καν.. αυτο ναι, για πολιτικους λογους..)
οταν ειχα λιγοτερα απο τωρα εξοδα, ειμουν συνδρομητης του ΟΤΕ. (πολυ καλα docs και μπαρτσα).

Και εγώ τα ίδια.

Χρόνια παρακολουθώ ΕΡΤ,ανεξαρτήτως κυβερνήσεων.

Μπορώ να ενημερωθώ χωρίς να γίνω κίτρινος και να δώ ταινίες με ελάχιστες έως μηδαμινές διαφημίσεις,χωρίς να κλείνω τετράωρο εκπομπής.(και καλά αθλητικά)

Δεν λέω οτι είναι τέλεια,θέλει σαφώς βελτιώσεις αλλά μου πάει

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Και εγώ τα ίδια.

Χρόνια παρακολουθώ ΕΡΤ,ανεξαρτήτως κυβερνήσεων.

Μπορώ να ενημερωθώ χωρίς να γίνω κίτρινος και να δώ ταινίες με ελάχιστες έως μηδαμινές διαφημίσεις,χωρίς να κλείνω τετράωρο εκπομπής.(και καλά αθλητικά)

Δεν λέω οτι είναι τέλεια,θέλει σαφώς βελτιώσεις αλλά μου πάει

+1000

και ως προς τα 3 ευρω...
η ερτ εχει προσφερει (και ακομα προσφερει) με το προγραμμα της πολιτισμο και παιδεια. Αυτο ειναι ανεκτιμητο.

συμφωνώ για την ερτ αλλά δεν είναι και τόσο αντικειμενική η ενημέρωση της. εξαρτάται από την εκάστοτε κυβέρνηση. δείτε τι έγινε την τελευταία 4ετια.....

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

vlad να γνωριζεις οτι η γατα δενεται απολυτα με τον χωρο
το μαθαινει χιλιοστο χιλιοστο
και παντα οταν εχεις επισκεπτες θα καθεται σε στρατηγικα σημεια
ωστε να επιτηρει τους αλλους.. συνηθως σε ψηλα σημεια..

+1000

και ως προς τα 3 ευρω...
η ερτ εχει προσφερει (και ακομα προσφερει) με το προγραμμα της πολιτισμο και παιδεια. Αυτο ειναι ανεκτιμητο.

Αναμφισβήτητα. Και δε θα είχα πρόβλημα να είναι και 5 ή και 10 ευρώ, αν όλα αυτά τα χρήματα πήγαιναν σε πολιτισμό και παιδεία.

Να κοπούν όμως τα προπαγανδιστικά τέρατα που δεν έχουν καμία θέση σε δημόσια τηλεόραση δυτικού κράτους. Και αυτό γίνεται με δυο τρόπους:

1. Πληρης κατάργηση του ενημερωτικού κομματιού
2. Θητεία ηγεσίας της ΕΡΤ ανεξάρτητη της κυβερνητικής θητείας. Κοινώς επι Κυριάκος η ΕΡΤ να μην έχει διοίκηση Κυριάκος κ.ο.κ.

vlad να γνωριζεις οτι η γατα δενεται απολυτα με τον χωρο
το μαθαινει χιλιοστο χιλιοστο
και παντα οταν εχεις επισκεπτες θα καθεται σε στρατηγικα σημεια
ωστε να επιτηρει τους αλλους.. συνηθως σε ψηλα σημεια..

το ξερω Νικο. ετσι λειτουργουν ολοι οι αιλουροι. αλλά οπως ολα στη ζωη, παντα υπαρχει ανοχη.. και κανενα πλασμα δεν ειναι ακριβως ιδιο με ενα άλλο ομοιο του.
πχ, θυμηθηκα μια περιπτωση (στην Ρουαντα νομιζω), οπου ενηλικος λεοντας πεθανε απο καταθλιψη (ισως; ) οταν τον πηρανε απο την νοτιο αφρικη για να εγκατασταθει και να ζευγαρωσει με λεαινες της νεας περιοχης.
τα καταφεραν δυο νεαρα αρσενικα προερχομενα απο το ιδιο μερος του αρσενικου που δεν μπορεσε να προσαρμοστει.
(θα τον μαθω τον μικρουλη μου στα περα-δωθε...) :proud:

Αναμφισβήτητα. Και δε θα είχα πρόβλημα να είναι και 5 ή και 10 ευρώ, αν όλα αυτά τα χρήματα πήγαιναν σε πολιτισμό και παιδεία.

Να κοπούν όμως τα προπαγανδιστικά τέρατα που δεν έχουν καμία θέση σε δημόσια τηλεόραση δυτικού κράτους. Και αυτό γίνεται με δυο τρόπους:

1. Πληρης κατάργηση του ενημερωτικού κομματιού
2. Θητεία ηγεσίας της ΕΡΤ ανεξάρτητη της κυβερνητικής θητείας. Κοινώς επι Κυριάκος η ΕΡΤ να μην έχει διοίκηση Κυριάκος κ.ο.κ.

οχι στο 1.
ναι στο 2. (ετσι φτιαχνει και το 1.) οχι λετε;

περιττο να πω ποσο ζηλευω..:grinning-smiley-043-bye-
(τα ταξιδια του Γιωργου...)

Aυτα ειναι τα ταξιδια του Μινοϊ (του γατου). Οχι του Γιιωργου.
Και παντα προβλεπομενα με τον ορο μεχρι εκει που μας παιρνει, γιατι ολα εξαρτοντα απο αυτον... ασε καλυτερα σκυλος και παιδια.
Εγω παντως δεν ζηλευω τιποτα. Φετος θα αραξω εδω με το γατο μου. Δε παω πουθενα. Μια χαρα ειμαι...
Οτι ηταν να δω το εχω δει. Θα αραξω σπιτι και στιs παραλιουλες μου. Τερμα τα Deja vu.

Nα εχετε καλο ταξιδι, να προσεχετε και να ξαναβρεθουμε παλι στη επιστροφη σας ολοι μαζι, και ο Ταμπυ φυσικα. :Banane0:

στα ιχ καναλια;
αστο.. στο θεμα ενημερωση, ολοι ειναι για τα σκουπιδια! η ΕΡΤ λιγοτερο απ'ολους.

Αν δεις πρωιναδικα στα ιδιωτικά θα αναθεωρήσεις...Τα σκουπίδια έχουν κάποια ποιότητα... :)

Status
Not open for further replies.