Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
θα'θελα να πω κανα δυο πραγματακια, αλλά καπου πηρε το ματι μου οτι καποιος εχει προβλημα με technics mk2..
παω να δω...

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν το μπορώ το κρύο,με παραλύει.με κάνει δυστυχισμένο.

Είμαι γατούλης εγώ,μου αρέσει η ζέστη και το καλοκαίρι κι ας με λένε βλαμμένο..:)

βαλε λοιπον την μουσικουλα σου μεχρι να ξαναπας Ξυλοκαστρο! :drummer::singer::guitarist:

Eνα κλιματιστικο κατα μεσο ορο βγαζει 8 βαθμους κελσιου παγωμενο αερα, οταν λειτουργει. (αναλογως και την ταχυτητα ροης αερα)
Κατα τη διαρκεια του υπνου οπου ο οργανισμος μας ριχνει τη θερμοκρασια του, τετοια παγωμενα ρευματα αερα οσο μικρα κι αν ειναι, κανουν τον υπνο ανυποφορο. Πλευριτωνεις ευκολα.

Η λυση ειναι ΜΟΝΟ κλιματιστικο Inverter και μαλιστα μικρο ωστε οταν ριξει την ισχυ του να λειτουργει σε λιγα BTU. Ετσι, ο αερας δεν εξερχεται απο αυτο παγωμενος, αλλα δροσερος. Και οικονομια αλλα και ποιοτητα στον υπνο.
Για κλιματισμο, θεωρω μονοδρομο τα inverter για υπνοδωματιο.

Απο εκει και περα ως δευτερη επιλογη, θα επελεγα ανεμιστηρα οροφης ρυθμισμενο (για καλοκαιρι) να τραβαει τον πιο παγωμενο αερα απο το δαπεδο προς το ταβανι. Ενα πολυ χαλαρο ρευμα αερα οπου δεν σε πλευριτωνει και σε ανακουφιζει αρκετα ωστε να μπορεις να κοιμηθεις χωρις προβλημα. Στο εξωτερικο χρησιμοποιουν αρκετα ανεμιστηρες οροφης σε πολλους χωρους ενος σπιτιου, στην ελλαδα δεν ειναι διαδεδομενοι.

εμεις που δεν εχουμε inverter το βαζουμε στους 29-30. (το βαζει δλδ.. εγω μετα το βγαζω)
καποιες φορες κρυωνω και με σκετο ανεμιστηρα. αλλα οχι σε ολο το σωμα. εκει που χτυπαει ο αερας κρυωνω, εκει που δεν χτυπαει βραζω. μαρτυριο με λιγα λογια

Πίστεψέ Πέτρο μου, με τη ζέστη υποφέρω περισσότερο εγώ.

Μιλάς με κάποιον, όχι που δεν κρυώνει όπως λάθος νομίζουν κάποιοι αλλά που του αρέσει το κρύο.

Το καλοκαίρι υποφέρω.

Το χειμώνα είμαι στα καλύτερά μου. βγάζω όλο τον χειμώνα με μπουφάν (χωρίς επένδυση) και κοντομάνικο από μέσα.

Καμιά φορά ξεχνιέμαι βγάζω το μπουφάν και μου την λένε όλοι.

Μια φορά με πέτυχε στους -10 oC να κάνω αμέριμνος το τσιγαράκι μου (με κοντομάνικο) γνωστός και έπαθε σοκ.:flipout:

εχουμε 3 τετοιους στη δουλεια. με κοντομανικο χειμωνα-καλοκαιρι.
ο ενας εχει και σκουτερ!!

Σωστός! Το στρώμα όμως θα κοστίζει μιά περιουσία! Γι'αυτό σου λέω, άλλο δωμάτιο! Έχω φίλους που έχουν πανευτυχείς γάμους και φταίει (και) αυτό!

το αλλο δωματιο; η αρχουσα ταξη εχω ακουσει οτι κοιμαται ετσι.
η προοο γιαγια μου με τον προοο παππου μου ετσι κοιμοντουσαν στην παλια πατριδα

Σας θαυμάζω που μπορείτε και κοιμάστε με συντροφιά (δεν ζηλεύω)

Εγώ δεν μπορώ πια να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με άλλον.

Μιλάμε για τον απόλυτο γεροντοκόρο!!!

Σας θαυμάζω που μπορείτε και κοιμάστε με συντροφιά (δεν ζηλεύω)

Εγώ δεν μπορώ πια να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με άλλον.

Μιλάμε για τον απόλυτο γεροντοκόρο!!!

εδω κοιμομαστε 3 παρεα πια Δημητρη!!
θες φωτο;;;; :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οχι βέβαια !

Μερικά πράγματα καλύτερα να μένουν στην φαντασία..:)

αμ μόνο στην φαντασια ειναι πια .......
απο τοτε που παρατησε δια παντος το κρεβατακι του και μετακομισε στο δικο μας, "ασπρη" μερα ΔΕΝ εχω δει!
:flipout:
μια φορα επιχειρησα "πεσιμο" και πηρα την απαντηση "ξεχνα το! δεν μπορω με κοινο" :flipout:
ελα ομως που τον λατρευω τον καψερο... αγκαλια μου κοιμαται!
σημερα μαλιστα τις "αρπαξε" καλα απο την μανα της γατουλας που παιζουν μαζι οταν κατεβαινουμε στον ακαλυπτο να ταϊσουμε τα άλλα γατακια.
τον κανει τρελο κεφι μια μικρουλα.. ειδα φλερτ αναμεσα τους, χωρις πλακα! κατεβηκε η μανα της απο την μαντρα και τους πηρε στο κυνηγι και τους δυο!
πω πω κακια πεθερα!! του λεω.. :flipout:

Αλήθεια,ο τάμπυ τρώει κανονικά?

Ο δικός μου τσιμπάει λίγο και μένει νηστικός την περισσότερη μέρα.

δεν σταματαει.. ξερει που ειναι η τροφη του και με σπρωχνει με τα πατουσακια του προς τα εκει! μετα παει στο αδειο μπολακι του, το κοιταει και κοιταει εμενα!!
βαλε μου σαν να λεει!! :flipout:

Status
Not open for further replies.