Δεν το μπορώ το κρύο,με παραλύει.με κάνει δυστυχισμένο.
Είμαι γατούλης εγώ,μου αρέσει η ζέστη και το καλοκαίρι κι ας με λένε βλαμμένο..![]()
Πιστέψτε με πως το καλοκαίρι με τη σύντροφο μαρτυρώ! Αυτή κουβερτάκι,εγώ βράζω.Δράμα..
Eνα κλιματιστικο κατα μεσο ορο βγαζει 8 βαθμους κελσιου παγωμενο αερα, οταν λειτουργει. (αναλογως και την ταχυτητα ροης αερα)
Κατα τη διαρκεια του υπνου οπου ο οργανισμος μας ριχνει τη θερμοκρασια του, τετοια παγωμενα ρευματα αερα οσο μικρα κι αν ειναι, κανουν τον υπνο ανυποφορο. Πλευριτωνεις ευκολα.
Η λυση ειναι ΜΟΝΟ κλιματιστικο Inverter και μαλιστα μικρο ωστε οταν ριξει την ισχυ του να λειτουργει σε λιγα BTU. Ετσι, ο αερας δεν εξερχεται απο αυτο παγωμενος, αλλα δροσερος. Και οικονομια αλλα και ποιοτητα στον υπνο.
Για κλιματισμο, θεωρω μονοδρομο τα inverter για υπνοδωματιο.
Απο εκει και περα ως δευτερη επιλογη, θα επελεγα ανεμιστηρα οροφης ρυθμισμενο (για καλοκαιρι) να τραβαει τον πιο παγωμενο αερα απο το δαπεδο προς το ταβανι. Ενα πολυ χαλαρο ρευμα αερα οπου δεν σε πλευριτωνει και σε ανακουφιζει αρκετα ωστε να μπορεις να κοιμηθεις χωρις προβλημα. Στο εξωτερικο χρησιμοποιουν αρκετα ανεμιστηρες οροφης σε πολλους χωρους ενος σπιτιου, στην ελλαδα δεν ειναι διαδεδομενοι.
κρατα αποσταση ασφαλειας απο το κουβερτακι. μην την αφηνεις να σε σκεπαζει..![]()
Πίστεψέ Πέτρο μου, με τη ζέστη υποφέρω περισσότερο εγώ.
Μιλάς με κάποιον, όχι που δεν κρυώνει όπως λάθος νομίζουν κάποιοι αλλά που του αρέσει το κρύο.
Το καλοκαίρι υποφέρω.
Το χειμώνα είμαι στα καλύτερά μου. βγάζω όλο τον χειμώνα με μπουφάν (χωρίς επένδυση) και κοντομάνικο από μέσα.
Καμιά φορά ξεχνιέμαι βγάζω το μπουφάν και μου την λένε όλοι.
Μια φορά με πέτυχε στους -10 oC να κάνω αμέριμνος το τσιγαράκι μου (με κοντομάνικο) γνωστός και έπαθε σοκ.![]()
Βρε δεν το αφήνω, η άλλη βράζει σαν σόμπα.......
δεν μπορω να κατεβασω ιδεα σε κατι τετοιο..
Εύκολο! Άλλο κρεβάτι-δωμάτιο!
ε αυτο ειναι ..καπως.. δεν θα μπορουσα να το "προτεινω"
αλλη λυση ειναι ενα custom made κρεβατι.. χε χε..
Ναι, σωληνώσεις με φρέον στο μισό!
:BDGBGDB55:
Σωστός! Το στρώμα όμως θα κοστίζει μιά περιουσία! Γι'αυτό σου λέω, άλλο δωμάτιο! Έχω φίλους που έχουν πανευτυχείς γάμους και φταίει (και) αυτό!
Σας θαυμάζω που μπορείτε και κοιμάστε με συντροφιά (δεν ζηλεύω)
Εγώ δεν μπορώ πια να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο με άλλον.
Μιλάμε για τον απόλυτο γεροντοκόρο!!!
εδω κοιμομαστε 3 παρεα πια Δημητρη!!
θες φωτο;;;;![]()
Οχι βέβαια !
Μερικά πράγματα καλύτερα να μένουν στην φαντασία..![]()
Αλήθεια,ο τάμπυ τρώει κανονικά?
Ο δικός μου τσιμπάει λίγο και μένει νηστικός την περισσότερη μέρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.