Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ξεχασα.. και ενα τριπολικο καλωδιο ρευματος για να γειωθει βραχιονας και σασι κατευθειαν στο δικτυο.

Και πόσα περίπου θα χρειαστώ για όλα αυτά τα μερεμέτια?

να ξέρω ,να αρχίζω να μαζεύω στην άκρη..

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Και πόσα περίπου θα χρειαστώ για όλα αυτά τα μερεμέτια?

να ξέρω ,να αρχίζω να μαζεύω στην άκρη..

τιποτα! την καλωδιωση μου την χαρισε ο Πανικος. αρκετη για καμποσα πικαπ. ολα τα άλλα ειναι φθηνα και αναξια λογου. ΕΣΥ αν κάνεις κεφι να τερματιστει το πικαπ σου με rca και οχι φυτευτο καλωδιο, τοτε θα πρεπει να αγορασεις απο το ebay το εξαρτημα του γαλλου, που αν θυμαμαι καλα ερχεται με 43 ευρω μαζι με το shipping. (κατα την γνωμη μου ειναι απαραιτητο, αλλά ΕΣΥ αποφασιζεις).
ουτε για εργατικα και τετοια να παει το μυαλο σου! εχω φτιαξει ετσι ηδη ενος χαϊφιντελα συναδελφου. και για το κεφι μου και μονο εχω ορεξη για κανα-δυο ακομα..
μετα θα βαριεμαι.. -το ξερω- και ...οποιος προλαβε τον κυριο ειδε..... :flipout:
αλλωστε το νημα που ανοιξα ακριβως για αυτον τον λογο, ηταν για να αντιγραψουν οι φιλοι του φορουμ (οι technicsακιδες) οτι εκανα. οχι για διαφημιση, ουτε "μεροκαματο", ουτε κατι αλλο. Για το κεφι μου και μονο!
Θα μου πεις, αυτοι που κανουν αυτη την δουλεια για να ζησουν;;;; ε τι να σου πω τωρα.. οτι ακομα ΔΕΝ εχω δει καποιον να φτιαξει/επισκευασει σωστα βραχιονα mk; πόσο μαλλον να βελτιωσει.
ισως και να υπαρχει.. δεν ξερω.. εγω ακομα δεν εχω πετυχει.

Μα γιατί να σκοτώσουν τα λιοντάρια;
Ας τα επέστρεφαν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Όσον αφορά τα pitbull, τα έχουμε ξαναπεί: αν βρεθούν σε λάθος χέρια (που μάλλον είναι ο κανόνας), μετατρέπονται σε φονικές μηχανές.

Όσον αφορά τα pitbull, τα έχουμε ξαναπεί: αν βρεθούν σε λάθος χέρια (που μάλλον είναι ο κανόνας), μετατρέπονται σε φονικές μηχανές.

δεν γινεται να αφησουν τα λιονταρια ελευθερα Διονυση, γιατι δεν φοβουνται τον ανθρωπο. μεγαλωσαν σε ανθρωπινα χερια. χώρια που πιθανον δεν μπορουν να επιβιωσουν σε αγριο περιβαλον.
η καλυτερη λυση θα'ταν ενας ζωολογικος κηπος. καποιες τιγρεις στο φυσικο τους περιβαλον που σκοτωσαν και τραφηκαν με ανθρωπινη σαρκα, σε ζωολογικο κηπο κατεληξαν.. (στην Ινδια φυσικα)

Τα pitbull (αλλα οχι μονο και αλλες ρατσες Stanford) ειναι προορισμενα για ακαταλληλα χερια. Ειναι κατασκευασμενα για αυτο τον σκοπο.
Ειχε ειπωθει στην εδω στην Γαλλια, εδω και δυο δεκαετιες τωρα πια, οτι πρεπει να εξαλειφθει η ρατσα με την υποχερωτικη στειρωση και απαγορευση αναπαραγωγης.
Αλλα παντα υπαρχουν και τριγυρνουν μεσα σε λαθος χερια. Υπαρχει ειδικη μαφια εκτροφειων για τετοιες ρατσες υποτιθεται απαγορευμενες για αναπαραγωγη.
Πανε Ρουμανια, Ρωσσια και τα φερνουν.

δεν γινεται να αφησουν τα λιονταρια ελευθερα Διονυση, γιατι δεν φοβουνται τον ανθρωπο. μεγαλωσαν σε ανθρωπινα χερια. χώρια που πιθανον δεν μπορουν να επιβιωσουν σε αγριο περιβαλον.
η καλυτερη λυση θα'ταν ενας ζωολογικος κηπος. καποιες τιγρεις στο φυσικο τους περιβαλον που σκοτωσαν και τραφηκαν με ανθρωπινη σαρκα, σε ζωολογικο κηπο κατεληξαν.. (στην Ινδια φυσικα)

Έστω σε ζωολογικό κήπο. Η θανάτωση μου φαίνεται υπερβολή. Δεν ξέρουμε βέβαια την εκεί ισχύουσα νομοθεσία.

Status
Not open for further replies.