Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room
α) δικό μου το φταίξιμο Μήτσε.
β) απο γιορτές δεν καταλαβαίνω τίποτα εδώ και χρόνια. ειδικά απο τότε που δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ δώρο, χεσμένες τις έχω εντελώς!
δεν χαλάω τίποτα παραπάνω απο ότι χαλάω τις άλλες εποχές.
γ) σκέψου την πιθανότητα να έρθεις απο'δω, 1ον να ακούσεις το πικάπ μου και να αποφασίσεις αν κάνεις κέφι να φτιάξω και το δικό σου έτσι και 2ον, να κατέβουμε στην αυλή να δεις το τσούρμο, μπας και γουστάρεις να φύγεις με 2 αχόρταγα μικρά γατιά...γιατί όχι....
σου στέλνω πμ με το τηλ μου και αν δεν αποντήσω αμέσως, σημαίνει είμαι στο μηχανάκι και δεν ακούω.. πάρε ξανά.
για μπύρα και μέταλ στα εξάρχεια θα πάω...
Εγώ συγγνώμη Βλαδίμηρε,αντέδρασα πολύ άδικα απέναντί σου.
Είσαι καλόψυχος άνθρωπος.Εσύ πόσταρες την χαρά της ζωής,τί πιό όμορφο?
Απλά είμαι στην φάση θυμού τώρα και προσπαθώ να τον διαχειριστώ,ατυχώς προς το παρών.
Ερχονται τα Χριστούγεννα και δεν νοιώθω κανένα "πνεύμα" γιορτινό φέτος.
Μόνο κακός και γκρινιάρης γίνομαι,μέρα με την μέρα.
σαν τον Εμπενίζερ Σκρούτζ
Bah! Humbug !
α) δικό μου το φταίξιμο Μήτσε.
β) απο γιορτές δεν καταλαβαίνω τίποτα εδώ και χρόνια. ειδικά απο τότε που δεν παίρνω ούτε ένα ευρώ δώρο, χεσμένες τις έχω εντελώς!
δεν χαλάω τίποτα παραπάνω απο ότι χαλάω τις άλλες εποχές.
γ) σκέψου την πιθανότητα να έρθεις απο'δω, 1ον να ακούσεις το πικάπ μου και να αποφασίσεις αν κάνεις κέφι να φτιάξω και το δικό σου έτσι και 2ον, να κατέβουμε στην αυλή να δεις το τσούρμο, μπας και γουστάρεις να φύγεις με 2 αχόρταγα μικρά γατιά...γιατί όχι....
σου στέλνω πμ με το τηλ μου και αν δεν αποντήσω αμέσως, σημαίνει είμαι στο μηχανάκι και δεν ακούω.. πάρε ξανά.
για μπύρα και μέταλ στα εξάρχεια θα πάω...