Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Α ναι .... ισως κανει συνολικοτερο καλο η μαστιχα (και με το στομαχι).
Σε σκονη μαλλον εννοει ο Σπυρος.

Αυτό το σκληρό ρετσίνι που βγάζει το δέντρο..Ρίχνουμε μερικά κομματάκια στο νερό και το αφήνουμε για μια μέρα μέχρι να βγάλει τα σωματίδια..Ύστερα το στραγγίζεις σε ένα μικρότερο μπουκάλι η ποτήρι και ξαναγεμίζεις το μεγάλο με σκοπό να το ξαναχρησιμοποιήσεις..
Νίκο να το προσέξεις γιατί υπάρχει μεγαλος κίνδυνος για καρκίνο στον φάρυγγα σε βάθος χρόνου..Κάνουν ζημιά τα υγρά.

Νικο (θα το πω για να τ'ακουσω ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ εγω)

Εαν ημουν ΣΥΝΕΧΩΣ μικρος και οι γονεις μου με ΕΞΑΝΑΓΑΖΑΝ σε ενα απαρεγκλιτο ωραριο (διατροφης, υπνου, κλπ)
θα ειχα το 1/4 των προβληματων που με ταλανιζουν σημερα. Τι σχεση εχει αυτο με την ΓΟΠ ? ... ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΑ !
Απο τοτε που "ωριμασα" και κανω του κεφαλιου μου .... πηγε κατα διαολου η μεθοδολογικη ακριβεια του οργανισμου μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αυτό το σκληρό ρετσίνι που βγάζει το δέντρο..Ρίχνουμε μερικά κομματάκια στο νερό και το αφήνουμε για μια μέρα μέχρι να βγάλει τα σωματίδια..Ύστερα το στραγγίζεις σε ένα μικρότερο μπουκάλι η ποτήρι και ξαναγεμίζεις το μεγάλο με σκοπό να το ξαναχρησιμοποιήσεις. Νίκο να το προσέξεις γιατί υπάρχει μεγαλος κίνδυνος για καρκίνο στον φάρυγγα σε βάθος χρόνου..Κάνουν ζημιά τα υγρά.

Γιατι να μην το παρει κατευθειαν σε σκονη ?
Απο τα μαγαζια που πουλουν βοτανα κλπ ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Γιατι να μην το παρει κατευθειαν σε σκονη ?
Απο τα μαγαζια που πουλουν βοτανα κλπ ....

Ας πάρει..Αυτό που του λέω εγώ έχει πάνω από 200 ευρώ το κιλό..Με την σκόνη δεν ξέρω τι παίζει...Εγώ το βρήκα τζάμπα..Είχε η πεθερά μου .

Επίσης ,να αποφεύγεις να κοιμάσαι από την δεξιά πλευρά και να βάλεις δύο μαξιλάρια για να είναι πιο ψηλά το κεφάλι σου..Βοηθάει.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Επίσης, να αποφεύγεις να κοιμάσαι από την δεξιά πλευρά ...

Οχι πολυ πρακτικο και εφαρμοσιμο (ενοσω κοιμασαι).
Αλλα τουλαχιστον .... μπορεις να ΠΕΦΤΕΙΣ (για υπνο) με την αριστερη πλευρα.
Οτι και αν συμβει μετα :flute:....

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οχι πολυ πρακτικο και εφαρμοσιμο (ενοσω κοιμασαι).
Αλλα τουλαχιστον .... μπορεις να ΠΕΦΤΕΙΣ (για υπνο) με την αριστερη πλευρα.
Οτι και αν συμβει μετα :flute:....

Ακριβώς

Τουλάχιστον αυτό με τον ύπνο το κάνω!

Νίκο το ποτό παίζει μεγάλο ρόλο..Εγώ έκοψα το ποτό πριν από πέντε χρόνια εξαιτίας της κατάστασης...Ούτε μπύρα δεν πίνω καλά καλά..Βοήθησε σε υπερθετικο βαθμό.

Εγώ είχα συμπτώματα ΓΟΠ,έκανα γαστροσκόπηση (με μέθη πάντα) και μου βρήκαν έλκος.

Μου δώσανε θεραπεία αλλά ζώ με losec ακόμα.! (μάλλον το ελικοβακτηρίδιο είναι ανθεκτικό)

Πρέπει να ξανακάνω...

Status
Not open for further replies.