Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Mπορω να κολυμπαω για ωρες μαζι τους :love::love:....
(οχι οτι ειχα την τυχη ποτε !)

Μπαμπη, αν και πεφτεις καπως μακρια
σ'ευχαριστω για την προσκληση -bye-

Παιδες,
εχει μια εκπληκτικη πανσεληνο ακριβως εξω απο το παραθυρο μου.:love:
Αναμεσα σε δυο πολυκατοικιες :nounder: ... αλλα και παλι :proud: ... ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ. :blush:

Δεν σας την αποθανατιζω μεσω καμερουλας κινητου
γιατι ... η καμερουλα μου ειναι ΟΡΙΣΜΟΣ θανατου ομορφιας στιγμιοτυπου !

Ας βαλω κατι αλλο (περιπου αντιστοιχο) :rolleyes: ...

TightNiceBighorn-size_restricted.gif

Eιχαμε κατι λιγα .... αλλα μονο πανω στον Χορτιατη.
Kαι μαλλον λιωσανε αφου ειχε λιακαδα ολη την ημερα.
Στην Χαλκιδικη (Πολυγυρο) ας μας ενημερωσει ο Songless.

Eιχαμε κατι λιγα .... αλλα μονο πανω στον Χορτιατη.
Kαι μαλλον λιωσανε αφου ειχε λιακαδα ολη την ημερα.
Στην Χαλκιδικη (Πολυγυρο) ας μας ενημερωσει ο Songless.

Στην Σουρωτή είναι ο φίλος Song

...Τι έγινε, βρε παιδιά; Μετά το "Δισκοβόλο" στο Στάδιο αποκτήσαμε "Τοξοβόλο" στο Σύνταγμα...;

......σχολιάζοντας την επικαιρότητα

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Eαν εχει και κατι τετοιο :proud: ....

MW-HK531_galaxy_ZH_20190530122830.jpg

OΥΔΕΜΙΑ αντιρρηση (.... εγω θα σας σφουγγαριζω, ξεσκ@τιζω :rolleyes: .... αρκει :smash: .... να μ'αφηνετε να κοιμαμαι στο Falcon :sleep:)

Δικό σου: (Η κανονική φάση ξεκινάει κάπου στο 6:45, τα προηγούμενα είναι σαχλαμαρίτσες για να περνάει η ώρα όσο περιμένεις στην ουρά!)

https://www.youtube.com/watch?v=Dkd2DX1hVSI

Έκλεισες εισιτήριο ή ακόμα;

Πολυ φλυαρος ο Οhnaka ...
Αμα ειναι να μου τα κανει αεροστατο ... δεν μπαινω στο simulator.
Ομως αμα μου βρειτε ενα sleeping bag να κοιμηθω στο Falcon ... αλλαζει το πραμα :rolleyes:

Πολυ φλυαρος ο Οhnaka ...
Αμα ειναι να μου τα κανει αεροστατο ... δεν μπαινω στο simulator.
Ομως αμα μου βρειτε ενα sleeping bag να κοιμηθω στο Falcon ... αλλαζει το πραμα :rolleyes:

Αν δεις τι γράφει εκεί στην αναμονή (70 λεπτά), καταλαβαίνεις ότι βάζουν διάφορες τέτοιες παπαριτσες για να μη δυσανασχετείς.

Είμαστε κακομαθημένοι στην Ελλάδα, τέτοιες ουρές δε συναντάμε ούτε στο ΤΣΜΕΔΕ.

Δλδ για να μην θεωρηθώ κακομαθημένος πρέπει να υποστώ αυτή την μ... για να "διασκεδάσω" μετά. Μάλιστα.

Καλύτερα κακομαθημένος. Είναι και ποιος μου το προσάπτει βέβαια. Για να μην τρελαθούμε.

Δλδ για να μην θεωρηθώ κακομαθημένος πρέπει να υποστώ αυτή την μ... για να "διασκεδάσω" μετά. Μάλιστα.

Καλύτερα κακομαθημένος. Είναι και ποιος μου το προσάπτει βέβαια. Για να μην τρελαθούμε.

Εντάξει, το ότι δεν έπιασες το σαρκαστικό του ποστ να το καταλάβω, αλλά μην ξεσπαθώνεις κι έτσι ρε αδερφέ, είπαμε.

Άλλαξε το "κ" με "λ" και κάντο "καλομαθημένοι", μπας και συνεννοηθούμε. :flipout:

Και να πω οτι ειναι ευκολοτερο για τους αμερικανους απο οτι για τους ελληνες ... ΨΕΜΜΑΤΑ θα πω.
Ολοι ... βελουγκες ειναι ! Πως στον διατανο στεκονται στην ουρα επι 70 λεπτα ? Απο τιτανιο ειναι οι αρθρωσεις ?

Και να πω οτι ειναι ευκολοτερο για τους αμερικανους απο οτι για τους ελληνες ... ΨΕΜΜΑΤΑ θα πω.
Ολοι ... βελουγκες ειναι ! Πως στον διατανο στεκονται στην ουρα επι 70 λεπτα ? Απο τιτανιο ειναι οι αρθρωσεις ?

Γενικά σε τέτοιες χώρες με πολύ κόσμο (ΗΠΑ, Ασία κλπ), οι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει έτσι και το βρίσκουν φυσιολογικό. Εκεί που εμείς βλαστημάμε και φορτώνουμε, αυτοί αμολάνε χαρταετό και στήνονται 2-3ωρα στις ουρές σα να μη συμβαίνει τίποτα. Εξάλλου, δεν υπάρχει και εναλλακτική (εκτός από τις τακτικές του Thanos). Το ότι μια πόλη έχει 3 φορές τον πληθυσμό της Αθήνας, δε σημαίνει ότι έχει και 3 φορές περισσότερα εστιατόρια ή rollercoasters.

Στην Αθήνα πάλι, αν μου πει εστιατόριο ότι έχει 30 λεπτά αναμονή έχω φύγει τρέχοντας πριν τελειώσει την πρόταση του το κοριτσάκι στην πόρτα!

Δεν γινεται αυτο που λες ... "να μην συμβαινει τιποτα".
Εισαι ακομα υγιης και χωρις σοβαρα προβληματα (και ΕΤΣΙ να παραμεινεις).
Ομως ΕΑΝ ποτε γινεις 130 κιλα (στο 1.80) ... τοτε ΚΑΜΙΑ ορθοστασια δεν την αντεχεις.

Trust me !

Δεν γινεται αυτο που λες ... "να μην συμβαινει τιποτα".
Εισαι ακομα υγιης και χωρις σοβαρα προβληματα (και ΕΤΣΙ να παραμεινεις).
Ομως ΕΑΝ ποτε γινεις 130 κιλα (στο 1.80) ... τοτε ΚΑΜΙΑ ορθοστασια δεν την αντεχεις.

Trust me !

Δικό σου:

https://newatlas.com/lex-folding-wearable-chair/56211/

90

:flipout::flipout::flipout:

Status
Not open for further replies.