Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
με 100+ ευρώ βλέπω μόνο ... :p
Βλέπεις κάτι άμεσα διαθέσιμο;

Υ.Γ. 100 είναι το πονεμένο όριο μαζί και με προσαύξηση! Τέλος πάντων θα συνεχίσω το γκουγκλάρισμα, θα κάνω και μερικά τηλεφωνήματα, μήπως εντοπίσω κάτι...

Μίά ακόμα συνέπεια της καραντίνας:
Web Cameras σε έλλειψη!

Web Κάμερες που πριν ένα μήνα κόστιζαν 25-35 ευρώ και με Full HD ανάλυση έχουν εξαφανιστεί ολότελα από την αγορά. Κάντε αναζήτηση στο Skroutz, Best Price και στις γνωστές αλυσσίδες, E-Shop, Πλαίσιο, κλπ. και θα το διαπιστώσετε. Όλα τα τρέχοντα μοντέλα σε λογικές τιμές αναφέρονται ως εξαντλημένα! Ακόμα και σε περιφερειακά μαγαζιά δε βρίσκεις κάτι.
Μόνο από τα 200 ευρώ και πάνω βρίσκεις.

Καμιά πρόταση;
Αν τυχόν δείτε κάπου Web Κάμερα σε λογική τιμή και άμεσα διαθέσιμη, γράψτε ένα μηνυματάκι εδώ μέσα. Ψάχνω για την αδελφή μου, είναι καθηγήτρια και χρειάζεται επειγόντως...

Μιχάλη, είχα ανοίξει προ ημερών νήμα για αυτόν ακριβώς το λόγο.Απογοητεύτηκα και εγώ από τιμές και διαθεσιμότητες. Ένα παλικάρι λοιπόν μου πρότεινε την εφαρμογή ivCam που μετατρέπει το κινητό σε webcam, την κατέβασα και στο laptop και τα ζευγάρωσα πανεύκολα, έκτοτε κάνω τη δουλειά μου τέλεια!

ανοιξε νημα ΝΙκολα!!!! πολλοι δεν το ξερουν...

Ευχαριστώ! :smile:
Η τιμή "τσούζει", βέβαια... :frown:
Αλλά αν δε γίνεται αλλιώς, τι να κάνουμε; :nounder:

Το θέμα τώρα είναι να επαληθεύσω ότι δε θα έχει πρόβλημα με τα Windows 10. Διότι αφενός δεν αναφέρονται στις απαιτήσεις συστήματος και αφ'ετέρου κάπου είχα διαβάσέι κάτι σχετικό. Υποθέτω πως ότι και να'ναι λύνεται.
Αυτά... -bye-

Το θέμα τώρα είναι να επαληθεύσω ότι δε θα έχει πρόβλημα με τα Windows 10. Διότι αφενός δεν αναφέρονται στις απαιτήσεις συστήματος και αφ'ετέρου κάπου είχα διαβάσέι κάτι σχετικό. Υποθέτω πως ότι και να'ναι λύνεται.
Αυτά... -bye-

Συμβατή με:

Windows 10 ή νεότερες εκδόσεις, Windows 8, Windows 7

Δες εδώ: https://www.logitech.com/el-gr/product/hd-pro-webcam-c920s#specification-tabular

Το ιδιο εχει συμβει και με τα οξυμετρα. Απο τοτε που ανακοινωσαν στην τηλεοραση οτι μπορεις να διαπιστωσεις αν τα αερια αιματος ειναι χαμηλα, ενδειξη μολυνσης απο κορονοιο, τα οξυμετρα απο 30-35 ευρω πηγαν στα 90 ευρω και ειναι και ελαχιστα.

Το ιδιο εχει συμβει και με τα οξυμετρα. Απο τοτε που ανακοινωσαν στην τηλεοραση οτι μπορεις να διαπιστωσεις αν τα αερια αιματος ειναι χαμηλα, ενδειξη μολυνσης απο κορονοιο, τα οξυμετρα απο 30-35 ευρω πηγαν στα 90 ευρω και ειναι και ελαχιστα.
Ισχύει. Εγώ παράγγειλα ένα στα 40 το προηγούμενο Σάββατο. Σήμερα το φθηνότερο άμεσα διαθέσιμο στο skroutz κάνει 64 .

Αυτή μου στείλαν πακέτο απ'το Πανεπιστήμιο για να συνεχίσω να δουλεύω. Μια χαρά είναι. Δουλεύει και σε Mac απροβλημάτιστα για τα πάντα (για όποιον ενδιαφέρεται!). Και το καπάκι μπροστά βολεύει πολύ.

.... Και οι κουρευτικές άρχισαν να παρουσιάζουν ελλείψεις στα καλά μοντέλα... 1-2 που με ενδιέφεραν σε τρεις-τέσσερις μέρες μέχρι να το πάρω απόφαση εμφάνισαν παράδοση 30 ημερών

Αυτά... -bye-

αν τυχόν είναι χαλάνδρι, μπορώ να της δανείσω μια logitech * μέχρι να βρει άλλη σε λογική τιμή, αφού είναι για μάθημα των παιδιών

* δεν ξέρω μοντέλο, δεν έχω κουτί, είναι usb και παίζει με win 10

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αυτή μου στείλαν πακέτο απ'το Πανεπιστήμιο για να συνεχίσω να δουλεύω. Μια χαρά είναι. Δουλεύει και σε Mac απροβλημάτιστα για τα πάντα (για όποιον ενδιαφέρεται!). Και το καπάκι μπροστά βολεύει πολύ.

Νομιζω οτι ο Χρηστος .... Mac δουλευει !!!

ποιον flac player για τον mac?

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Τι μπορει να σημαινει αυτο ?

https://www.cbs17.com/community/hea...nt-for-20-trillion-over-coronavirus-outbreak/

Οτι το CBS17 διεδωσε μια ανακριβη ειδηση ? Και τωρα, την ελεγχει ?

Παιδιά, όσοι έχετε Opera, μπείτε με ενεργοποιημένο το VPN (που είναι δωρεάν) για Β. και Ν.Αμερική και θα τα βλέπετε κανονικά.

Status
Not open for further replies.