Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Όταν ήμουνα παιδάκι και με ρωτούσαν "τι θέλεις να γίνεις άμα μεγαλώσεις".... ξέρεις τι έλεγα?

Καστανάς! :flipout:

Χωρίς πλάκα!

Μ'άρεσαν (και ακόμη μ'αρέσουν) τα άτιμα!

Eισαι ο μονος που ανα πασα στιγμη μπορεις να κανεις το παιδικο σου ονειρο πραγματικοτητα.

Για ρωτα και εμας που θελαμε να γινουμε πυροσβεστες (ανεφικτο ηλικιακα πια) και αστροναυτες (γενικως και επι τα αυτα :flipout:)

Eισαι ο μονος που ανα πασα στιγμη μπορεις να κανεις το παιδικο σου ονειρο πραγματικοτητα.

Για ρωτα και εμας που θελαμε να γινουμε πυροσβεστες (ανεφικτο ηλικιακα πια) και αστροναυτες (γενικως και επι τα αυτα :flipout:)

Δεν κάνω πλάκα! Καστανάς απαντούσα!

Και υπήρχαν πολλές στιγμές αμηχανίας! :flipout:

Φυσικά έπαιρνα απαντήσεις του τύπου: "μα δεν θέλεις να γίνεις αστροναύτης?"

To πιστευω ρε συ.

Καλα και ο πυροσβεστης που ηθελα εγω δεν ηταν και κατι ...εξωτικο.

Ευκολα εμπαινες αν ηθελες. Πολυ ζορικη δουλεια ομως . Εχω φιλο που λογω μοναδας ακομα δεν κοιμαται με αυτα που εχει δει....( ΕΜΑΚ)

Κολλητή της κόρης μου από το νηπιαγωγείο.
5 χρόνων κοριτσάκι τότε, το ρωτούσες
- Τι θα γίνεις αγάπη μου όταν μεγαλώσεις;
- Αγόρι!

7 χρόνια μετά βέβαια, όλα έχουν αλλάξει...
Έχει μεγάλο αδελφό και τον ζήλευε γιατί δεν μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε εκείνος.
Τώρα θέλει να γίνει κτηνίατρος, έχει μαζέψει με τη μάνα της 6 γάτες, 2 σκυλιά και 3 4 παπαγάλους με προβλήματα που έχουν παρατήσει διάφοροι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ποτέ μη λές ποτέ!
Κι εγώ ήθελα να γίνω αστροναύτης, αλλά στα 18 μου έκοψαν το άστρο κι έγινα ναύτης!
Μετά από χρόνια....το 2008 στα 43 μου έγινα πυροσβέστης σε εθελοντική ομάδα φυσικά.
Πέρασαν 12 χρόνια από τότε και τώρα θέλω να με αφήσουν όλοι ήσυχο!:flipout::flipout:

Μωρε με ψηνουν οι εθελοντες του Υμηττου εδω στην γειτονια μου .

Αργοτερα ισως οταν κανω κατι θελω να εχω χρονο μην το ξεφτιλισω.

Απάντηση: Ιοί

Μα για αυτό λέω ότι είναι για τις ΜΕΘ και τα ΕΚΑΒ.
Δεν είναι να κυκλοφορούμε σαν οξυγονοκολλητές στο δρόμο...
Δεν συζητάμε ότι βλέπω στο δρόμο και κυκλοφορούν με τις μάσκες σε μορφή σαλιάρας!

Όπως φοράνε τα κράνη στον αγκώνα και νομίζουν ότι είναι εντάξει.

22%CF%83.gif

Αυτό με τα κράνη είναι τραγικό.
Είχα πάει τη μάνα στα επείγοντα στον Ερυθρό Σταυρό. Την είχαν μέσα στο ιατρείο και μας έβγαλαν έξω γιατί περίμεναν ένα τροχαίο σε κρίσιμη κατάσταση.
Βγήκα για τσιγάρο και είδα το ασθενοφόρο όταν έφθασε. Είχαν στα πόδια του οδηγού το κράνος της μηχανής. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου όταν τον κατέβασε είπε "ένας ακόμα που προστάτευε τον αγκώνα του". Δυστυχώς ο νεαρός βγήκε νεκρός από το ιατρείο. Πολύ κρίμα.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μωρε με ψηνουν οι εθελοντες του Υμηττου εδω στην γειτονια μου .

Αργοτερα ισως οταν κανω κατι θελω να εχω χρονο μην το ξεφτιλισω.

Aν είναι για πυροφύλαξη ok, αλλιώς δεν το συνιστώ.

Είσαι μεγάλος για τέτοια!!:grandpa::flipout:

Re: Ιοί

Όλα τα'χαμε σ'αυτή τη χώρα, το μόνο που μας έλειπε ήταν η επανάσταση του κοκτέιλ.

Για να μην αναφερθώ βέβαια και στις καθημερινές πλέον "διαδηλώσεις" που στήνονται σε αποστάσεις 2 μέτρων για 1-2 φωτογραφίες και συνεχίζουν ακριβώς όπως ξεκίνησαν, δηλαδή μπουλούκι, ή συνωστισμένοι στα ΜΜΜ, επειδή οι παρωπίδες τους και η κατήχηση ετών δεν τους επιτρέπουν να δουν πως υπάρχουν πολλοί και ουσιαστικότεροι τρόπο να διαμαρτυρηθείς (για τα δικαιότατα κατά τα άλλα αιτήματα) από το να θέτεις σε κίνδυνο ανθρώπους σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Όλα τα'χαμε σ'αυτή τη χώρα, το μόνο που μας έλειπε ήταν η επανάσταση του κοκτέιλ.

Για να μην αναφερθώ βέβαια και στις καθημερινές πλέον "διαδηλώσεις" που στήνονται σε αποστάσεις 2 μέτρων για 1-2 φωτογραφίες και συνεχίζουν ακριβώς όπως ξεκίνησαν, δηλαδή μπουλούκι, ή συνωστισμένοι στα ΜΜΜ, επειδή οι παρωπίδες τους και η κατήχηση ετών δεν τους επιτρέπουν να δουν πως υπάρχουν πολλοί και ουσιαστικότεροι τρόπο να διαμαρτυρηθείς (για τα δικαιότατα κατά τα άλλα αιτήματα) από το να θέτεις σε κίνδυνο ανθρώπους σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Κάποια πράγματα είναι και κατευθυνόμενα γιατί ναι στην Ελλάδα ακόμη και σε εποχές κρίσης υπάρχει και πολιτική σπέκουλα..
Βέβαια βρίσκουν και τα κάνουν, οι Έλληνες γενικά είναι απείθαρχος λαός όταν του δώσεις το δικαίωμα. Φαντάσου να είχαμε εφαρμόσει μοντέλο Σουηδία τι θα γινόταν.. Που εκεί ναι μεν δεν υπάρχουν περιορισμοί αλλά η ατομική ευθύνη είναι στο μάξιμουμ πειθαρχημένη.. Από την άλλη με 3Κ θανάτους θα είχαμε κρεμάσει την κυβέρνηση στο Σύνταγμα
Στη συγκεκριμένη πλατεία θυμάμαι από πιτσιρικάς δεν πήγαινες εύκολα το βράδυ. Έχει γενικά θέματα, άλλο θέμα βέβαια

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Σ'αυτή την πλατεία πήγαινα πολύ 'before it was cool' όταν ήμουν φοιτητής επί εποχών αστακομακαρονάδας (λίγο μετά τους Ολυμπιακούς) και προτιμούσα μπύρες των 2 ευρώ σε παγκάκι από cocktail των 12 ευρώ σε superlux καφετέριες - μπαρ στα πέριξ.

Συνέχισα νοσταλγικά να πηγαίνω τα τελευταία χρόνια, όπου το παγκάκι "κατάπιε" τα κοκτέηλ. Τελευταία φορά πήγα φέτος το καλοκαίρι, και μπορώ να πω, χωρίς καμία υπερβολή ότι στην πλατεία κάθονταν πάνω από 1000 άτομα. Πολύ καλά κάνανε τότε, είχε ωραία ατμόσφαιρα η όλη φάση. Τώρα, λόγω των συνθηκών, πολύ καλά κάνανε και τους το κόψαν.

Aν είναι για πυροφύλαξη ok, αλλιώς δεν το συνιστώ.

Είσαι μεγάλος για τέτοια!!:grandpa::flipout:

Ε ναι ρε συ.

Να εκμεταλευτω το κουβαγισιο ματι μου . Ασε τα φτερα και τις πτησεις στα νεα παιδια.

Mυαλό κότας. Και πολύ λέω.

Κακώς στέλνουν την αστυνομία και θρέφουν το "επαναστατικό" (μη χέ) πνεύμα.

Μια αντλία με βρωμόνερα πρέπει να στείλουν.

Αλλά είπαμε, μια από τις παρενέργειες αυτής της πανδημίας είναι ότι έβγαλε κάθε βλάκα στην επιφάνεια.

Είναι λογικό, ειδικά τώρα που θα είναι και πιο δύσκολα τα πράγματα από οικονομικής άποψης αλλά και χωροταξικής στα καταστήματα, να γίνονται περισσότερη χρήση εναλλακτικών μορφών διασκέδασης, με τη μορφή της κοινωνικής συγκέντρωσης.

Εξ' άλλου το είδαμε και στις παραλίες το ίδιο θέαμα.

Εγώ νομίζω ότι αυξηθούν αυτές οι καταστάσεις. Πάντως μιλάμε για πλατείες που ήταν όντως στέκια διασκέδασης λόγω των γύρω καταστημάτων που τώρα είναι κλειστά.

Αυτό που βλέπω τελευταία είναι πως η σωματική άσκηση πλέον αντικαταστάθηκε με το αμάξι, δείγμα ότι τελικά δεν γυμνάζονται πολλοί στη χώρα αλλά προτιμάνε μια βόλτα με το αμάξι τριγύρω

Στους δρόμους δεν υπάρχει πολύς κόσμος άλλωστε είναι τα περισσότερα κλειστά και τσάμπα ο ντόρος με τα ραντεβού και τα κομμωτήρια.. Την άλλη εβδομάδα μου λέει ο κουρέας ελα όποτε θες. Και γενικά δεν βλέπω κίνηση στα οποία ανοικτά μαγαζιά

Οι πλατείες το απόγευμα γεμίζουν από παιδιά, γονείς κτλ.. Λογικό μιας και οι καφετέριες είναι κλειστές. Υπάρχει πάντως συνωστισμός πολλές φορές

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Είναι καλή συνήθεια πάντως η καθημερινή βολτίτσα το βράδυ, την οποία έχουμε διατηρήσει, πόσο μάλλον τώρα που έχει και καλό καιρό. Εδώ βγαίναμε πριν ενάμιση μήνα με το ψιλόβροχο και το κρύο. Μέχρι τη θάλασσα έστω να ανοίξει η καρδιά μας με το ηλιοβασίλεμα. Βέβαια πλέον βλέπεις και σειρά αραδιασμένα τα αυτοκίνητα. Προφανώς με ζευγαράκια. Τι να κάμουν κι αυτά.

Έχω την αίσθηση ωστόσο ότι σε κάποιο ποσοστό ενισχύθηκε η κουλτούρα του περπατήματος (έναντι της κλεισούρας). Κάτι είναι κι αυτό. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Εχουμε ενα καπηλειο για γεροντια (με μια καποια συμπαθεια στην πρεφα :flute:) πεντε τετραγωνα απ'το σπιτι μου.
Απο Δευτερα εβλεπα εναν Μαθουσαλα (90 πατημενα) να στηνεται εξω απο το αδειο μαγαζι και να χαιρετα ... ΑΠΑΝΤΕΣ.
Δεν εδινα σημασια.

Σημερα περασε ενας τζοβενος (80φευγα) και τον ρωτησε ...
- Τι κανεις ?
- Τιποτα ... (ειναι αυτο που λεμε "καλα ειμαι")
- ... τον αλλο μηνα, τωρα !
- Mπααα, καλοκαιριασε ...
- Ο προεδρος ?
- Βαριεται ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ... :laugh::laugh::laugh::laugh:
Δηλαδη, ο μαγαζατορας "βαριεται" ... και γιαυτο δεν ανοιγει το μαγαζι.
Δεν παιζει θεματακι με προστιματακι ... αυτα ειναι για ψαρακες :laugh:

Status
Not open for further replies.