Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Πάντως μερικοί το φέρουν βαρέως που δε μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα. Greece bans Brits when it reopens to tourists due to poor coronavirus record

Το άρθρο της Mirror είναι γεμάτο ανακρίβειες βέβαια, αλλά πολυ το χαίρομαι που βρισκομαστε μια φορά απο πάνω.

Aυτοι θελουν να "γλυτωσουν" τις διακοπες τους πηγαινοντας σε μια πιο ασφαλη απο την δικη τους χωρα και εμεις θελουμε να τους γλυτωσουμε απο το να κουβαλανε πολλα χρηματα.

Δεν ξερω αν ειμαστε οντως απο πανω :D πραγματικα.

Μα και βέβαια είμαστε, σαν ξενυχτάδικο με πόρτα :BDGBGDB55:

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος για τη φετινή τουριστική χρονιά, γιατί η Ελλάδα παίζει ουσιαστικά μονοπώλιο στη Μεσόγειο φέτος. Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία Τουρκία και Αίγυπτος είναι νοκ-άουτ φέτος. Δεν έχει μείνει άλλος προορισμός.

Δε ξερω αν ειμαστε ξενυχταδικο ή κατι αλλο.

Ας ερθουν ολα τα καλοπαιδα εδω να δουμε τι θα γινει να τελειωνουμε με τα ισως και τα μπορει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το θεμα ειναι οτι για μια τουριστικη περιοδο μπορει να φαμε κανα τριμηνο καραντινα ακομα στο κεφαλι αργοτερα....

Με το οποιο πλεον δεν θα αντεξει κανεις οικονομικα.

υγ

Χρειαζομαστε αμεσα (ο πλανητης) αξιοπιστο και γρηγορο τεστ και υγειονομικο διαβατηριο που θα ειναι απαραιτητο για να εισερθεις σε μια χωρα.

Ακουγεται οργουελογικο αλλα ειναι η μονη λυση να αποφυγουμε οτι εγινε τον γεναρη με την μολυνση να ταξιδευει παντου .

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Να είσαι σίγουρος ότι η "ατονία των ταμπούρλων" δεν οφείλεται στο "μετά τις τόσες δεκαετίες" αλλά στην μη προπόνηση.
Το "ταμπούρλο" είναι σαν την γυμναστική.
Όσο γυμνάζεσαι,το σώμα σου θα είναι σε καλή κατάσταση.
Άμα όμως την παρατήσεις,κλάφτα.
Και να θυμάσαι ότι η γυμναστική που χρειάζεται το "ταμπούρλο" δεν είναι καθόλου απαραίτητο να γίνεται με δύο.

Σωκρατη, εισαι παντρεμενος η ανυπαντρος ?
Γιατι οι παντρεμενοι εχουν ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ (λιγο) τα ωφελη ης αυτοικανοποιησης.
Νομιζω οτι αντιλαμβανομαι το γιατι (και εχει να κανει, αν δεν απατωμαι, με συγχρονισμους).
Ομως οι δεκαετιες ειναι δεκαετιες ... και δεν γινονται σαββατοκυριακα !
Αν μου επιτρεπεις.

Τωρα,
αν καποιοι νιωθουν Πριαποι ... ο δρομος ανοιχτος και τα σκυλια δεμμενα !

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μπα, εγω δεν παθαινω κανενα λαλα. Τωρα πια .... τις θαυμαζω, μονο.
Τα ταμπουρλα μεσα μου .... εχουν ατονισει αρκετα (μετα τοσες δεκαετιες).
Το οποιο ειναι καλο (αλλα και κακο). Τεινω να το βλεπω σαν κατι καλο ....
γιατι οσες φορες βαρουσαν ταμπουρλα, ΔΕΝ απηλαυνα ισαριθμες γυναικες
(....κατι χειροτερο ηθελα να πω ... αλλα θα βγει ο NikosF και θα με υποβαλλει
σε λαγνον ερεθισμο αλλοτινων εποχων ... οποτε, με αυτοσυγκρατω :proud:)

Επισης ... βοηθα τα ΔΕΟΝΤΑ και οτι ειμαι ελεεινος μικροαστος, ανευ ροδας
(το οποιο ΠΟΤΕ δεν ηταν περιζητητο target group, για οποιαδηποτε γυναικα).

I think I'm free ..... (so it seems :rolleyes:)

να ακους ροκ με εμφαση στα ντραμς...
for starters-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

να ακους ροκ με εμφαση στα ντραμς...
for starters-bye-

Δεν ειναι κακο πραγμα το οτι πεφτει η (σεξουαλικη) διαθεση (μετα τα 50).
Η να το πω οσο πιο αντικειμενικα γινεται : Δεν ειναι OΛΟΤΕΛΑ κακο !
Ο νοων .... νοητω !

να τρως ανεβαστικα προιοντα
και να κοιτας καθημερινα την φον κατερινα:Banane0::award:

Γνωριζει καποιος γιατι φετος η Ιερα Συνοδος αποφασισε να κανει δυο Αναστασεις ; Και μαλιστα την δευτερη ημερα τριτη ;
Ξερει καποιος τον λογο για αυτο ;

Γνωριζει καποιος γιατι φετος η Ιερα Συνοδος αποφασισε να κανει δυο Αναστασεις ; Και μαλιστα την δευτερη ημερα τριτη ;
Ξερει καποιος τον λογο για αυτο ;

Μα η πρώτη - αν εννοείς ανήμερα το Πάσχα - ήταν ουσιαστικά "κεκλεισμένων των θυρών"....

Μα η πρώτη - αν εννοείς ανήμερα το Πάσχα - ήταν ουσιαστικά "κεκλεισμένων των θυρών"....

Nαι αυτο το ξερω, αλλα αυτη ηταν η ημερομηνια. Πως γινεται να αποφασισουν δευτερη Ανασταση ; Μου φαινεται περιεργο

Δεν ειναι κακο πραγμα το οτι πεφτει η (σεξουαλικη) διαθεση μου (μετα τα 50).
Η να το πω οσο πιο αντικειμενικα γινεται : Δεν ειναι OΛΟΤΕΛΑ κακο !
Ο νοων .... νοητω !
Επειδή μάλλον το ξέχασες,πρόσθεσα την λέξη.
Γενικότερα,η σεξουαλική διάθεση δεν χρειάζεται τα "πολλά χρόνια" για να πέσει.
Αρκούν,η κακή οικονομική κατάσταση,η χαμηλή αυτοεκτίμηση,τα πολλά κιλά κτλ.

Επειδή μάλλον το ξέχασες,πρόσθεσα την λέξη.
Γενικότερα,η σεξουαλική διάθεση δεν χρειάζεται τα "πολλά χρόνια" για να πέσει.
Αρκούν,η κακή οικονομική κατάσταση,η χαμηλή αυτοεκτίμηση,τα πολλά κιλά κτλ.

Eιμαστε τοσο παιδια (εδω μεσα) που δεν μπορουμε να δεχθουμε το αυτονοητο ?
Δηλαδη, 20 = 50 ?

Καθόλου αυτονόητο.
Άν δεν κάνω λάθος,έγραψες για διάθεση.Πιθανόν η σεξουαλική διάθεση ενός ανέμελου 20χρονου να μην ισούται με αυτή ενός άνεργου 50άχρονου,σίγουρα όμως δεν θα φταίνε τα 50 χρόνια του δεύτερου,αλλά η ανεργία.
Φαντάζομαι επίσης ότι μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις το πόσο επηρεάζει την σεξουαλική διάθεση ακόμα και του 20χρονου,η εμφάνισή του,το οικογενειακό του περιβάλλον,η οικονομική του κατάσταση και δεν ξέρω κι εγώ πόσα άλλα.
Μάνο στο ξαναγράφω.
Δεν το παίζω κοκκόρι,αλλά τα 50 δεν αποτελούν ορόσημο κακής σεξουαλικής διάθεσης.
Ψάξτο αλλού.
Υ.Γ.
Είμαι 55.

Υπο ΚΣ η πορεια ειναι φθινουσα. Η επιστημη το λεει. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καθόλου αυτονόητο.
Άν δεν κάνω λάθος,έγραψες για διάθεση.Πιθανόν η σεξουαλική διάθεση ενός ανέμελου 20χρονου να μην ισούται με αυτή ενός άνεργου 50άχρονου,σίγουρα όμως δεν θα φταίνε τα 50 χρόνια του δεύτερου,αλλά η ανεργία.
Φαντάζομαι επίσης ότι μπορείς πολύ εύκολα να καταλάβεις το πόσο επηρεάζει την σεξουαλική διάθεση ακόμα και του 20χρονου,η εμφάνισή του,το οικογενειακό του περιβάλλον,η οικονομική του κατάσταση και δεν ξέρω κι εγώ πόσα άλλα.
Μάνο στο ξαναγράφω.
Δεν το παίζω κοκκόρι,αλλά τα 50 δεν αποτελούν ορόσημο κακής σεξουαλικής διάθεσης.
Ψάξτο αλλού.
Υ.Γ.
Είμαι 55.

Θα μπορουσα να δωσω συνεχεια (με επιχειρηματα !!!) ομως ... καιροφυλακτει αστυνομια κοσμιοτητας, σεμνοτητας και υφους.
Τουλαχιστον για μενα, καιροφυλακτει. Οποτε ΕΤΣΙ ... δεν γινεται (απροσκοπτη) κουβεντα.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Θα μπορουσα να δωσω συνεχεια (με επιχειρηματα !!!) ομως ... καιροφυλακτει αστυνομια κοσμιοτητας και υφους.
Τουλαχιστον για μενα, καιροφυλακτει. Οποτε ΕΤΣΙ ... δεν γινεται (απροσκοπτη) κουβεντα.

Δεν έχει αστυνομία το φόρουμ, διαχείριση έχει. Και δεν κόβονται ποστ λόγω κοσμιότητας, αλλά θα κόβονται λόγω ειρωνίας. Να τελειώνουμε μ'αυτή λοιπόν παρακαλώ.

Status
Not open for further replies.