Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Πλακα πλακα υπαρχει/υπηρχε ποτέ γυναικα στο φορουμ;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eιχα συναντησει μια-δυο στο σινεμα. Ειχαμε και ιδια γουστα σε καποια ειδικα θεματα. Ισως και τρες.
Επειτα μια τουλαχιστον στο νημα με την ποιηση.

Η Κυρια Καλλη ειναι πολυ ξεχωριστος ανθρωπος και γιαυτο πρεπει να προσεχθει ως κορη οφθαλμου.
Δεν χρειαζεται την προστασια μας .... την κοσμιοτητα μας θελει (την οποια ΔΕΝ διαθετω σε επαρκεις
ποσοτητες).

Σημερα, μπηκε μια πανυψηλη λυκειοκορασιδα στο ξηροκαρπαδικο του Μακη (απεναντι μου)
και ρωτησε "Depon εχετε ?" .... :laugh::laugh::laugh::laugh:

Ειμαι τοσο "ρατσιστης" (ειδικα με νεαρες και ομορφες) που δεν βγαζω κιχ (σε τετοια απιθανα).
Ομως, θα ημουν εντελως αγενεστατος αν ηταν λυκειοπαις .... "ναι αμε, και Duo των 5 εχουμε".
Και θα χε λυθει στα γελια ο Μακης :laugh: ....

Αυτη την εμφυτη αγενεια μου, την αντιλαμβανονται ΟΛΕΣ χωρις καν να ανοιξω το στομα μου.
Εχουν ενστικτο, "κατι" .... ωστε να με αποφυγουν. Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κανουν. Τις παραδεχομαι.

Εγώ πήγα να κοντινώ ένα τζιν στο ράφτη σήμερα. Με είχε η κοπέλα να μετρήσει που να το κόψει και μπαίνει μέσα μια γιαγιά.
Αρχίζει με μισά Ρώσικα κι άλλα μισά Ελληνικά να λέει κάτι στην κοπέλα δείχνοντας το κινητό της τηλέφωνο, κάτι σαν Motorola από το 2000.
Με τα πολλά καταλάβαμε ότι η γιαγιά ήθελε βοήθεια για να σβήσει ένα SMS που είχε πάρει.
Θαύμασα την υπομονή και την ευγένεια της κοπέλας. Ούτε μάνα της να ήταν η γιαγιά δεν θα της φερόταν με τέτοια στοργή.
Τέλος πάντων με τα πολλά σβήστηκε το SMS. Ευχαρίστησε η γιαγιά, μου ζήτησε συγνώμη και έφυγε ευχαριστημένη που έκανε τη δουλειά της.
Μετά πήγα στο μεγάλο Σκλαβενίτη στην Καλλιθέα. Λίγος και αραιός ο κόσμος (Δευτέρα 4 η ώρα το μεσημέρι). Ο μόνος πελάτης που φορούσε μάσκα ήταν ένας Κινέζος.

Ιστορίες καθημερινότητας 1η Ιουνίου 2020 στην Αθήνα.

Εγω πηγα μεχρι Δικαστηρια (απο Ραδιο Σιτυ) .... και παλι πισω.
Μια ωρα ακριβως !

Υπεροχη διαδρομη, ελαχιστος κοσμος, ελαχιστα αμαξια ... και δροσια.
Ισως λιγο παραπανω απο οσο προβλεπεται .... αλλα διαχειρισιμη.

Στα Λαδαδικα ανεβηκαν λιγο οι τονοι, αλλα οχι πολυ (Τριτη ξημερωματα, γαρ).
Ζω (ακομα) σε πολη με ΜΗΔΕΝ εγκληματικοτητα. Φτωχομανα η πολη μου.
Αλλα ΜΑΝΑ ... οχι αραχνη.

Τωρα, θα πεσω σαν τουβλακι :sleep: ...

Χαος... λεμε "χαος" και συχνα σκεφτομαστε μια κατασταση που ξεφευγει των συνηθειων μας, η μια συμπαντικη εικονα, οπου το μυαλο μας φανταζεται μια σουπα ατομων και σωματιδιων σε τυχαια κινηση.
Τι ειναι χαος μπορουμε να το διακρινουμε και να το κατανοησουμε αμεσα, σε ολο αυτο που βλεπουμε στον ανθρωπο τριγυρω μας και ισως μεσα μας.
Καποια κυταρα αλαζουν, "επαναστατουν", βγαινουν απο την τροχια τους πολλαπλασιαζονται υπονομευοντας την Ταξη που συντασει το σωμα και περαν αυτου τον πνευμα... Χαος πιο αμεσο και συχνο δεν υπαρχει σαν εικονα για να μας γινει κατανοητο, αιφνης δηλωνει την παρουσια του, τις "διαθεσεις" του, ξαπλωνεται και καταστρεφει εκ των εσω τον οργανισμο, ποτε στον πνευμωνα, ποτε στο αιμα, ποτε στο λαρυγγα... ποτε πηδωντας απο το ενα οργανο στο αλλο, μετασταται οπως λενε, για να παψουν να ειναι οργανα....ωστε να παψουν την συνεργεια και τον συντονισμο τους, να παψουν αυτο για το οποιο προοριζονται να ειναι...οργανα...στηνοντας ενα ζωντανο ον.
Χαος... πια πιο αμεση εικονα του παρα αυτη πανω στο Ον, πανω στον ανθρωπο ; Δεν ειναι μια μακρυνη φιλοσοφικη, αστροφυσικη εννοια, καποιο νοητικο κατασκευασμα.
Ειναι μια πραγματικοτητα γυρω μας. Και μας δειχνει καθημερινα το προσωπο της.

Eυχαριστω Κωστα.

Σορυ παιδια δεν ηθελα να βαρυνω η να δραματοποιησω το νημα με κατι προσωπικο.
Μου δημιουργηθηκε ενας συλλογισμος μεσω της μαρτυριας του φαινομενου, που μου φανηκε ξαφνικα τοσο προφανης, "αποκαλυπτικος"... που θελησα να το μοιραστω.

Όλα ανθρώπινα είναι. Και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Συλλυπητήρια.

Αυτό το κτήνος ανήκει σε γνωστό μου ζευγάρι ηλικιωμένων Γερμανών χίππυ! Όπου γης και πατρίς, σε αυτό πέρασαν την καραντίνα, εδώ στο χωριό, πολύ πιο ευχάριστα από πολλούς ομοεθνείς τους, πιστέψτε με!

Attachments

• IMG_20200605_200850.jpg
    IMG_20200605_200850.jpg
    136.4 KB · Views: 74
  • IMG_20200605_200913.jpg
    IMG_20200605_200913.jpg
    164 KB · Views: 73
  • IMG_20200605_200922.jpg
    IMG_20200605_200922.jpg
    167.4 KB · Views: 73
Τι τροχοσπιτο ειν τουτο; Για ψαξτε καποιος τιμη/επιδοσεις/χρονολογια κτλ :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bασικα, αμα εισαι γερμανος ... πρωτα μελετας το περιβαλλον και μετα αποκτας το οχημα.
Καμια σχεση με μας (που πρωτα αποκτουμε ενα Corsa και, επειτα, το κανουμε Ηumvee
με παιδια, σκυλια, γατια, κατσαρολικα, πεθερικα ... ετοιμο για Καταιγιδα της Ερημου).

Status
Not open for further replies.