Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Είμαι στο Ξυλόκαστρο για μικροδουλειές και έχει γ@μηθεί στον αέρα.

Τέντες,ξαπλώστρες,παράθυρα ,πόρτες ,όλα σείονται απ τον άνεμο που είναι δυτικός και χτυπάει τον Κορινθιακό.

Αφήστε που το βράδυ κρυώνω.χτες έβαλα πυτζάμες ,καλοκαιριάτικα !!

να δείτε που όταν γυρίσω Αθήνα θα αρχίσουν οι καύσωνες...

Ενταξει πλεον το καλοκαιρι ειναι Ιουλ-Αυγ-Σεπ, εδω και πολλα χρονια ετσι γκενεν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Είμαι στο Ξυλόκαστρο για μικροδουλειές και έχει γ@μηθεί στον αέρα.

Τέντες,ξαπλώστρες,παράθυρα ,πόρτες ,όλα σείονται απ τον άνεμο που είναι δυτικός και χτυπάει τον Κορινθιακό.

Αφήστε που το βράδυ κρυώνω.χτες έβαλα πυτζάμες ,καλοκαιριάτικα !!

να δείτε που όταν γυρίσω Αθήνα θα αρχίσουν οι καύσωνες...

Και δω ετσι ειναι εδω και μερες. Αερας που σου την σπαει ειτε εισαι σε αραγμα ειτε σε περιπατο, στην παραλια δυσκολο να καθησεις αν εχει αμμο την τρως στην μαπα.
Αρκετες φορες (σαν σημερα ο καιρος νεφελωδης προς βροχη) εβρεξε κιολας δυο φορες τις τελευταιες δεκα μερες και μαλιστα στην μια ειχε και χαλαζι στην πισω χωρα και καποιες πλημμυρες. Ειναι ανεμος απο Δυτικα Βοριο Δυτικα (μιστραλ).
Δεν σου κανει κεφι να πας θαλασσα.

Εγω σας ζηλευω που ειστε στην θαλασσα και ας μην μπαινετε μεσα. Την μυριζετε, σας χτυπαει το αερακι με το αλατι και εμεις εδω παιρνουμε δευτερη βραση....-bye-

Εγώ τρελαίνομαι για αέρα το καλοκαίρι. Αν δεν ήταν ο κίνδυνος πυρκαγιάς, τότε μακάρι να φύσαγε κάθε μέρα. Μου'χει λείψει αυτή η αίσθηση του ζεστού ξηρού αέρα να σε χαϊδεύει αραχτό στην παραλία με το φρεντάκι σου.

Αχ...

Βρε τι λες !;! Τελικα δεν ειναι Ο σολομος απο την Νορβηγια που τους τους ξαναφερε το ιο ; Και γω που νομιζα οτι αυτος ηταν...

Σαν το ανεκδοτο σε αυτον στο μπαρ πινει τα αντερα του, γινεται χαλια και που το πρωϊ λεει..."Α με μαμησε αυτος ο καφες" :flipout:

Βρε τι λες !;! Τελικα δεν ειναι Ο σολομος απο την Νορβηγια που τους τους ξαναφερε το ιο ; Και γω που νομιζα οτι αυτος ηταν...

Σαν το ανεκδοτο σε αυτον στο μπαρ πινει τα αντερα του, γινεται χαλια και που το πρωϊ λεει..."Α με μαμησε αυτος ο καφες" :flipout:

Μπα, ο ιός κατά κανόνα μόνο από άνθρωπο διαδίδεται. Οπότε είτε Αμερικανός είτε Ευρωπαίος τουρίστας τους την ξανάκανε τη δουλειά (ή βέβαια δικός τους που έκανε τουρισμό σε Ευρώπη ή ΗΠΑ).

Τώρα βέβαια, γιατί κάνουμε χαβαλέ με νέα έξαρση ενός θανατηφόρου ιού, μόνο εσύ το ξέρεις.

Μπα, ο ιός κατά κανόνα μόνο από άνθρωπο διαδίδεται. Οπότε είτε Αμερικανός είτε Ευρωπαίος τουρίστας τους την ξανάκανε τη δουλειά (ή βέβαια δικός τους που έκανε τουρισμό σε Ευρώπη ή ΗΠΑ).

Τώρα βέβαια, γιατί κάνουμε χαβαλέ με νέα έξαρση ενός θανατηφόρου ιού, μόνο εσύ το ξέρεις.

Μπα, εγω πιστευω οτι παλι στις λαϊκες αγορες με διαφορα ζωα ζωντανα και ωμα, τους εγινε η κατασταση.Οπως μυριες τοσες φορες. Και οχι μονο εγω.
Ο χαβαλες ειναι αυτο που γραφτηκε στα μηντια και ανακοινωθηκε απο τις Κινεζικες αρχες, οτι ο ιος ηρθε απο σολομους της Νορβηγιας.

Α και επι τη ευκαιρια...
Σημερα κιολας αγορασα ενα ολοκληρο (νορβηγο)... τον βρηκα καλη τιμη. Πηρα ενα 3 κιλα και κατι.
Τον κοψαμε σε 4 μερη απο τα οποια τα τρια μπηκαν στην καταψηξη. Εξαισιο ! Προβλεπονται ταλιατελες με κομματια σολομου και φρεσικα κρεμα για αυριο.
Οι πιουριστες δεν βαζουν τριμενο εμανταλ. Εγω βαζω ! Συνοδευεται φυσικα με λευκο κρασι αλλα...και με ροζέ ανετα.

Μπα, εγω πιστευω οτι παλι στις λαϊκες αγορες με διαφορα ζωα ζωντανα και ωμα, τους εγινε η κατασταση.Οπως μυριες τοσες φορες. Και οχι μονο εγω.
Ο χαβαλες ειναι αυτο που γραφτηκε στα μηντια και ανακοινωθηκε απο τις Κινεζικες αρχες, οτι ο ιος ηρθε απο σολομους της Νορβηγιας.

Α και επι τη ευκαιρια...
Σημερα κιολας αγορασα ενα ολοκληρο (νορβηγο)... τον βρηκα καλη τιμη. Πηρα ενα 3 κιλα και κατι.
Τον κοψαμε σε 4 μερη απο τα οποια τα τρια μπηκαν στην καταψηξη. Εξαισιο ! Προβλεπονται ταλιατελες με κομματια σολομου και φρεσικα κρεμα για αυριο.
Οι πιουριστες δεν βαζουν τριμενο εμανταλ. Εγω βαζω ! Συνοδευεται φυσικα με λευκο κρασι αλλα...και με ροζέ ανετα.

Δηλαδή αυτός που λες είναι ότι στη λαϊκή αγορά του Πεκίνου δημιουργήθηκε εκ νέου ο ίδιος ακριβώς ιός (συγκεκριμένα το ευρωπαϊκό στέλεχος, γιατί αυτό βρέθηκε) μετά από 7 μήνες. Αυτό πρέπει να'χει εξαιρετικό ενδιαφέρον στατιστικά, φήμες θέλουν πολλοί να σκίζουν τα πτυχία τους μόλις το έμαθαν!

Μάλιστα. Σχετικά με το "όχι μόνο εγώ" που αναφέρεις, πες μας και ποιοι άλλοι τα γράφουν αυτά να ξέρω τι να μην ξαναδιαβάσω ποτέ μου.

Τελικά με εκείνο το εργαστήριο τι έγινε, άλλαξαν γνώμη οι "επιστήμονες";

(Καλά ρε παιδιά, αφού έχουμε ολόκληρο θρεντ για τέτοιες "θεωρίες", γιατί δεν τα γράφετε εκεί να μη σας ενοχλούμε; :D )

Δηλαδή αυτός που λες είναι ότι στη λαϊκή αγορά του Πεκίνου δημιουργήθηκε εκ νέου ο ίδιος ακριβώς ιός (συγκεκριμένα το ευρωπαϊκό στέλεχος, γιατί αυτό βρέθηκε) μετά από 7 μήνες. Αυτό πρέπει να'χει εξαιρετικό ενδιαφέρον στατιστικά, φήμες θέλουν πολλοί να σκίζουν τα πτυχία τους μόλις το έμαθαν!

Μάλιστα. Σχετικά με το "όχι μόνο εγώ" που αναφέρεις, πες μας και ποιοι άλλοι τα γράφουν αυτά να ξέρω τι να μην ξαναδιαβάσω ποτέ μου.

Τελικά με εκείνο το εργαστήριο τι έγινε, άλλαξαν γνώμη οι "επιστήμονες";

(Καλά ρε παιδιά, αφού έχουμε ολόκληρο θρεντ για τέτοιες "θεωρίες", γιατί δεν τα γράφετε εκεί να μη σας ενοχλούμε; :D )

Απ'οτι βλεπεις δεν γραφω στο νημα Ιοι. Οποτε δεν ειμαι υποχρεωμενος να βαζω λινκ. Οπως δεν σου ζηταω βιβλιογραφια για αυτους που σκιζουν τα πτυχια τους και για το "ευρωπαϊκο στελεχος".
Γραφω στο "Ομιλειτε παρακαλω".

Απ'οτι βλεπεις δεν γραφω στο νημα Ιοι. Οποτε δεν ειμαι υποχρεωμενος να βαζω λινκ. Οπως δεν σου ζηταω βιβλιογραφια για αυτους που σκιζουν τα πτυχια τους και για το "ευρωπαϊκο στελεχος".
Γραφω στο "Ομιλειτε παρακαλω".

Δε μιλούσα για το νήμα των ιών (αν είναι δυνατόν να γράφουμε τέτοια σε ενημερωτικό θέμα!). Στις θεωρίες συνομωσίας αναφερόμουν.

Α και επι τη ευκαιρια...

Εγώ μια φορά τον έψησα στα κάρβουνα. Λουκούμι έγινε και πολύ χορταστικός. Ένα κομμάτι τρως και σκας.

Δε μιλούσα για το νήμα των ιών (αν είναι δυνατόν να γράφουμε τέτοια σε ενημερωτικό θέμα!). Στις θεωρίες συνομωσίας αναφερόμουν.

Ωραια λοιπον. Γραφουμε τετοια σε ΜΗ ενημερωτικο νημα. Ο "ιος απο την Νορβηγια" ΔΕΝ... . Παλι σε μια απο αυτες τις γνωστες αγορες βγηκε. Για τις οποιες καποιος γνωστης της καταστασης ειπε "ειναι πιο ευκολο για την Κινα και την ηγεσια της να βρουν ενα εμβολιο παρα να καταργησουν αυτες τις αγορες.
Και εξ ου και ο "χαβαλες".

Εν πασει περιπτωση, οταν οι Κινεζοι λενε "εχουμε 150 κρουσματα και ανησυχουμε", εχουμε λογους να ανησυχουμε ακομα περισσοτερο για τα 150 αυτα κρουσματα.

Εγώ μια φορά τον έψησα στα κάρβουνα. Λουκούμι έγινε και πολύ χορταστικός. Ένα κομμάτι τρως και σκας.

Ζουμε επικινδυνως :flipout:

Ωραια ιδεα στα καρβουνα ! Αλλα δεν εχω καρβουνα (απαγορευεται στην Residence)
Αλλα εχω φιλους πολυ κολητους που εχουν και καναμε τσιμπουσια συχνα, στην δικια τους δεν απαγορευεται (πριν το λοκνταουν)
Ειδωθηκαμε Δευτερα πρωτη φορα μετα απο μηνες, ηρθαν να μας δειξουν στο παρκινγκ μια καινουρια Φιατ που αγορασαν.
Στην αρχη ειμασταν σε αποσταση ενος μετρο με Namaste... μετα ειπαμε δε ****ietai.
Αγκαλιαστηκαμε τα ειπαμε οπως πριν, ασε που η φιλη του ζευγαριου ειναι στελεχος σε μεγαλο νοσηλευτικο κεντρο και ειναι η Madame Coronavirus εκει, (πραγμα που την νευριαζει) υπευθηνη για τα μετρα προστασιας. Αν ειναι να κολησουμε απο αυτους ας παει και το παλιαμπελο.
Να μη τα πολυλογω κλεισαμε ραντεβου για τσιμπουσι στον κηπο με καρβουνα σπιτι τους. Εξαιρετικη ιδεα ο σολομος στη σχαρα... θα ανοιχτουν μπουκαλια για να ξεδιψασουμε :a0210: Γαλατικες καταστασεις. Μετα απο μηνες...:a0210:

Ωραια λοιπον. Γραφουμε τετοια σε ΜΗ ενημερωτικο νημα. Ο "ιος απο την Νορβηγια" ΔΕΝ... . Παλι σε μια απο αυτες τις γνωστες αγορες βγηκε. Για τις οποιες καποιος γνωστης της καταστασης ειπε "ειναι πιο ευκολο για την Κινα και την ηγεσια της να βρουν ενα εμβολιο παρα να καταργησουν αυτες τις αγορες.
Και εξ ου και ο "χαβαλες".

Εν πασει περιπτωση, οταν οι Κινεζοι λενε "εχουμε 150 κρουσματα και ανησυχουμε", εχουμε λογους να ανησυχουμε ακομα περισσοτερο για τα 150 αυτα κρουσματα.

Επειδή είναι δουλειά μου το να προσέχω να μη γράφονται τερατολογίες στο forum, επειδή αυτό που γράφεις είναι τελείως εκτός τόπου και χρόνου και αφορά ευαίσθητο επίκαιρο θέμα, θα σου συνιστούσα να μην το συνεχίσεις γιατί θα αναγκαστώ να αρχίσω να σβήνω.

Υπάρχουν πολλά ντοκιμαντέρ παλαιότερα και φετινά για το πως δημιουργούνται οι κορωνοϊοι, και για το γιατί αυτό που γράφεις είναι απολύτως απίθανο.

Ας συμφωνήσουμε στην κατακλείδα σου, πρέπει να ανησυχούμε πολύ, και δυστυχώς η αντιμετώπιση της ηγεσίας (Ευρώπη και Αμερική) δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

Θα ηθελα να μου υποδειξεις την τερατολογια. Συγκεκριμενα. Οποτε στην συνεχει θα σκεφτω να βαλω και λινκ και εδω αφου επιμεινεις.
Γιατι οπως εχεις δει, ποτε δεν εχω γραψει εδω μεσα κατι χωρις στοιχεια για να το υποστηριξω. Εστω και μετεπειτα.
Ισως και το κανω για ρητορικους λογους.
Περιμενω την τερατολογια λoιπον...
Προσεξε... ανεφερες την λεξη τερατολογια. Αναμενω.

Θα ηθελα να μου υποδειξεις την τερατολογια. Συγκεκριμενα. Οποτε στην συνεχει θα σκεφτω να βαλω και λινκ και εδω αφου επιμεινεις.
Γιατι οπως εχεις δει, ποτε δεν εχω γραψει εδω μεσα κατι χωρις στοιχεια για να το υποστηριξω. Εστω και μετεπειτα.
Ισως και το κανω για ρητορικους λογους.
Περιμενω την τερατολογια λιπον...
Προσεξε... ανεφερες την λεξη τερατολογια. Αναμενω.

Λες κάτι που είναι επιστημονικά άκυρο, και επιμένεις. Η μοναδική σχέση που μπορεί να έχει η αγορά του Πεκίνου στη διάδοση του (ίδιου και όχι νέου) ιού είναι το γεγονός ότι είναι πολυσύχναστος χώρος. Το ίδιο δηλαδή που θα συνέβαινε στη Βαρβάκειο, ή στην προεκλογική ομιλία κάποιου την επόμενη βδομάδα στην Οκλαχόμα.

Αν υπήρχε εκ νέου μόλυνση νυχτερίδας σε παγκολίνο κλπ, θα μιλούσαμε για άλλον ιό, και όχι το ίδιο στέλεχος.

Δε ζητάμε links από κάνα βίτσιο, για να μη διαδίδονται άκυρα πράγματα τα ζητάμε.

Πάμε παρακάτω, πολύ το αναλύσαμε.

Status
Not open for further replies.