Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Κάτσε ρε 'σύ, αυτό τι διαφορά έχει από το κλασσικο Grill (ή Broil, όπως το λένε εδώ) ;

Εμένα ο φούρνος μου (που'ναι της πλάκας, ο,τι είχε μέσα το διαμέρισμα που μένω) έχει κάτι που φαίνεται ακριβώς όπως αυτό.

Ειναι χαλαζιας που πυρακτωνεται ; Εαν ναι ειναι ιδιας "φιλοσοφιας". Εαν οχι και ειναι με αντιστασεις οχι. Παντως φουρνο με κουαρτζ της πλακας ειτε ειναι Κενγουντ ειτε Roller Grill (Γαλικη Μαρκα) δεν ειναι της πλακας. Και εκνα ενα λαθος. Ιδιοκτητης της τεχνολογιας δεν ειναι η Κενγουντ αλλα η Γαλλικη.
Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλες μαρκες. Ισως. Αλλα οι συγκεκριμενες ειναι οι γκαραντι.

Τεσπα εμεις πλεον ορκιζμαστε μονο με quartz για grillades. Φυσικα κατω απο το καρβουνο, τιποτα δεν φτανει το καρβουνο, αλλα διαφορετικα απο ψησταριες σε φουρνους με απλες αντιστασεις (χωρις κουαρτζ). Για μενα καμμια σχεση. Οποιος το εχει δοκιμασει ...

Εγώ ψήνω σε μια α στρογγυλή αερίου της Outdoorchef (48ρα), τελευταία χρησιμοποιώ σε αυτή αντί σχάρας μια μαντεμενια πλάκα. Είναι διπλής όψης, εγώ τη βάζω στη ραβδωτή πλευρά. Αλλά όντως μάλλον είμαστε για το νήμα για ψησταριές.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

εσύ εκεί πρόσεχε τους λαγοκέφαλους....τα ξέχασες τα περσινά? :drummer:

Μπα πανάθεμά σε,δεν μου φτάνει ο πόνος μου ήταν ανάγκη μα μου θυμήσεις τα γαμώψαρα??

Ασε που φέτος την είδαν Μύκονο και χρεώνουν 15 ευρώ την Ομπρέλλα με τις ξαπλώστρες,χωρίς τα έξτρα (καφέδες,νερά κλπ).

Μας βλέπω όπως μικρά.Ομπρελλίτσα και καθισματάκια απ το σπίτι..

Αυτά μπορεί να μην τρώγονται, όλο και κάτι έχω εγώ όμως που περισσεύει! :flipout:

Mόλις ήρθαν στο εστιατόριο οι πρώτοι Γερμανοί τουρίστες. Στράβωσαν που μας είδαν με μάσκες, θεώρησαν ότι τις φορούσαμε επειδή ήταν Γερμανοί. Μετά που τους εξηγήσαμε πως είναι υποχρεωτικό να τις φοράμε χαλάρωσαν. Δύσκολα τα πράγματα παιδιά,πολύ δύσκολα..

Mόλις ήρθαν στο εστιατόριο οι πρώτοι Γερμανοί τουρίστες. Στράβωσαν που μας είδαν με μάσκες, θεώρησαν ότι τις φορούσαμε επειδή ήταν Γερμανοί. Μετά που τους εξηγήσαμε πως είναι υποχρεωτικό να τις φοράμε χαλάρωσαν. Δύσκολα τα πράγματα παιδιά,πολύ δύσκολα..

Ολα θελουν τον τροπο τους.

Ειτε τους λες οτι σας υποχρεωνει το κρατος να το κανετε.

Ειτε τους λες οτι οπου και να πανε ειναι το πρωτοκολλο.

Στην γερμανια εχει γινει της παλαβης παλι σε περιορισμενες κοινοτητες.....η δε ιστορια με τους εργατες στα σφαγεια κρυβει απο κατω πολυ πονο.

Τους τα εξηγήσαμε όλα αυτά Ναθ.. Είναι πάντως μια παράμετρος που δεν είχα υπολογίσει. Φαντάζομαι πως θα αισθάνονται μιαροί, όσοι έρθουν δηλαδή.. Και το θέμα είναι πως οι Γερμανοί που έρχονται εδώ κάτω, έρχονται ακριβώς για τη χαλαρότητα και το "χύμα"..

Τους τα εξηγήσαμε όλα αυτά Ναθ.. Είναι πάντως μια παράμετρος που δεν είχα υπολογίσει. Φαντάζομαι πως θα αισθάνονται μιαροί, όσοι έρθουν δηλαδή.. Και το θέμα είναι πως οι Γερμανοί που έρχονται εδώ κάτω, έρχονται ακριβώς για τη χαλαρότητα και το "χύμα"..

Βαλτε μια ωραια ταμπελα εξηγωντας οτι ο εξοπλισμος προστασιας ειναι για την δικη τους προστασια.

Νικο μιλαμε για εναν νεο κοσμο αυτον στον οποιο ξυπνησαμε .

Θα εναρμονιστουν οι περισσοτεροι ειδικα αν ο ιος επιμεινει κι αλλο που δειχνει οτι το κανει.

Οι μαλακες θα υπαρχουν παντα .

Ο ιος θα παραμεινει, τωρα απλωνεται σε χωρες που λεγαμε γιατι εκει δεν εχει περιπτωσεις, μετα θα ξαναρθει σαν δευετρο κυμα τελη Αυγουστου, το εμβολιο θα ερθει γυρω τα Χριστουγεννα.

Προβλεψεις δικες μου τα παραπανω.

Εδω ακουσα απο τον ανθρωπο απο το οποιο ενημερονομαι για το θεμα του κορωναιου επι της υφηλιου στην ΤΒ " Η Ελλαδα ανοιξε τις παραλιες και σας περιμενει"...
Ενω στο Ισραηλ που επισης το ρυθμισαν καλα το θεμα προβληματιζονται τωρα με νεες εξαρσεις.
Ο ιδιος εκανε τις δυο αυτες συγκρισεις σαν πιθανους προορισμους για να παει καποιος να ..."ξεσκασει".

Status
Not open for further replies.