Εμενα μου φυτρωσε κλωναρακι απο πεπονι ..... μεσα σε σιφωνι νεροχυτη .... το 1988 !
Εχυσα ολα τα σπορια απο το πεπονι (πριν δυο μερες) .... ΜΕΣΑ στο σιφωνι.
Μεσα σε δυο μερες (!!!) ειχαμε γεννητουρια.![]()
Καλοκαιρι .... φυσικα ! Μηνας ... Ιουλιος !
Το 1988 το θυμαμαι γιατι ηταν η πρωτη φορα που νοικιασα δυαρι μαζι με συγκατοικο.
Ολα ηταν μαγικα. Δεν καναμε πολλα πραγματα ... ομως γινονταν ... ΟΤΑΝ μας καπνιζε.
Δεν υπηρχε κατι που να μην ηταν αφορμη για ξεκαρδισμα (ουτε ενα πραγμα).
Ξεχνιουνται αυτα ?
https://www.protothema.gr/greece/ar...ou-me-imigumnes-horeutries-deite-fotografies/
Ο κοσμος δεν εχει παρει χαμπαρι ακομα τι εχει γινει. Τα βλεπουν ολα ως ενα κακο ονειρο που παρει περασε πισω στην ζωη μας.
Και οι διασωληνωμένοι μετά από συνεχή πτώση, πλέον αρχίζουν και αυξάνουν. 12 χθες, 14 σήμερα, ενώ είχαν πέσει μέχρι 9. Γίνεται παντού χαμός, κανείς δε φοράει μάσκα, νομίζω σε 15 μέρες από τώρα θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Μακάρι να κάνω λάθος.
Αφορμή παίρνω από την ειδησεογραφική "κάλυψη" της υπόθεσης "35χρονη βιτριολίστρια vs 34χρονης" γιά την - μέχρι αηδίας - τήρηση της ανωνυμίας, του "απαραβίαστου" της φυσιογνωμίας ώστε να καλύπτονται οι φάτσες με "μωσαϊκό". Να επισημάνω, μάλιστα, ότι προχθές σε ζωντανό ρεπορτάζ καταδίωξης διαρρήκτη σε πυλωτή κάλυπταν το πρόσωπό του, λες και το να γνωρίζει η κοινωνία τη φάτσα ενός - Γεωργιανού, όπως αποδείχτηκε - διαρρήκτη είναι υποδεέστερο αγαθό από την "προσβολή" (θα τρελλαθούμε τελείως) της προσωπικότητάς του (το "ρεζίλεμα" του δλδ)...
Έχω την εντύπωση ότι η υπερβολική, τάχα μου, προστασία της προσωπικότητας του κατηγορουμένου ή/και του θύματος περισσότερη προστασία σε πραγματικά ενόχους προσφέρει, παρά προφυλάσσει αθώους από μελλοντικές εγκληματικές δραστηριότητες. Θα πεί κάποιος βέβαια δεν είναι καλύτερο να προφυλάξουμε 20 ενόχους από "ρεζιλίκι", παρά να εκθέσουμε ένα (1) αθώο; Δεν ξέρω! Εσείς τι λέτε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.