Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Εμενα μου φυτρωσε κλωναρακι απο πεπονι ..... μεσα σε σιφωνι νεροχυτη .... το 1988 !
Εχυσα ολα τα σπορια απο το πεπονι (πριν δυο μερες) .... ΜΕΣΑ στο σιφωνι. :laugh:
Μεσα σε δυο μερες (!!!) ειχαμε γεννητουρια. :rolleyes:

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εμενα μου φυτρωσε κλωναρακι απο πεπονι ..... μεσα σε σιφωνι νεροχυτη .... το 1988 !
Εχυσα ολα τα σπορια απο το πεπονι (πριν δυο μερες) .... ΜΕΣΑ στο σιφωνι. :laugh:
Μεσα σε δυο μερες (!!!) ειχαμε γεννητουρια. :rolleyes:

Μερα, βδομαδα ή 2 μερες τελικα; :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oπως εχω ξαναπει .... εχω μνημονικο σκυλου.
Καταβαλω ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ προσπαθεια να θυμηθω τετοια γεγονοτα.
Κατα 67% (λοιπον) .... νομιζω οτι φυτρωσε μεσα σε δυο μερες !
Γιατι, για μια μερα ολοκληρη φυγαμε (και πηγαμε Χαλκιδικη).
Αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος ....

(το νηματακι μου για την ΔΕΠΥ .... το διαβασες ?)

Πλακα κανω προφανως γιαυτο εβαλα και την φατσουλα. Το περιεργο βασικα θα ηταν αν θυμοσουν ποτε φυτρωσαν τα σπορια του πεπονιου το 1988!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλοκαιρι .... φυσικα ! Μηνας ... Ιουλιος !

Το 1988 το θυμαμαι γιατι ηταν η πρωτη φορα που νοικιασα δυαρι μαζι με συγκατοικο.
Ολα ηταν μαγικα. Δεν καναμε πολλα πραγματα ... ομως γινονταν ... ΟΤΑΝ μας καπνιζε.
Δεν υπηρχε κατι που να μην ηταν αφορμη για ξεκαρδισμα (ουτε ενα πραγμα).

Ξεχνιουνται αυτα ?

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Καλοκαιρι .... φυσικα ! Μηνας ... Ιουλιος !

Το 1988 το θυμαμαι γιατι ηταν η πρωτη φορα που νοικιασα δυαρι μαζι με συγκατοικο.
Ολα ηταν μαγικα. Δεν καναμε πολλα πραγματα ... ομως γινονταν ... ΟΤΑΝ μας καπνιζε.
Δεν υπηρχε κατι που να μην ηταν αφορμη για ξεκαρδισμα (ουτε ενα πραγμα).

Ξεχνιουνται αυτα ?

θες υδραυλικό για τα γεννητούρια.. το ξέρεις;; :flipout::flipout:

Οντως !
Με το τραβηγμα του κλωνου δεν εφυγαν ολα.

Ξεβιδωσαμε το σιφωνι και ειδαμε οτι το κλωναρακι ειχε ριζωσει σε μια ΜΑΚΑ (εκει που κανει στροφη η υδρορροη).
Μακα που εφυγε με σκαψιμο απο κατσαβιδι !!! Πρεπει να ειχε αφεθει κατι χρονια (και πως διαολο στερεωθηκε
αφου συνεχεια τρεχει νερο μεσα απο κει ? :nounder:) Ντραπηκαμε οταν το ειδαμε ! :flute: Δαγκωθηκαμε :rolleyes:

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

https://www.protothema.gr/greece/ar...ou-me-imigumnes-horeutries-deite-fotografies/

Ο κοσμος δεν εχει παρει χαμπαρι ακομα τι εχει γινει. Τα βλεπουν ολα ως ενα κακο ονειρο που παρει περασε πισω στην ζωη μας.

Και οι διασωληνωμένοι μετά από συνεχή πτώση, πλέον αρχίζουν και αυξάνουν. 12 χθες, 14 σήμερα, ενώ είχαν πέσει μέχρι 9. Γίνεται παντού χαμός, κανείς δε φοράει μάσκα, νομίζω σε 15 μέρες από τώρα θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Μακάρι να κάνω λάθος.

το χειρότερο είναι ότι πληθαίνουν οι φωνές που λένε "ήταν ψεύτικο όλο, αυτό", "ήταν κόλπο", "ήταν υπερβολή" Κλπ.

είναι απίστευτο το τι παραμύθι είναι ικανοί να σκαρφιστούν προκειμένου να κάνουν το κέφι τους (πχ παρτάκια και ποτάκια με παρέες) αλλά και να έχουν ήσυχη τη συνείδηση τους.

αλίμονο σε εμάς τους υπόλοιπους.

Το καλύτερα το άκουσα στο ραδιόφωνο.
Γιατρός πήρε ταξί για να κάνει τη βάρδια της στο Τζάνειο. Ο ταξιτζής της άρχισε τα συνομωσιολογικά κι η γιατρός του άρχισε την πλάκα.
- Ναι, ναι, έτσι είναι. Γκου, γκου, χου. Εμένα πέθανε από παππούς μου απο πνευμονία και μας είπαν οι αλήτες ότι πήγε από Covid!
Γκουχου, γκουχου. Να φανταστείτε επειδή έχω 3 ημέρες πυρετό μ' υποχρέωσαν να πάω τώρα στο Τζάνειο. Για ένα πυρετό κι ένα βήχα οι αλήτες! Γκουχου, γκούχου.
Ο ταξιτζήε έβαλε μάσκα και της ζήτησε να του αφήσει τα λεφτά στο κάθισμα, για να φυλάγονται, επειδή ποτέ δεν ξέρεις.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Και οι διασωληνωμένοι μετά από συνεχή πτώση, πλέον αρχίζουν και αυξάνουν. 12 χθες, 14 σήμερα, ενώ είχαν πέσει μέχρι 9. Γίνεται παντού χαμός, κανείς δε φοράει μάσκα, νομίζω σε 15 μέρες από τώρα θα βρεθούμε προ εκπλήξεως. Μακάρι να κάνω λάθος.

Για αυτο ανοιξαν και τα σχολεια και ολα .

Για να δουν ποσο μπορει να εκτιναχτουν τα κρουσματα και να δουμε αν μπορουμε να ειμαστε σε μια συνεχη διαχειρηση των κρουσματων και των ασθενων.

Και ειναι σχετικα ασφαλεις πιστευουν γιατι τα γυμνασια ετσι κι αλλιως αυριο κλεινουν για το θερος και τα δημοτικα σε δυο εβδομαδες οποτε ευκολα θα μπορεσουν μαλλον να το μαζεψουν.

Αφορμή παίρνω από την ειδησεογραφική "κάλυψη" της υπόθεσης "35χρονη βιτριολίστρια vs 34χρονης" γιά την - μέχρι αηδίας - τήρηση της ανωνυμίας, του "απαραβίαστου" της φυσιογνωμίας ώστε να καλύπτονται οι φάτσες με "μωσαϊκό". Να επισημάνω, μάλιστα, ότι προχθές σε ζωντανό ρεπορτάζ καταδίωξης διαρρήκτη σε πυλωτή κάλυπταν το πρόσωπό του, λες και το να γνωρίζει η κοινωνία τη φάτσα ενός - Γεωργιανού, όπως αποδείχτηκε - διαρρήκτη είναι υποδεέστερο αγαθό από την "προσβολή" (θα τρελλαθούμε τελείως) της προσωπικότητάς του (το "ρεζίλεμα" του δλδ)...
Έχω την εντύπωση ότι η υπερβολική, τάχα μου, προστασία της προσωπικότητας του κατηγορουμένου ή/και του θύματος περισσότερη προστασία σε πραγματικά ενόχους προσφέρει, παρά προφυλάσσει αθώους από μελλοντικές εγκληματικές δραστηριότητες. Θα πεί κάποιος βέβαια δεν είναι καλύτερο να προφυλάξουμε 20 ενόχους από "ρεζιλίκι", παρά να εκθέσουμε ένα (1) αθώο; Δεν ξέρω! Εσείς τι λέτε;

Αφορμή παίρνω από την ειδησεογραφική "κάλυψη" της υπόθεσης "35χρονη βιτριολίστρια vs 34χρονης" γιά την - μέχρι αηδίας - τήρηση της ανωνυμίας, του "απαραβίαστου" της φυσιογνωμίας ώστε να καλύπτονται οι φάτσες με "μωσαϊκό". Να επισημάνω, μάλιστα, ότι προχθές σε ζωντανό ρεπορτάζ καταδίωξης διαρρήκτη σε πυλωτή κάλυπταν το πρόσωπό του, λες και το να γνωρίζει η κοινωνία τη φάτσα ενός - Γεωργιανού, όπως αποδείχτηκε - διαρρήκτη είναι υποδεέστερο αγαθό από την "προσβολή" (θα τρελλαθούμε τελείως) της προσωπικότητάς του (το "ρεζίλεμα" του δλδ)...
Έχω την εντύπωση ότι η υπερβολική, τάχα μου, προστασία της προσωπικότητας του κατηγορουμένου ή/και του θύματος περισσότερη προστασία σε πραγματικά ενόχους προσφέρει, παρά προφυλάσσει αθώους από μελλοντικές εγκληματικές δραστηριότητες. Θα πεί κάποιος βέβαια δεν είναι καλύτερο να προφυλάξουμε 20 ενόχους από "ρεζιλίκι", παρά να εκθέσουμε ένα (1) αθώο; Δεν ξέρω! Εσείς τι λέτε;

Kαι που εισαι ακομα...
Στα γονατα συνομα. Και σταματαω εδω γιατι φυσικα εχει πολιτικες πτυχες.
Η μονη ελπιδα ο κοσμος να επαναστατησει (καποτε...λεμε τωρα).

Για να μη μας τη λέει ο Μπουκουβάλας ότι χαλάμε τα νήματα, ενημερώνω λοιπόν εδώ στο chat ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαι Ρόδο, αν είναι κάποιος από κει και θέλει να βρεθούμε βραδυνές ώρες να τα πούμε από κοντά ας ενημερώσει.

Είχε χθες στην ΕΤ1 αφιέρωμα στο Eurobasket του 87 με το Συρίγο να περιγράφει εκείνες τις δυο βδομάδες. Είναι κρίμα που οι νεώτεροι δεν έχουν ζήσει αυτές τις στιγμές.
Εντύπωση μου έκανε πόσο παιδάκια φαίνονται με τα σημερινά δεδομένα οι πρωταθλητές του 1987.
Η πιο χαρακτηριστική σκηνή του ντοκυμαντέρ, πρωινό χαλάρωσης στο ξενοδοχείο της Εθνικής, πριν το αγώνα με την Ιταλία. Ο Γκάλης παίζει τάβλι μάλλον με το Ρωμανίδη, Παρακολουθεί ο Φασούλας και αρκετοί άλλοι όρθιοι. Όλοι πίνουν φραπε. Στο τραπέζι μπροστά στο Ρωμανίδη, τσιγάρα, τασάκι, αναπτήρας.
Δεν ξέρω αν είναι της ηλικίας, αλλά αυτά φαίνονται σήμερα τόσο αθώα!

Status
Not open for further replies.