Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ρε συ Νικο.

Εχεις κανει διαχειριστης της επιπαντος για μεγαλο διαστημα και σε εποχες πολυ δυσκολες.

Στο μεταξυ εχει παρθει μια αποφαση να κοπουν τα πολιτικα. Γιατι δεν βαζεις πλατη σε αυτο και επιμενεις να σχολιαζεις βαζοντας σε δυσκολη θεση τους διαχειριστες ?

Ειναι τοσο δυσκολο ? Ειδικα για εσενα με τον δεικξτη ευφυιας σου ειναι κατι που θα πρεπε να γινεται αυτοματα.

Ωπ, με συγχωρείς. Πάντως ο Ιάσονας του έχει σούρει τα μύρια όσα. Τέλος πάντων,σβήσε..

Ωπ, με συγχωρείς. Πάντως ο Ιάσονας του έχει σούρει τα μύρια όσα. Τέλος πάντων,σβήσε..

Βρε 'σύ εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. Εγώ του σέρνω, άλλος φίλος εδώ μέσα τον εκτιμά, οπότε καταλήγουμε να πλακωνόμαστε χωρίς λόγο.

Μια φορά κάλεσα το 112 πριν τρια-τεσσερα χρόνια. Ειχα κλειστεί σε ασανσερ και το μόνο νουμερο που έπιανε το κινητό μου ήταν αυτό, κανένα άλλο.
Περισυ διαφημίστηκε ότι θα μας πληροφορεί για θεομηνίες , αλλα στην περίπτωση της χτεσινής πλημμύρας πιάστηκαν στον ύπνο

Περί 112, μην ξεχνάμε ότι η λειτουργία του έχει δυο κομμάτια:

1. Να σε ειδοποιήσει όταν πρόκειται να συμβεί κάτι ακραίο.
2. Να σε ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνεις εκείνη τη στιγμή.

Ενώ το 1. είναι σχετικά απλό (γι'αυτό και είναι απαράδεκτο το ότι δε λειτούργησε, έστω σ'αυτό το μισό επίπεδο), για το 2. χρειάζεται και λεπτομερές στρατηγικό σχέδιο αντίδρασης, που φυσικά αλλάζει από περιοχή σε περιοχή. Που να πάνε οι άνθρωποι, τι να κάνουν εκεί, κλπ κλπ κλπ.

Δυστυχώς αυτό το τελευταίο φαίνεται κάθε φορά ότι δεν υπάρχει. Και βέβαια, θα'πρεπε να'ναι προτεραιότητα των τοπικών κυβερνήσεων κάθε κλίμακας (δημάρχων/νομαρχών/περιφερειαρχών), και όχι τόσο της κεντρικής κυβέρνησης (η οποία βέβαια παραμένει υπεύθυνη για να κόψει των κ@λο όλων αυτών που αδρανούν).

Το θέμα είναι τι θα γίνει με την Αλβανία. Με το ζόρι κάνουν 600 τεστ την ημέρα. 16/8 περιμένουμε την επιστροφή όσων επιστρέφουν από διακοπές στην Αλβανία.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν όλοι αυτοί τέστ.
Ουσιαστικά κλείνουν τα σύνορα με την Αλβανία έτσι ή θα γυρίσουν πίσω αυτή την εβδομάδα ή πλαστά με ότι συνέπειες έχει αυτό.

Μακαρι να τα κλεισουν. Σιγα τον τουρισμο κελεπουρι που θα χασουμε.

Αμεσα κι ολας.

Εγω εχω πει εδω και καιρο οτι καλο ειναι να ευχομαστε να εχει βρεθει θεραπεια/εμβολιο πριν την επομενη τουριστικη περιοδο. Αυτη ηταν χαμενη εξαρχης.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μακαρι να τα κλεισουν. Σιγα τον τουρισμο κελεπουρι που θα χασουμε.

Αμεσα κι ολας.
Οι περισσότεροι είναι οι οικογένειες των μόνιμων κατοίκων Ελλάδας. Δεν είναι τουρίστες.
Οι Βορειοηπειρώτες έχουν αρχίσει ήδη τις διαμαρτυρίες.

Την εβδομάδα 27 Ιουλίου με 1 Αυγούστου ήμουν Ρόδο, επειδή κάθε χρόνο όλο το χρόνο πηγαίνω Ρόδο με τη δουλιά, πρώτη φορά βλέπω τέτοια νέκρα σ αυτό το νησί. Το 70% των ξενοδοχείων και εστιατορίων κλειστά, απόλαυση είναι βέβαια η βόλτα στην παλιά πόλη, σχεδόν κλειστά όλα τα μαγαζιά είχε άλλη αίγλη, πιο ταιριαστή στην εποχή της.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν Περαία Θεσσαλονίκης, εκεί θα κάνω και τις διακοπές μου, χαμός, σχεδόν γεμάτα τα μαγαζιά, δεν γνωρίζω για τη πληρότητα ξενοδοχείων αλλά τα μαγαζιά τα βλέπω σχεδόν γεμάτα.

Και στην Χαλκιδικη .... o πατημος που παρατηρουνταν (ακομα και) περσι το καλοκαιρι
ουτε κατα διαννοια φετος ! Tις καθημερινες ηταν σαν ... post-apocalyptic movie !

Η Περαια, Κωστα ... δεν θεωρειται Χαλκιδικη. Βρισκεται εξαιρετικα κοντα στην Θεσσαλονικη.
Τολμω να πω ακομα και Μηχανιωνα - Eπανωμη - Καλλικρατεια. Στην δικη μου αντιληψη,
παραθαλασσια Χαλκιδικη θεωρειται απο Μουδανια και κατω ... και ... ανατολικοτερα
(πολυ ανατολικοτερα, μεχρι Ουρανουπολη !!!). Ουσιαστικα τα τρια ποδια (δυο και μια παντοφλα) !

Για τουρίστες δεν ξέρω, αλλά χθες που πέρασα από Μοναστηράκι νόμιζα ότι γίνεται διαδήλωση. Προφανώς ήμασταν οι μόνοι που φορούσαμε μάσκα. Όχι πως όφειλαν, βάσει νόμου, αλλά εντάξει, όταν βρίσκονται 3 άτομα ανά τετραγωνικό, δε θέλει και πολύ μυαλό.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κωστα

να ρωτησω (για δικη μου ενημερωση) .... τι ηταν αυτο που σε γοητευσε στην Περαια ?

Δεν έβρισκα πουθενά αλλού να κλείσω εκτός απ το ξενοδοχείο που έμενα με τη δουλιά, συν ότι έχει πεζόδρομο περατζάδα για τα παιδιά, ότι πας γρήγορα Χαλκιδική, ότι δεν έχουν πάει ποτέ η γυναίκα και τα παιδιά βόρεια Ελλάδα, ότι έχει άπειρα ωραία κλαμπάκια και τσιπουράδικα πάνω στο κύμα και κάποια άλλα μικροπράγματα.

Α ναι ... ok ....
ξεχασα οτι εχεις οικογενεια ! Sorry :rolleyes:
Η δουλεια βρισκοταν στην Θεσσαλονικη η στην Περαια ?

Παντως, υπο αυτο το πρισμα, δεν ειναι ασχημη επιλογη.
Η Περαια ειναι το κοντινοτερο μακρια (απο Θεσσαλονικη).

Ομως οσο σκεφτομαι ΠΟΣΟ πεντακαθαρα νερα και αμμουδιες
βρισκονται μολις 55 χιλιομετρα παρακατω .... σκαλωνω (λιγουλακι).
Ηταν πολλες οι παραμετροι που επρεπε να υπολογισεις.

Σημερα φουσκωσαμε τη βαρκουλα, ανεβηκαμε και οι 4, κουπι εγω και ο μεγαλος, και πηγαμε ουτε 600-700 μετρα πιο περα (αλλα μετα απο βραχια) σε μια μικρουλα παραλια, ουτε 30 μετρα μηκος. Την προηγουμενη, μεγαλυτερη, την ειχε πιασει ενα ζευγαρι που ειχε στησει και σκηνη.
Δεν πειραζει. Η δικη μας μικρούλα παραλια, πεντακαθαρα νερα, ησυχια. Κατσαμε κανενα τριωρο, πηρα χρωμα.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Α ναι ... ok ....
ξεχασα οτι εχεις οικογενεια ! Sorry :rolleyes:
Η δουλεια βρισκοταν στην Θεσσαλονικη η στην Περαια ?

Παντως, υπο αυτο το πρισμα, δεν ειναι ασχημη επιλογη.
Η Περαια ειναι το κοντινοτερο μακρια (απο Θεσσαλονικη).

Ομως οσο σκεφτομαι ΠΟΣΟ πεντακαθαρα νερα και αμμουδιες
βρισκονται μολις 55 χιλιομετρα παρακατω .... σκαλωνω (λιγουλακι).
Ηταν πολλες οι παραμετροι που επρεπε να υπολογισεις.

Οταν παίρνεις το οκ για την άδεια τέλη Ιουλίου που να βρω να κλείσω, είμαι και διστακτικός, Χαλκιδική έχω ξανά πάει διακοπές, για του χρόνου θα κλείσω από φέτος κι ας πει ό,τι θέλει ο εργοδότης μου, δεν θα περιμένω τρίτη σερί χρονιά τελευταία στιγμή να ψάχνω να κλείσω.

Η δουλιά ήταν στο Λάκκωμα.

Status
Not open for further replies.