Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ειπες οτι δεν εβρισκες πουθενα αλλου να κλεισεις εκτος απ'το ξενοδοχειο που εμενες με την δουλεια ...

Η δουλεια που βρισκοταν ? Δεν εχω καταλαβει ακομα ....

Μπα, λιγο κοκκινησα. Την περισσοτερη ωρα φορουσα μπλουζα. Στα ποδια πηρα που τα ειχα εξω απο τη βαρκα καθως εκανα απο την πλωρη κουπι. Ζορι το κουπι...Screenshot_20200810-215648~2.jpg

Εμεις ημασταν στη μικρη δεξια, η αριστερη πιο αμουδερη πιο μεγαλη πιο ωραια. Μια χαρα την εβγαλε το ζευγαρι που ειχε κατασκηνωσει... Και... καβατζα χμ
Προστατευμενα απο πισω απο γκρεμνους

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ειπες οτι δεν εβρισκες πουθενα αλλου να κλεισεις εκτος απ'το ξενοδοχειο που εμενες με την δουλεια ...

Η δουλεια που βρισκοταν ? Δεν εχω καταλαβει ακομα ....

Εκανα edit αλλά μάλλον δεν το πρόλαβες, στο Λάκωμα, βιομηχανική περιοχή. Ποια εταιρία δεν το λέω γιατί έχουμε απαγορευτικό απ τη δική μας για δημοσίευση παρουσίας στα social media.

Η Περαια ειναι κανενα 20λεπτο απο το Λακκωμα. Στη μιση ωρα προς την πλευρα της Χαλκιδικης (γιατι το Λακκωμα ειναι αναμεσα) εβρισκες πολυ καλυτερα. Εμεις ειμαστε στα 35-40 λεπτα απο εκει. Η Ποτειδαια ειναι στο μισαωρο περιπου.

Κωστα

οτι σου εγραψε και ο Τασος !

Εαν βρισκοσουν στο Λακκωμα .... η Περαια ΔΕΝ ΗΤΑΝ η βελτιστη λυση.

Απο την αλλη, αμα εχεις μονο μια μερα να ψαξεις να βρεις ξενοδοχειο .... fuckτα !

Λες να δούλεψε και οι αρμόδιοι να απάντησαν ότι δεν δούλεψε γιατί έτσι επέλεξαν;

.....

Eδω εμεις το συστημα αυτο με το τηλ. το εχουμε πανω απο δεκα χρονια.

Θα σας παραθεσω μια περιοχη που την εχετε ακουστα γιατι γνωριζετε το Σαιντ Τροπέ... λογω σινεμα, τζετ σετ κλπ...

Εχω βαλει σε κυκλο τον χαρτη την ευρυτερη περιοχη απο Τουλον μεχρι περα απο Στ.Τροπέ. Εχει και κλιμακα...

Μετα βαζω τα στοιχεια για τους νεκρους απο πλημμυρες απο το 2010 και μετα...

Φυσικα υπηρχαν και πριν το 2010.

Provence-Alpes-Cotes_d'Azur B.jpg

Var Innondations pertes.jpg

Οι μετερεολογοι τα φαινομενα αυτα τους δινουν ενα ονομα... Episodes Mediteraneens

Υπαρχουν και καποιοι αγνοουμενοι οπως ενα κοριτσακι 8 ετων που δεν βρεθηκε ποτε... Τελος παντων.
Καποιες φορες (λιγες) ειναι "η κακη τυχη" στην μεγαλη τους πλειοψηφια τα θυματα εκαναν λαθος επιλογες. Πολυ λαθος επιλογες...αλλα τι να πεις, δικαιωμα του ηταν αλλα κατεληξε σε τραγωδια. Τηλεφωνο η μη...

Θα ξεκινήσω με τις εντυπώσεις από το ταξίδι με καράβι στην Κρήτη προχθές... Απλά δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι 100% πληρότητα. Τέλος πάντων μάσκες είχανε όλοι που με την πορεία άρχισαν να βγαίνουν κλασικά. Μου έκανε εντύπωση πως δεν πρέπει να είδα έναν!! Ξένο τουρίστα στο πλοίο.. 99% Έλληνες.
Πρώτη μέρα Χανιά τουρισμός επιεικώς στο 1/3 σε σχέση με άλλες χρονιές..
Σήμερα Ρέθυμνο απογοήτευση.. Τέτοιο κόσμο έβλεπες άνοιξη σίγουρα όχι καλοκαίρι.. Επειδή σχεδόν κάθε χρόνο κατεβαίνω η σύγκριση είναι τραγική με μια λέξη. Το ίδιο μου λένε και ντόπιοι γνωστοί και συγγενείς
Απορώ ποσο πιο πολύ θα καταστρέφονταν η οικονομία αν παίρναν πιο σοβαρά μέτρα για τον COVID τουλάχιστον να μην γίνουμε παγκόσμια πρωτοσέλιδα με τους ρυθμούς που πάει..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Θα ξεκινήσω με τις εντυπώσεις από το ταξίδι με καράβι στην Κρήτη προχθές... Απλά δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι 100% πληρότητα. Τέλος πάντων μάσκες είχανε όλοι που με την πορεία άρχισαν να βγαίνουν κλασικά. Μου έκανε εντύπωση πως δεν πρέπει να είδα έναν!! Ξένο τουρίστα στο πλοίο.. 99% Έλληνες.
Πρώτη μέρα Χανιά τουρισμός επιεικώς στο 1/3 σε σχέση με άλλες χρονιές..
Σήμερα Ρέθυμνο απογοήτευση.. Τέτοιο κόσμο έβλεπες άνοιξη σίγουρα όχι καλοκαίρι.. Επειδή σχεδόν κάθε χρόνο κατεβαίνω η σύγκριση είναι τραγική με μια λέξη. Το ίδιο μου λένε και ντόπιοι γνωστοί και συγγενείς
Απορώ ποσο πιο πολύ θα καταστρέφονταν η οικονομία αν παίρναν πιο σοβαρά μέτρα για τον COVID τουλάχιστον να μην γίνουμε παγκόσμια πρωτοσέλιδα με τους ρυθμούς που πάει..

H Πάρος έχει πολύ κόσμο, αλλά αυτή είναι η πιο καυτή εβδομάδα του καλοκαιριού.
Κυρίως Έλληνες. Έχει Γάλλους, Γερμανούς, Αυστριακούς. Ιταλό δεν έχω ακούσει (ανήκουστο για Αύγουστο),
Κινέζοι ούτε 1 για δείγμα. Το ίδιο για Αμερικάνους. Κάποιος μου είπε ότι κάπου κάποτε φάνηκε κι ένας Άγγλος, αλλά οι Άγγλοι είναι σπάνιο θέαμα στην Πάρο τα τελευταία 10 χρόνια.
Ρώσσους ευτυχώς δεν είχαμε ποτέ.
Τα παιδιά που δουλεύουν στον τουρισμό θα περάσουν πολύ δύσκολο χειμώνα. Δυστυχώς.

Δεν εχει νοημα να βαλουμε στο τραπεζι το δυσκολομετρο Στελιο (δεν το λεω για εσενα αλλα ολοι οι κλαδοι το ιδιο πανω κατω λενε για την περιπτωση τους)

Ολη η χωρα θα ζοριστει αλλος λιγο αλλος πολυ. Να ευχομαστε να ξεπεραστει αυτη η λαιλαπα και το ποιος ευνοηθηκε και ποιος χαντακωθηκε ειναι απλα μια κουβεντα.

Σαμπως οι επαγγελματιες των events (μαζι και φωτογραφοι/ εικονοληπτες) που εχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ εδω και μηνες δεν εχουν καταστραφει ?

Μονο τα super markets ακομα δεν την εχουν ακουσει. Ειδος πρωτης αναγκης βλεπεις. Ολα τα δευτερης αναγκης και μετα ειδη και υπηρεσιες εχουν πληγει οσο δεν παει.

Ναι έτσι είναι Ναθ. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε (σχεδόν) όλοι. Θα περάσουμε δύσκολα. Ο καθένας βλέπει ένα πολύ μικρό κομμάτι της συνολικής πραγματικότητας.

Πάντως αυτό που είδα και εδώ και σε άμεση σύγκριση και με Αθήνα είναι ότι σε κάποιες οργανωμένες παραλίες έχουν αυξήσει τις τιμές!! Οικονομολόγος δεν είμαι αλλά αναρωτιέμαι αν αυτός είναι τρόπος να ρεφάρουν την χασούρα που έχουν.. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί Έλληνες κυρίως που το αντιλαμβάνονται βρίσκουν άλλες εναλλακτικές όποτε μάλλον χαμένοι είναι. Θα το τσεκάρω και τος επόμενες μέρες.
Φαγητό δεν πηγαίνω μιας και μαγειρέψουμε σπιτι αλλά η κίνηση στην εστίαση είναι παρά πολύ πεσμένη από ότι βλέπω

@ikaros13 προσφορά και ζήτηση είναι οι τιμές. Αυτές οι δύο βδομάδες είναι οι εβδομάδες των Ελλήνων. Πέσανε όλοι μαζί.
Αυτό με το φαγητό που παρατήρησες, ισχύει κι εδώ.
Πολλοί έχουν δικά τους σπίτια και μαγειρεύουν. Έξω για κανένα μεζέ με ουζάκι. Αυτό συμβαίνει αρκετά χρόνια πια. Το νησί έχει κτιστεί αρκετά.
Δεν έχει ξένους, για αυτό και η κίνηση στα εστιατόρια έχει πέσει.
Έπρεπε με κάποιο τρόπο να δωθούν οι άδειες φέτος τμηματικά από αρχές Ιουλίου, μέχρι τέλη Αυγούστου. Χαζομάρα είναι αυτό που πήραμε και φέτος άδεια όλοι μαζί τον Αύγουστο.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Γιατί το λες αυτό; Εγινε κάτι;

Έχουν μπει υφαλοκρηπίδα για τα καλά, 1 ερευνητικό και κάποια πολεμικά.... Δεν το λες και λίγο αυτό, φαντάζομαι τα πράγματα είναι επικίνδυνα!

Και οι δυό χώρες προσπαθούν να μην χρεωθούν το "ξεκίνησαν εχθροπραξία πρώτοι"... Το τούρκικο κάνει έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα αλλά δεν μπορεί να τις αξιολογήσει λόγω θορύβου απο τα γειτονικά ελληνικά και τούρκικα σκάφη. Το γεγονός οτι δεν μπορεί να κάνει δουλειά δεν σημαίνει οτι δεν κάνει έρευνα... Είναι σαν να προσπαθεί να μας βιάσει κι επειδή σφιγγόμαστε και δεν μπαίνει - αρα δεν τρέχει τίποτα... Για τους ευρωπαίους μάλλον μόνο αν χυθεί αίμα πιάνεται σαν εχθροπραξία...

Εαν στηριχθουμε αποκλειστικα στην παρεμβαση (διπλωματικη) του εξωτερικου παραγοντα (Γερμανια-ΗΠΑ)
θα βρεθουμε προδομενοι ..... για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ φορα. Ευχομαι η προσφατη ιστορια να μας διδαξε κατι ....

Κατι .....

O Τσωρτσιλ ειπε κατι ωραιο (παλαιοτερα) ..... speak softly BUT carry a big stick !

Status
Not open for further replies.