SR-71
AVClub Fanatic
Ειπες οτι δεν εβρισκες πουθενα αλλου να κλεισεις εκτος απ'το ξενοδοχειο που εμενες με την δουλεια ...
Η δουλεια που βρισκοταν ? Δεν εχω καταλαβει ακομα ....

Ειπες οτι δεν εβρισκες πουθενα αλλου να κλεισεις εκτος απ'το ξενοδοχειο που εμενες με την δουλεια ...
Λες να δούλεψε και οι αρμόδιοι να απάντησαν ότι δεν δούλεψε γιατί έτσι επέλεξαν;
.....

H Πάρος έχει πολύ κόσμο, αλλά αυτή είναι η πιο καυτή εβδομάδα του καλοκαιριού.Θα ξεκινήσω με τις εντυπώσεις από το ταξίδι με καράβι στην Κρήτη προχθές... Απλά δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι 100% πληρότητα. Τέλος πάντων μάσκες είχανε όλοι που με την πορεία άρχισαν να βγαίνουν κλασικά. Μου έκανε εντύπωση πως δεν πρέπει να είδα έναν!! Ξένο τουρίστα στο πλοίο.. 99% Έλληνες.
Πρώτη μέρα Χανιά τουρισμός επιεικώς στο 1/3 σε σχέση με άλλες χρονιές..
Σήμερα Ρέθυμνο απογοήτευση.. Τέτοιο κόσμο έβλεπες άνοιξη σίγουρα όχι καλοκαίρι.. Επειδή σχεδόν κάθε χρόνο κατεβαίνω η σύγκριση είναι τραγική με μια λέξη. Το ίδιο μου λένε και ντόπιοι γνωστοί και συγγενείς
Απορώ ποσο πιο πολύ θα καταστρέφονταν η οικονομία αν παίρναν πιο σοβαρά μέτρα για τον COVID τουλάχιστον να μην γίνουμε παγκόσμια πρωτοσέλιδα με τους ρυθμούς που πάει..
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Λέτε να γίνει μπαμ με την Τουρκία απόψε?
Αυτά που διαβάζω για το Oruc Reis. Δεν νομίζω να έγινε κάτι επιπλέον.Γιατί το λες αυτό; Εγινε κάτι;
Γιατί το λες αυτό; Εγινε κάτι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.