Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μην το συνεχιζεις σε παρακαλω ...

Αν επιτρέπεται να χαρακτηρίζουμε ως "βλακείες" τις απόψεις άλλου μέλους, να μας το πείτε και να το γράψετε και στο κανονισμό. Απαράδεκτο διαχειριστής να γράφει τέτοια πράγματα. Δε συμφωνώ με τον baspav αλλά ο τρόπος που του απαντάτε είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

ΥΓ: Έκανα αναφορά το γεγονός αλλά βλέπω δε συγκινείται κανείς, γι' αυτό και η δημόσια αναφορά.

Παιδιά, το forum έχει διαχείριση, παρακαλώ να την αφήσουμε στους αρμόδιους και να αφήσουμε τις συστάσεις. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε το κουμπάκι του report (το οποίο πάντοτε το κοιτάμε και επεμβαίνουμε όποτε θεωρούμε ότι πρέπει).

Επίσης, υπάρχει ελευθερία λόγου και ελευθερία απόψεων. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί την ελευθερία του για να εκφράσει κάτι το οποίο για κάποιους είναι απεχθές, τότε ας περιμένει και την ανάλογη ελευθερία στην άποψη του άλλου που το σχολιάζει.

Πάμε παρακάτω.

Συντοπίτες είμαστε, η κόρη μου πήγαινε στον Απόστολο Παύλο αλλά απ' όσο ξέρω η μόδα ήταν και σε άλλα σχολεία (δημοτικά).

Επαθα λαλα γιατι ακουσα τον ημιτονοειδη ηχο της αναπηδησης που κανει η μπιλια πεφτοντας πανω σε μαρμαρο (εισοδο πολυκατοικιας)
.... και ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ .... σε νανοδευτερολεπτα ανασυρθηκε ολη η σειρα αναμνησεων μου γυρω απο αψιμαχιες στο Δημοτικο
για το ... αν κουνηθηκε η μπιλια η δεν κουνηθηκε !

Εχουν ανοιξει μυτες ... για το ΑΝ κουνηθηκε ! Τρωικοι πολεμοι αναμεσα σε ταξεις ολοκληρες. :ridinghorse:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Παιδιά, το forum έχει διαχείριση, παρακαλώ να την αφήσουμε στους αρμόδιους και να αφήσουμε τις συστάσεις. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε το κουμπάκι του report (το οποίο πάντοτε το κοιτάμε και επεμβαίνουμε όποτε θεωρούμε ότι πρέπει).

Επίσης, υπάρχει ελευθερία λόγου και ελευθερία απόψεων. Όταν κάποιος χρησιμοποιεί την ελευθερία του για να εκφράσει κάτι το οποίο για κάποιους είναι απεχθές, τότε ας περιμένει και την ανάλογη ελευθερία στην άποψη του άλλου που το σχολιάζει.

Πάμε παρακάτω.

Έκανα το report πριν ώρες και δε κουνήθηκε φύλλο. Θα πάμε παρακάτω όταν διαγράψετε το απαράδεκτο post όπου ένας διαχειριστής αποκαλεί "βλακείες" τις απόψεις ενός μέλους.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Έκανα το report πριν ώρες και δε κουνήθηκε φύλλο. Θα πάμε παρακάτω όταν διαγράψετε το απαράδεκτο post όπου ένας διαχειριστής αποκαλεί "βλακείες" τις απόψεις ενός μέλους.

Τις συστάσεις όχι εδώ παρακαλώ. Κάθε επόμενο θα διαγράφεται.

Εφοσον λοιπον, ο ιος καταφερνει καποιου ειδους αλλοιωση στην καρδιακη λειτουργια .... ειναι πολυ απλη η λυση ! :rolleyes:
Μηδενιζουμε το κοντερ .... και περαπαταμε απο δω μεχρι το Παρισι ! :laugh::flipout::laugh::flipout::laugh:

Να στε εντελως σιγουροι, οτι αναπληρωνεται η φθορα στην καρδια. Αλλωστε η καρδια τι ειναι ? ΜΥΣ και μαλιστα ο δυνατοτερος.
Εχω κλεισει τρεις μηνες περπατημα και ηδη νιωθω ..... 40αρης ! :proud: Και δεν ξεκινησα ως μαραθωνοδρομος. Με βατραχοπεδιλα .....
περπατουσα στην αρχη ! :laugh: Για τουλαχιστον εναν μηνα .... ημουν το ονειδος και η καταισχυνη του κοσμου τουτου. :flute:
Και ΝΑΙ .... ειμαι καφετεριακιας (τα τελευταια 10 η 15 χρονια). Ειχα ιδεολογικες (για να μην πω, κομματικες) διαφορες
με την ιδεα του περπατηματος. Κερασακι στην τουρτα ? Πεφτω σαν τουβλακι για υπνο (μολις γυρισω απο την βολτα).

καλά κάνεις και περπατάς, τρέχεις κλπ
να ξέρεις όμως ότι οι καρδιακοί μυς που έχεις, είναι οι ιδιοι (μόνο μεγαλύτεροι) από όταν γεννηθηκες
δεν είναι σαν τους άλλους, αν τους χάσεις, χάθηκες

Μην του λες τέτοια, ο Μάνος είναι 100% ψυχολογία, μην τον ρίχνεις έτσι...
Τι, φοβήθηκες μην φτάσει στο Παρίσι; Το πολύ πολύ να έβρισκε στον δρόμο τον σαϊκαντελικ

Τι να χασω βρε Eco ? Την κοιλαρα μου ?
Το τελευταιο test που εκανα (πριν 2 χρονια) σε διαδρομο, ΕΝΤΕΛΩΣ απροπονητο ... μου εβγαλε 107%.
Eντελως ... απο την καφετερια σηκωμενο. Ενα με την καρεκλα ! Μαξιλαρακι !

Ετσι και δενξεκινησουν τα σχολεια θα καταστραφουν τα παιδια μας.

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eγω θα ενοχληθω πολυ ΑΝ ΔΕΝ ξεκινησει καθολικη καραντινα Θεσσαλονκη .... απο Δευτερα !
Δεν ξερω τι σοϊ καμπανα περιμενουν για προειδοποιηση ? (να βγει ο Μητσοτακης να πει οτι
ειναι κινεζικος ιος ... και δεν μας αφορα ? :flute:)

Οσο πιο γρηγορα το κανουν, τοσο μεγαλυτερες οι πιθανοτητες να ξεκινησει η σχολικη χρονια ...
Οκτωμβριο. Δεν χαθηκε τιποτα να ξεκινησει Οκτωμβριο (που θα χει φυγει και ο τελευταιος σλαβος
στο τοπο του).

Τα σεναρια ειναι δυο:

1.Oλα κανονικα καθημερινα με μασκα.

2.Μερα παρα μερα. Εκ περιτροπης οπως στο τελος.

υγ

ελπιζω το διαστημα που περασε να εστησαν καλυτερα το διαδικτυακο μαθημα χωρις προβληματα.

υγ2

Κωστα το πολυ να χασουν μια χρονια . Μπροστα στην ζωη και τον θανατο δεν ειναι τρομερο. Για την καθημερινοτητα μας προφανως και ειναι αλλα αν σκεφθει κανεις τα χειροτερα....

Ναθ ηδη χαθηκε μια, η περσινη ηταν καταστροφη, κοροιδεψαμε τους εαυτους μας μην γελιομαστε.

Διακυβευονται ΠΟΛΥ περισσοτερα απο σχολικες χρονιες, φιλε Κωστα.
Ενα απο αυτα ειναι να συνεχισει ο πατερας να προσφερει φαγητο και στεγη (στα παιδια του).

Διακυβευονται ΠΟΛΥ περισσοτερα απο σχολικες χρονιες, φιλε Κωστα.
Ενα απο αυτα ειναι να συνεχισει ο πατερας να προσφερει φαγητο και στεγη (στα παιδια του).
Τα ξερω βρε παιδια απλα προσθετω περαν αυτων επειδη ακουσα διαφορα στα δελτια ειδησεων κι οπως και να το κανεις ειναι ενα επιπλεον σοβαρο προβλημα.

Ενα δευτερο lockdown ΣΙΓΟΥΡΑ θα κανει το πρωτο να φανει σαν .... μεσηβρινη σιεστα.

Δεν αντιλεγει κανεις !

Γιαυτο και τα επιλεκτικα lockdowns ειναι ΜΑΛΛΟΝ η μοναδικη επιλογη (προς το παρον).

Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει το παραμύθι περί ακαταλόγιστου νέων. Είναι οκ δηλαδή να μπορούν να καβαλάνε αμάξι και να κουβαλάνε G3 στα 18 αλλά στα μπιτσόμπαρα και στα μποζούκια "έλα μωρέ, παιδιά είναι"?

Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει το παραμύθι περί ακαταλόγιστου νέων. Είναι οκ δηλαδή να μπορούν να καβαλάνε αμάξι και να κουβαλάνε G3 στα 18 αλλά στα μπιτσόμπαρα και στα μποζούκια "έλα μωρέ, παιδιά είναι"?

Δεν μπορει να περιμενεις απο τα παιδια να φερθουν πιο ωριμα απο την κεντρικη εξουσια.

Μπορει να ακολουθησουν την ωριμη συμπεριφορα αλλα παραδοσιακα θελουν να ακολουθουν και οχι να χαρασσουν πορεια ευθυνης απο μονα τους.

Nικο

απο οοοοοολη την νεολαια σ'αυτον τον τοπο .... ξερεις ποση ΔΟΥΛΕΥΕΙ αυτην την στιγμη ?
Αν βρισκοσουν εδω θα σε πηγαινα μια βολτα στην (κατα τα αλλα) "αδεια" πολη μου.
Μην τσουβαλιαζουμε ΟΛΟΥΣ τους νεους .... ως club freaks, επειδη καποιοι δημοσιογραφοι
πρεπει να ερεθισουν συνειδησεις.

Λοιπον, ολοι οι εργαζομενοι νεοι ... ειναι με μια μαυρη μασκα απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Status
Not open for further replies.