Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ετσι και δενξεκινησουν τα σχολεια θα καταστραφουν τα παιδια μας.

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπαα... ηδη κατεστρεφονται απο "αλλα", πολλες φορες πριν πανε σχολειο.
Αυτα που δεν ειναι να καταστραφουν και εχουν τη δυναμη οτι και να γινει θα πετυχουν.
Και στις πιο δυστροπες συνθηκες η φυση (Deus sive Natura που ελεγε και ο μεγας Μπαρουχ) εχει προνοησει για καποιο μικρο αριθμο που θα βγει στην επιφανεια. Ασχετο για το αν θα επιβιωσει η οχι.
Ενα ποσοστο θα επιπλευσει.

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς κατηγορείται.
Το ότι άνοιξε ο Βέρτης; Νόμιμα άνοιξε κ από ότι διαβάζω με όλα τα προβλεπόμενα μετρά.
Το ότι έκαναν ουρές; Τηρούν τις αποστάσεις απ ότι λέει το άρθρο.
Αρά τι κατηγορούμε; Σε τι δεν υπάρχει ελπίδα;

Το ότι άνοιξε ο Βέρτης; Νόμιμα άνοιξε κ από ότι διαβάζω με όλα τα προβλεπόμενα μετρά.

Φιλε κατανοω πολλες απο τις σκεψεις σου περι του ιου, αλλα στο συγκεκριμενο περι μη ελπιδας εγω βλεπω τα.... "μπουζουκια" ;)

O Bερτης :smash: ... για οσoυς δεν κατεχουν :proud: ...

ειναι λαικος αναμορφωτης παραστρατημενων νεανιδων :flute: ...
(εξω εχει αστροφεγγια :SFGSFGS5:)

Ποιες αποστάσεις ακριβώς; Τα κορίτσα που ανεβαίνουν μαζί τι είναι, οικογένεια πρώτου βαθμού; :BDGBGDB55:

Η θερμομέτρηση μας μάρανε, για τα μάτια του κόσμου.

Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι νόμιμοι. Αυτό που λέμε τόσες σελίδες τώρα είναι ότι δεν αρκεί να ακολουθείς το γράμμα του νόμου, η ατομική ευθύνη συμπεριλαμβάνει πολλά παραπάνω.

Μα το γραμμα του νομου ... ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ... ιδρωνει αυτι για περιπτωσεις και "περιπτωσεις".
Τι ειναι πια αυτο το γραμμα του νομου ? .... θεικη προνοια ? .... η μιγαδικο επιπεδο ? (:flute::flute::flute:)

Τα σεναρια ειναι δυο:

1.Oλα κανονικα καθημερινα με μασκα.

2.Μερα παρα μερα. Εκ περιτροπης οπως στο τελος.

υγ

ελπιζω το διαστημα που περασε να εστησαν καλυτερα το διαδικτυακο μαθημα χωρις προβληματα.

υγ2

Κωστα το πολυ να χασουν μια χρονια . Μπροστα στην ζωη και τον θανατο δεν ειναι τρομερο. Για την καθημερινοτητα μας προφανως και ειναι αλλα αν σκεφθει κανεις τα χειροτερα....

Δεν ειναι τιποτα φοβερο.
Ουτως ή αλλως διαπιστωνω οτι στα σχολεια μορφωνεται κανεις ολοενα και λιγοτερο.
Αποδειξη η πτωση του δεικτη ευφυΐας στις αναπτυγμενες χωρες. Περισσοτερο προσανατολισμενα προς την τηρηση πιστοποιημενων προγραμματων παρα στην ουσια τα βρισκω.

Ενα σου λεω. Εαν ενα παιδι εχει σημερα κωλο, να το πω οσο πιο λαϊκά γινεται, να στρωθει να διαβασει, γιατι οχι απο τον πλουτο του ιντερνετ... Τα αφηνει πισω τα αλλα ωσαν αυστραλοπιθήκους.

Το άλλο που το πας... να κάθεσαι να δεις χαλαρό ματσάκι και να λήγει 2-8. Πάντα τέτοια!! :ADFADF1:
Ποοοοοσο; Στο 2-5 το αφησα, σοβαρα; Ηταν τοσο χαλια η Μπαρτσα ή τοσο καταιγιστικοι οι γερμανοι;

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

... γιατι οχι απο τον πλουτο του ιντερνετ...

Για εναν και μοναδικο λογο ... το Internet ΔΕΝ ακολουθει την ιεραρχηση ενος βιβλιου η ενος μαθηματος : απο το βασικο στο περιπλοκο.
Το Internet ειναι ενα ΧΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΟΣ επιμερισης στοχων και προτεραιοτητων. Ο εφηβικος νους (που ειναι επισης αναρχος) δεν θα
μπορει να βρει "που το παν τα πεντε". "Διδαχθηκαμε" απο το internet (εικοσι χρονια τωρα) και ξερουμε. Οτι και να διαβασω για το συμπαν,
θα μου μεινει ως ωραιο παραμυθακι ... αφου δεν κατεχω (δεν εχω δαμασει) τα μιγαδικα επιπεδα και τις διαφορικες εξισωσεις.

Και παλι Αυστραλοπιθηκος ειμαι .... αλλα με μια επιφαση ψευδοεπιστημονικοτητας ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ του αυστραλοπιθηκου.
Αυτο θελουμε (για τα παιδια μας) ?

Μπουζουκόβιοι-βιες απογευματιάτικα με την κατάλληλη ενδυμασία και το γυαλί ηλίου, ο πορτιέρης με διάφανη κορωνομάσκα δικαστής ντρέντ και το ψηφιακό θερμόμετρο,ο καμεραμαν με το γομάρι λες και γυρίζει blockbuster. Ούτε οι Αμάν στα καλύτερά τους.

Μπουζουκόβιοι-βιες απογευματιάτικα με την κατάλληλη ενδυμασία και το γυαλί ηλίου, ο πορτιέρης με διάφανη κορωνομάσκα δικαστής ντρέντ και το ψηφιακό θερμόμετρο,ο καμεραμαν με το γομάρι λες και γυρίζει blockbuster. Ούτε οι Αμαν στα καλύτερά τους.

Σε υπέρ-ευχαριστώ που με έβγαλες από τον κόπο να εξηγώ τα αυτονόητα. Και όλα αυτά σε μια πόλη με αυξημένο ιικό φορτίο, και άλλους 700 μέσα.

O Bερτης ... ειναι δασκαλος ... της νυχτας ! :proud:

Διδασκει Aντι-Oλισθηση :smash: ....

%CE%9D%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF.jpg

30-40 και 50 χρόνια πίσω δλδ όλοι ήταν βουτηγμένοι στην πχίοτητα, και τώρα που και τα παιδιά κάνουν τα αντίστοιχα μας φαίνεται πως χάλασε ο κόσμος?
Μπορεί να είναι και που γερνάμε :grandpa:

Σε υπέρ-ευχαριστώ που με έβγαλες από τον κόπο να εξηγώ τα αυτονόητα. Και όλα αυτά σε μια πόλη με αυξημένο ιικό φορτίο, και άλλους 700 μέσα.

Η ηλεκτρικως ενισχυμενη πενιά προκαλεί ταλάντωση η οποία "τρελαίνει" τους ακροδεκτες του κορονοϊού, και αντι για ζωντανα ανθρωπινα κυτταρα επικολλωνται οπου λαχει, στα κυτταρα του καβουρντισμενου αραπικου φυστικιου ή στα παγακια του διπλου τζόνι.

30-40 και 50 χρόνια πίσω δλδ όλοι ήταν βουτηγμένοι στην πχίοτητα, και τώρα που και τα παιδιά κάνουν τα αντίστοιχα μας φαίνεται πως χάλασε ο κόσμος?

E .... oooooooχι και 50 χρονια πισω (το 1970).
Βαλε καμια δεκαρια-εικοσαρια ακομα ....

Εποχες Κωστοπουλου : τα τριαντα σεκλετικα
που πρεπει να ρουφηξετε oταν κλεισετε τα 30 !

Δεν ειναι το ζητημα εαν τραγουδουσαμε κι εμεις, τοτε γιατι να ειναι προβλημα οτι τραγουδουν τα παιδια μας.
Το ζητημα ειναι εαν τραγουδαει κανεις ενω καιγεται το σπιτι του.
Παλια δεν πηγαινες να παστωθεις σαν φλοκος σαρδελα πικαντικη; Θα σου ελεγε μηπως κανεις τιποτα; Το προβλημα σημερα ειναι, οχι γιατι πικαντικη, αλλα γιατι παιδι μου παστωνεσαι.

Αν και το σχόλιό μου πήγαινε περισσότερο στο κομμάτι του "Αμάν" και λιγότερο στην επικαιρότητα, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι πριν 30-50 χρόνια δεν θα παστώνονταν αν θα υπήρχε λόγος να μην.
Λέω εγώ τώρα, αλλά δεν θα το μάθουμε και ποτέ στα σίγουρα.

Το παστωμα (νομιζω) υφισταται ανεξαρτητως ... βραδινης εξοδου.
Αυτην την εντυπωση εχω :rolleyes: ....

Εκτος αν μιλαμε για σαρδελες ... :flute: ....

-Συγνώμη κύριε δε μπορείτε να μπείτε. Είμαστε μισογεμάτοι.
-Με περιμένει η παρέα μου μέσα...πάρε και 20 μάσκες πουρμπουαρ.
-Να σας μετρήσω, εντάξει περάστε παρακαλώ.

-Κορίτσια πως περάσατε χτες το απόγευμα?
-Σουπερ! Το μεσανυχτιάσαμε!

Μπρρρ...κρυάδες.

Status
Not open for further replies.